Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Pogoń Szczecin : SANDECJA |
Autor |
Wiadomość |
K@KS

|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 10:32 Pogoń Szczecin : SANDECJA
|
|
|
Tym razem naszą kochaną Sandecje czeka kolejny w tym sezonie dłuuugi wyjazd nad samo morze - teraz do Szczecina.
Przeciwnik nie byle jaki, zespół z bogatą przeszłością ekstraklasową - Pogoń.
Pogoń, podobnie zresztą jak my jest beniaminkiem 1ligi. Radzi sobie nieźle 4 mecze i 5 zdobytych punktów.
Pogoń : GKS 3:0, Stilon : Pogoń 1:0, Pogoń : Podbeskidzie 2:2, Flota : Pogoń 1:1.
To dotychczasowe wyniki naszego następnego rywala.
Teraz o Nas.
Dwa mecze z Motorem i Kluczborkiem miały być pewnego rodzaju testem dla nas.
Wynik testu : ZALICZONY, 2 mecze bramki 6:0 i 6punktów.
teraz test z gatunku tych cięższych.
reasumując remis będzie sukcesem, aczkolwiek absolutnie nas na niego stać.
stawiam skromnie 0:0 |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 10:49
|
|
|
Podtrzymuję to co napisałem przed meczami z Motorem i Kluczborkiem - zdobywajmy jak najwięcej punktów u siebie (póki co czynimy to z dobrym skutkiem) i cieszmy się z każdego punktu wywalczonego na wyjeździe.
Jedna tegoroczna wyprawa nad morze nie skończyła się dla nas dobrze. Myślę, że Pogoń to zespół co najmniej tej samej klasy co Flota, a szczególnie na swoim stadionie być może nawet i lepszy.
Nie będzie odkrywcze jeśli napiszę, że o dobry wynik będzie trudno, więc jakąkolwiek zdobycz punktową przyjmę z dużym zadowoleniem.
Moje prognozy:
1 - 55%
x - 30%
2 - 15%
Mam nadzieję, ze Sandecja podejdzie do tego meczu bez zbędnego respektu i nerwów, zagra to na co ją stać, a co z tego wyjdzie zobaczymy za tydzień. Wierzmy, że do NS nie będziemy powracać na tarczy, a jeśli jednak będziemy słabsi i przegramy - nie rozdzierajmy szat:) |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 10:55
|
|
|
wczoraj na meczu był jakiś bogaty wysłannik z Pogoni Szczecin - stała wypasiona nowa Toyota nie pamiętam modelu a na pewno to był cabriolet (bez zaciągniętego dachu przed deszczem heheh) na rejestracji ZS....
Myślę, że Pogoń nie jest aż tak bardzo mocna, więc pokuszę się o typ remis 1:1 |
|
|
|
 |
kamilyes
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 12:20
|
|
|
mam nadzieję że piłkarzom podróż niezaszkodzi :)
Aleksander debiut i bramka na 1:0 dla Sandecji! I taki wynik pozostanie do końca spotkania. |
|
|
|
 |
mack
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 12:31 to nie jakiś wysłannik Pogoni tylko gość który mieszka w NS
|
|
|
x_cite napisał/a: | wczoraj na meczu był jakiś bogaty wysłannik z Pogoni Szczecin - stała wypasiona nowa Toyota nie pamiętam modelu a na pewno to był cabriolet (bez zaciągniętego dachu przed deszczem heheh) na rejestracji ZS....
Myślę, że Pogoń nie jest aż tak bardzo mocna, więc pokuszę się o typ remis 1:1 |
To nie jakiś wysłannik Pogoni tylko gość który mieszka w NS.... tylko autko ma na takich blachach |
|
|
|
 |
AdoDC
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 12:43
|
|
|
Ja tam brałbym w ciemno nawet 1 punkt :) Dobrze wystartowaliśmy w 1 lidze więc liczę na jakąś niespodziankę w postaci remisu :)
0 : 0 |
|
|
|
 |
GoToSleep
..::KKS SANDECJA::..

|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 14:42
|
|
|
zawsze gra sie o 3 punkty ale ja bym obstawiał remis w ciemno 1:1 po ciężkim i zaciętym meczu :D |
|
 |
fanatycznie
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 16:05
|
|
|
Jak wyciągniemy remis to będzie dobrze, typuje 2:2 |
_________________ to dla dzieci ulic, życzę wam dużo miłości, szczerej przyjaźni i wiecznej wolności!!! |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 16:36
|
|
|
Bezbramkowy remis i cenny punkt wywieziony ze Szczecina. |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 17:00
|
|
|
Remis będzie sukcesem dla Sandecji i mocno w niego wierzę. |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 21:30 Re: to nie jakiś wysłannik Pogoni tylko gość który mieszka w
|
|
|
mack napisał/a: | x_cite napisał/a: | wczoraj na meczu był jakiś bogaty wysłannik z Pogoni Szczecin - stała wypasiona nowa Toyota nie pamiętam modelu a na pewno to był cabriolet (bez zaciągniętego dachu przed deszczem heheh) na rejestracji ZS....
To nie jakiś wysłannik Pogoni tylko gość który mieszka w NS.... tylko autko ma na takich blachach |
To czemu tej fury wcześniej nie było widać przed stadionem?;)) coś mi tu śmierdzi hehhe;)) |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 21:33
|
|
|
Bo to kibic sukcesu byl ; ) |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 21:35
|
|
|
tylko czekać az od Nasz stadion zajadą fury na numerach z Madrytu, Barcelony, Rzymu czy też Londynu;))) |
|
|
|
 |
Fallen
;)
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 21:49
|
|
|
To zaledwie kwestia czasu :).
Była również grupa obcokrajowców z którymi próbowaliśmy "nawiązać kontakt" :). |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 11:48
|
|
|
Najbliższe trzy mecze pokażą na co tak naprawdę stać Sandecję.Pierwszy z nich już za tydzień i wierzę głęboko że nasza ukochana drużyna z meczu na mecz będzie grała jeszcze lepiej.Zawsze byłem niepoprawnym optymistą i stwierdze że w meczu beniaminków lepsza okaże się Sandecja wygrywając 2-1.
POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
|