Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
Wyjazd na ostatni mecz sezonu !! |
Czy mimo trudnej sytuacji finansowej, awans Sandecji do II ligi ma sens ? |
tak |
|
79% |
[ 118 ] |
nie |
|
20% |
[ 31 ] |
|
Głosowań: 149 |
Wszystkich Głosów: 149 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
internacionale

|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 23:49 Wyjazd na ostatni mecz sezonu !!
|
|
|
Coś mi się wydaje że będzie to mecz o wszystko. Z tego powodu pozwoliłem sobie założyć ten temat 2 tygodnie przed meczem. Wszyscy wiemy w jakiej sytuacji jest teraz nasz klub i nasi piłkarze. Nie patrząc na rywali ostatnie dwa mecze musimy wygrać ( o ile o zwycięstwo z Wierną u siebie jestem spokojny to w ostatnim meczu rundy w Świdniku może być bardzo ciekawie).
W tym rejonie Polski kibice Sandecji nie byli bardzo dawno i na zakończenie rozgrywek wypada pokazać się odpowiednią liczbą z odpowiednim dopingiem.
Stowarzyszenie Kibiców będzie organizowało wyjazd ne ten mecz jednak tym razem ilość miejsc będzie ściśle ograniczona. Jako że jest to wyjazd daleki i kosztowny, w jakimś stopniu dofinansujemy tę wycieczkę. Zapisy w wiadomym kiosku już od najbliższego wtorku ( 3 czerwiec ). Przy zapisie należy wpłacić 20zł na poczet zaliczki. Całość kosztów zostanie podana w najbliższych dniach po zarezerwowaniu biletów i transportu. |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 08:20
|
|
|
Oczywiscie jedziemy..Nakręcać wszystkich! |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
Pulo [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 08:57
|
|
|
Ten wyjazd gdyby był w nowej II lidze to byłby jeden z bliższych dlatego wszyscy ci, co tak strasznie wypisują na forach to teraz niech sprostają zadaniu i się pokażą na tym prawdopodobnie najważniejszym i najatrakcyjniejszym wyjazdem obecnego sezonu |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 09:52
|
|
|
No dokładnie..3/4 tego forum podnieca się jak to fajnie by było,gdyby Sandecja weszła do nowej II ligi,a pewno mało kto zdaję sobię sprawę z odległości jakie będziemy musieli przemierzyć..No,ale oczywiście dla jednych ,,kibicowanie'' polega na zakupie gazety krakowskiej i przeczytaniu wyniku..Dla innych jest to znacznnie coś więcej..
Pozdrawiam i dozo na szlaku;).. |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
Rosicki
|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 12:14
|
|
|
Jedziemy, jedziemy, wyjazd do Wieliczki nie doszedł do skutku więc nie wykręcac się tylko iść się zapisać i jedziemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Boczek_YG [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 22:11
|
|
|
 |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 02:15
|
|
|
Chłopaki zapodajcie jakiś nr konta bankowego mi na gg (k.z.t.z moje gg) to ja z Ważką Wam się dorzucimy do tego dalekiego wyjazdu...ku*** kurwica nas tu strzela że zabraknie Nas na tym wyjeżdzie =/ Cieżkie życie emigrantów =/ pozdro wariaty!
[ Dodano: 2008-06-02, 02:16 ]
PS...Chyba że wyśle Wam hajs na nr konta Stowarzyszenia? Ok Panie Prezesie? |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
darekns82 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 07:52
|
|
|
Mam pytanie czy jak ktoś zapłacił 20zł na wyjazd do Wieliczki który nie wypalił to musi wpłacać zaliczkę na wyjazd do Świdnika? |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 07:56
|
|
|
darekns82 napisał/a: | Mam pytanie czy jak ktoś zapłacił 20zł na wyjazd do Wieliczki który nie wypalił to musi wpłacać zaliczkę na wyjazd do Świdnika? |
zaliczka zostanie przekazana automatycznie na poczet wyjazdu do Świdnika więc nie musisz już wpłacać kasy, wystarczy jak tylko dopiszesz się do listy...
[ Dodano: 2008-06-02, 07:57 ]
grubas_KKS napisał/a: | Chłopaki zapodajcie jakiś nr konta bankowego mi na gg (k.z.t.z moje gg) to ja z Ważką Wam się dorzucimy do tego dalekiego wyjazdu...ku*** kurwica nas tu strzela że zabraknie Nas na tym wyjeżdzie =/ Cieżkie życie emigrantów =/ pozdro wariaty!
[ Dodano: 2008-06-02, 02:16 ]
PS...Chyba że wyśle Wam hajs na nr konta Stowarzyszenia? Ok Panie Prezesie? |
może być konto Stowarzyszenia |
|
|
|
 |
By3ekns
NP'07
|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 10:23
|
|
|
ja mam liste z wieliczki i zaliczke kogos chyba darka to juz na swidnik zostaje...i czekam na reszte ruszac dupy i zapisywac sie!! |
|
|
|
 |
Qba_NS [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 19:38
|
|
|
Jaka jest przewidywalna kwota w/w wyjazdu? O której trzeba wyjechać? |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 19:46
|
|
|
Lista już jest w kiosku, druga u B(z)yczka więc się łaskawie zapisywać.
Zadatek (polecam sprawdzenie w encyklopedii różnicę pomiędzy słowem zadatek a zaliczka :D) wynosi 20 zł, całkowity koszt jeszcze do końca nieustalony ale 40-50 zł, postaramy się trzymać tej dolnej granicy, ale to zależy m. in. od ilości chętnych więc ruszać dupska z zapisami. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
normalny [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 19:18
|
|
|
A ile wogóle kosztuje taki wyjazd??? |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 19:30
|
|
|
Tak "piętro wyżej" masz napisane:
Cytat: | ... całkowity koszt jeszcze do końca nieustalony ale 40-50 zł ... |
|
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
Qba_NS [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 13:47
|
|
|
Niestety finanse mnie nie puszczają i żona. Można sobie fajny wyjazd zrobić- jechać autem wcześniej, zwiedzić Lublin, zjeść obiadek, a potem na meczyk do Świdnika i powrót- szkoda, że mam ostatnio problemy natury finansowej. |
|
|
|
 |
|