Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
SANDECJA : Piast Gliwice, SOBOTA, 3 września, 20:00
Autor Wiadomość
kibicKKS

Wysłany: Nie Wrz 04, 2011 13:48   

kosiarz napisał/a:

Teraz zastanawiam się czy to wszystko nie było ukartowane przed meczem :)
Gdy ochroniarze wychodzili przed C zastanowiła mnie ich liczba. Może w poniedziałek usłyszmy, ze pzpn albo ochroniarze zakazali ;).

Jakoś w poprzednich meczach ochrona im nie przeszkadzała, w lokomotywie też na pewno by nie przeszkodziła, poza tym pod F nie było ani jednego ochroniarza, więc jeśli tak się będą tłumaczyć to będzie bardzo śmieszne.

@Masahiko
Co do Jana to ja też prawie płaczę. Przecież on hektolitry potu wylewa, to może jakaś składka na wczasy dla niego albo na odżywki bo chłop zmęczony?? jeśli ktoś nie zauważył to jest jego zawód, który polega m.in. na wylewaniu hektolitrów potu na treningach, za to dostaje kasę i łaski nie robi. Jak się za bardzo poci to niech zainwestuje w kosmetyki albo idzie do klubu gdzie nie trzeba się pocić.

W kogutowie też się pocił i wszyscy go wychwalali, aż do rewanżowego barażu ze Stalówką...

"Św." Jano pokazał dobitnie gdzie ma kibiców i że to on rządzi w klubie i każdy zatańczy tak jak on mu zagra, a jak nie to wypad. Chciał pokazać że Sandecja to on, a nie my kibice.

Berliński to nawet już rozgrzewki prowadzi i cóż byśmy zrobili bez nich??

Teraz skojarz fakty z tym co mówił Wójtowicz jak pierwszy raz oddał się do dyspozycji zarządu. Mówił żeby każdy zajął się tym co do niego należy. Wspomniał tylko o tym, że m.in. jest problem z kompletem koszulek itp. czyli o rzeczy za którą jest odpowiedzialny Dyrektor Sportowy. Ktoś przed meczem widział go koło szpitala zamiast w szatni, a po co tam miał być jak "dwaj przyjaciele z boiska" skład ustalali. Berliński płakał , że Wójtowicz go na trybunach sadza, a on jest w wyśmienitej formie. Odszedł Wójtowicz, odszedł konkurent na tej pozycji Niane i nie wiem czy pamiętasz ale na pierwszym meczu u nas po przejściu do Kogutowa, Niane praktycznie nie walczył ostro z nikim oprócz Berlińskiego.
Ostatnio zmieniony przez kibicKKS Nie Wrz 04, 2011 14:00, w całości zmieniany 3 razy  
[Profil] [PM] [E-mail]

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Nie Wrz 04, 2011 13:53   

Niby Jano bije brawom kibicom po meczu, pożniej ucieka do szatni pierwszy...Nie wiem, naprawde to dziwne jest:/

Tutaj zdjęcie :

http://i56.tinypic.com/ayq1r5.jpg
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Nie Wrz 04, 2011 14:01   

Dlatego lepiej zostawić wszelkie internetowe rozkminki, wstrzymać bluzgi i pierdolenia farmazonów tylko siąść po męsku i porozmawiać z kilkoma osobami z drużyny i od nas, każdy powie co go boli i co mu leży na wątrobie i albo sobie wszystko wyjaśnimy albo każdy pójdzie swoją drogą.

Osobiście odkąd sięgam pamięcią to nie przypominam sobie sytuacji żeby piłkarze wywalili focha i do nas nie podeszli po meczu podziękować za doping.
Chociaż oczywiście były okresy gdy doping nie był wogóle prowadzony, czy młyn zbierał się na ważniejsze mecze itp. ale to zupełnie inne historie.

Co do Jana ... na tyle co go znam, a znam go osobiście długo, to mogę powiedzieć tyle że zawsze był na maksa zaangażowany w to co robi dla Sandecji i bardzo osobiście odbierał różne teksty czy to z trybun, czy na internecie.
Czy ta akcja z ucieczką do szatni to był jego pomysł czy nie, w tym momencie nie wiem i ciężko mi powiedzieć.

Dlatego tak jak napisałem na początku, lepiej się czasem chwilę wstrzymać z osadami i rzucaniem kurwami i chujami, bo jak się sprawa okaże zupełnie inna to ktoś te kurwy i chuje będzie musiał potem pozbierać ...

