Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:33 |
Sandecja Nowy Sącz : Termalica |
Autor |
Wiadomość |
Mateuszek1910
|
Wysłany: Pon Mar 11, 2013 15:34 Sandecja Nowy Sącz : Termalica
|
|
|
Wszyscy do młynaa !!! Jedziemy jak za dawnych,dobrych lat :) |
|
|
|
 |
arek88
|
Wysłany: Pon Mar 11, 2013 15:51
|
|
|
a koszulki meczowe(biało-czarne) na ten mecz już będą? |
_________________ Oddaj lepiej pokłon dla zwycięskiej SANDECJI!
Dla ludzi, którzy honor stawiają ponad wszystko. |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Wto Mar 12, 2013 10:15
|
|
|
ZAPOMNIJCIE O MECZU http://www.twojapogoda.pl...ol-metra-sniegu |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
gogo1910
Od małego na całego!
|
Wysłany: Wto Mar 12, 2013 17:16
|
|
|
Wiadomo po ile są bilety? 12 zł czy tak jak w końcówce rundy po dyszce? |
_________________ Niech każdy o tym pamięta, Wyjazd rzecz święta!
 |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Wto Mar 12, 2013 17:42
|
|
|
Hehe ale jakie bilety? Biletów nie ma.... |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
SączerS
Sector 17

|
Wysłany: Wto Mar 12, 2013 18:09
|
|
|
mecz za friko w sobotę nic tylko przyjść... ;) |
|
|
|
 |
kks1910
kks1910
|
Wysłany: Sro Mar 13, 2013 12:14
|
|
|
jak za friko :D ? |
_________________ " Starałem Się tak życ , aby w godzinie śmierci mógł się raczej cieszyc niż lękac " - Rotmistrz Witold Pilecki |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Sro Mar 13, 2013 12:42
|
|
|
Normalnie, miejsce siedzące na drzewie za płotem. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Sro Mar 13, 2013 19:01
|
|
|
RÓBCIE ZAPASY JEDZENIA http://lowcyburz.pl/2013/...raju/#more-6887
JEDNAK SIĘ NIE MYLIŁEM, CHOĆ AKURAT W TYM WYPADKU CHCIAŁEM SIĘ MYLIĆ |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Czw Mar 14, 2013 06:44
|
|
|
Jak się mogłeś mylić jak to ty przecież wymyśliłeś wymyślanie więc nie wymyślaj teraz że się myliłeś.
Bo jeżeli ty myślisz że ja myślę to co ty myślisz że ja myślę, to ja myślę że ty nie myślisz. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Czw Mar 14, 2013 08:13
|
|
|
ILEŻ W TYM TEKŚCIE GŁĘBOKIEJ TREŚCI I WYRAFINOWANEGO SŁOWNICTWA
O JĘZYKU NIE WSPOMNĘ :-D:-D |
|
|
|
 |
kinol
|
Wysłany: Czw Mar 14, 2013 12:08
|
|
|
Za Ekstraklasa net Cytat: | ... Sobotnie spotkanie Dolcanu ze Stomilem stało pod znakiem zapytania. Boisko było przykryte grubą warstwą śniegu. „Zwracam się z apelem o pomoc przy odśnieżaniu boiska aby dzisiejszy mecz mógł się odbyć. Wszystkich chętnych proszę o przybycie ze swoim sprzętem do odśnieżania” – napisał na facebookowym profilu rzecznik ząbkowskiego zespołu, Dariusz Dudkiewicz. Odzew był wielki, a efekt zamierzony. Wielu kibiców przyłączyło się do „akcji” i udało się przygotować murawę na mecz...
...Wielu kibiców deklaruje swoje przywiązanie do klubu „na dobre i na złe”. Ciekawe jaki procent z nich byłby w stanie zamienić słowa w czyn. Naprawdę warto poświęcić kilka godzin dla dobra klubu. A zobaczyć swój zespół jak wygrywa – bezcenne. |
Cały artykuł tutaj
http://ekstraklasa.net/1l...baeddfc34000000
Można pogodę mieć w "czterech literach" |
|
|
|
 |
Jaro

|
Wysłany: Czw Mar 14, 2013 12:27
|
|
|
kinol napisał/a: | Za Ekstraklasa net Cytat: | ... Sobotnie spotkanie Dolcanu ze Stomilem stało pod znakiem zapytania. Boisko było przykryte grubą warstwą śniegu. „Zwracam się z apelem o pomoc przy odśnieżaniu boiska aby dzisiejszy mecz mógł się odbyć. Wszystkich chętnych proszę o przybycie ze swoim sprzętem do odśnieżania” – napisał na facebookowym profilu rzecznik ząbkowskiego zespołu, Dariusz Dudkiewicz. Odzew był wielki, a efekt zamierzony. Wielu kibiców przyłączyło się do „akcji” i udało się przygotować murawę na mecz...
...Wielu kibiców deklaruje swoje przywiązanie do klubu „na dobre i na złe”. Ciekawe jaki procent z nich byłby w stanie zamienić słowa w czyn. Naprawdę warto poświęcić kilka godzin dla dobra klubu. A zobaczyć swój zespół jak wygrywa – bezcenne. |
Cały artykuł tutaj
http://ekstraklasa.net/1l...baeddfc34000000
Można pogodę mieć w "czterech literach" |
Kilka lat temu w Sączu też była podobna akcja, bodajże przed meczem z Pelikanem ale mogę się mylić. Przez cały dzień do wieczora kibice odśnieżali murawę i zarząd wtedy był tak dobry że każdy kto przyszedł pomóc wchodził na ten mecz za darmo ;) |
_________________ Kiedyś stąd odejdę, zmieni się sens życia... |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Czw Mar 14, 2013 12:29
|
|
|
Mozna. Nastepnie przeorac murawe do tego stopnia, ze drugie pospolite ruszenie juz nie wystarczy.
http://www.90minut.pl/new...-Grudziadz.html |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
kibicns7
|
|
|
|
 |
|