Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Pogoń Szczecin : SANDECJA |
Autor |
Wiadomość |
mc71
|
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 12:26
|
|
|
Wyjazdy wyjazdami, ale te które mieliśmy do tej pory były najdłuższe jakie miały być w pierwszej lidze. Jazda w autokarze przez tyle kilometrów na pewno nie wpływa dobrze nak ondycje zawodników, co widac w drugiej połowie. Myślę że bliżej Nowego Sącza będziemy mieli szanse cos ugrać jako goście. Gra nie wygląda źle, tylko wyniki troche bolą ale trzeba mieć nadzieje że będzie lepiej. |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 12:55
|
|
|
Brozia nie było może dlatego że jak schodził w meczu z Kluczborkiem to był troche wkur***** i moze trener chciał mu dać ,,pstryczka w nos".
Koziołek jak juz pisalem po meczu z Podbeskidziem był niepewny,ale wtedy napisaliście że to trema :) Teraz ponoć jedzie na zgrupowanie kadry wieć w końcu zagra Różalski,który bardzo dobrze prezentował się w sparingach.
Chlipała,no cuż...chyba znowu ,,bez formy"
W srode trzeba sie odbudować i pokonać Znicza. |
|
|
|
 |
aidos

|
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 13:32
|
|
|
Zdecydowanie wolę przeczytać iż byliśmy równorzędnym partnerem, graliśmy ofensywną ładną piłkę, pressingiem, i że zamiast zamurować bramke po 2 straconych golach by uniknać blamażu staraliśmy się walczyć do końca o wynik.
Bardziej od wyniku 4-0 bolało by to, że nie wyszliśmy za połowę, i że po 2 kontrach oddaliśmy 1 niecelny strzał w kierunku bramki, a naszym najlepszym piłkarzem był bramkarz - mimo puszczenia tylko jednej bramki z karnego, bo wyciągną z 20 setek.
Arytmetycznie też dobrze wychodzi wygrywać u siebie i przegrywać na wyjazdach, 49pkt jest niedopogardzenia. Wiem wiem, że nie wszystko wygramy u siebie, ale też nie wszystko przegramy na wyjeździe.
Natomiast co do piłkarzy to jak dla mnie jeżeli w rywalizacji bramkarzy wychodzi na remis to powinien grac Kozioł w końcu nasz jedyny wychowanek w składzie. Natomiast "ulubieńcowi" trybun pozwoliłbym się wykazać w kilku meczach najpierw w II drużynie. A Aleksander pewnie bardzo bedzie chciał się pokazać w meczu przeciw swojej byłej drużynie więc chyba warto mu dać już sznsę w najbiższej kolejce od pierwszych minut. |
|
|
|
 |
sns1910
|
|
|
|
 |
misiek_1984
Misiek
|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 10:35
|
|
|
Szczerze mowiac nie wiem co sądzic o tym meczu... Odczekalem troche zeby nie pisac zbyt krytycznie pod wplywem emocji, przeczytalem kilka sprawozdan prasowych i... jestem zdezorientowany :)
0:4 to nie jest minimalna porazka, zreszta mamy porownanie jak to wygladalo w przypadku Kluczborka, ktory przy tak wysokiej porazce pod koniec meczu praktycznie nie istnial na boisku. W sobote czytalem relacje na stronie Pogoni do ok. 60 minuty - wyszedlem z domu przy stanie 0:1, ale liczylem, ze powalczymy jeszcze o remis chociaz, bo rzekomo nie gralismy zle. Wracam i slysze, ze dostalismy jeszcze trzy bramki.
Skoro gralismy niezle i byly sytuacje w pierwszej polowie to znaczy, ze znow zabraklo skutecznosci i tym razem to sie zemscilo. Szkoda, ze Aleksander nie otrzymal szansy od pierwszych minut - moze wykorzystalby jakas sytuacje bramkowa i mecz mogl potoczyc sie inaczej. Szkoda... No ale nie ma co rozpaczac. Skoro rzeczywiscie nie gralismy zle to licze, ze w najblizszym meczu sobie odbijemy ta porazke, a pozniej takze powalczymy z powodzeniem na boiskach faworyzowanych rywali :) |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 14:13
|
|
|
Po meczu z Pogonią,Sandecja objeła prowadzenie w klasyfikacji fair play:
http://www.1liga.info.pl/...wis&id=fairplay |
_________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<< |
|
|
|
 |
RydzSmigly

|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 15:42
|
|
|
Tylko co nam z tego, że na Pogoni nie dostaliśmy nawet żółtka jak i tak w rozrachunku ważniejszy byłby chociaż 1 punkt. |
_________________ 1910
 |
|
|
|
 |
SWEET

|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 17:11
|
|
|
Nie umiemy grac na wyjazdach??? a moze kompleks pomorza??? Teraz bedzie wyjazd do Zabrza i sie okaze gdzie jest wina. Ogladałem skrót meczu i był wywiad z jednym piłkarzem pogoni i mówił ze Sandecja twardo grała i jeszcze urwie punkty druzynom... Mam taka nadzieje... |
Ostatnio zmieniony przez SWEET Czw Wrz 03, 2009 21:37, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 17:44
|
|
|
SWEET napisał/a: | ... konpleks pomoża... |
Jak Was proszę... Może i jestem starej daty ale tak naprawdę nie można... |