Dlatego apeluję o chwilę spokoju a sprawa jest do załatwienia w ciągu jednego, dwóch dni żeby się spotkać na spokojnie i o wszystkim porozmawiać.

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Nie Wrz 04, 2011 14:19   

I Wszystko w tym temacie !
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

matys1812

Wysłany: Nie Wrz 04, 2011 14:47   

http://www.sport.pl/pilka...em_zalosne.html
[Profil] [PM] [E-mail]

Kazek G f H

Wysłany: Nie Wrz 04, 2011 14:59   

Ale gość ma tupet. Cwaniak jakich mało.

jacolmc

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Wrz 04, 2011 15:03   

Bezczelny typ i kłamca wredny.
[Profil] [PM]

major

Wysłany: Nie Wrz 04, 2011 15:28   

Pozmieniali newsa ;)

http://www.sport.pl/pilka...pilkarzowi.html

"Piłkarz wycofał się z komentarza na temat zajścia. - Będę rozmawiał tylko o sprawach sportowych - stwierdził."

Dla przypomnienia poprzednia wersja, żeby przypadkiem nikt sobie o niej nie zapomniał:

Cytat:
Pomocnik Sandecji nie przejmuje się transparentem z pogróżkami, który wywieli kibice podczas meczu z Piastem. - To banda nieodpowiedzialnych małolatów - przekonuje zawodnik.

"Dostaniesz w ryj". Kibice Sandecji grożą piłkarzowi
- Większość osób, która widziała transparent pewnie nie ma pojęcia, że jestem posądzany o coś czego nie zrobiłem. To totalne bzdury, zachowanie części kibiców jest śmieszne, a zarazem żałosne. Tego typu rzeczy ich dyskwalifikują jako fanów, bo skoro przychodzą na mecze, to powinni dopingować swoją drużynę. Swoją drogą dziennikarze powinni koncentrować się na sprawach sportowych, a nie pomówieniach - uważa Berliński.

Podczas spotkania z gliwiczanami sympatycy gospodarzy wywiesili transparent skierowany do defensywnego pomocnika Sandecji. Fani napisali "Berliński - nie podnoś ręki na kibica swego, bo dostaniesz w ryj od niego!"

To była odpowiedź kibiców Sandecji na zachowanie piłkarza po meczu z Wartą Poznań, kiedy to zawodnik miał wdać się w mało kulturalną pogawędkę z jednym z sympatyków.

- Mam czyste sumienie, jestem profesjonalistą. Rozumiem, że fani mogą krytycznie oceniać moją grę, ale nie powinni zajmować się bzdurami. To banda nieodpowiedzialnych małolatów. Zbyt długo gram w piłkę, by przejmować się takimi rzeczami. Zachowanie kibiców w żadnym stopniu nie zmniejszyło mojej radości ze zwycięstwa nad Piastem - kończy pomocnik.

grzes44

Wysłany: Nie Wrz 04, 2011 15:36   

zawod pilkarz moj szef za zjebana prace ucina mi z wyplaty a zarabiam tylko 2000 tys. a nie tak jak kapitan kilkanascie place za bilet po to zeby ogladac zaangazowanie w gre wczoraj je widzialem ichwala im za to. ale po to dre ryja 90min. zeby przyszli i podziekowali.
[Profil] [PM] [E-mail]

saku194

Wysłany: Nie Wrz 04, 2011 15:38   

No niee ręce opadają jak się czyta komentarze niktórych userów! Kibic ma zawsze prawo do swojego "widzi mi się"... Tak było w piłce nożnej i zawsze pozostanie. W niektórych przypadkach jak np. na Śląsku to piłkarze dostawali wpierdol za brak zaangażowania i nikt nie miał nic do gadania. A wyzwiska na swoich zawodników wynikające z ich frustrującej postawy to na trybunach często spotykane zjawisko. Widać, ze nasze gwiazdki z wielką piłką to do czynienia nigdy nie miały i nie wiedzą jakie reguły panują w klubach gdzie jest dużo kibiców... bo klub to przede wszystkim kibice. Na Sandecję chodzę już bardzo długo i wiem że u nas jak nigdzie kibice zawsze byli cierpliwi i wyrozumiali(dziadków za A to nie biorę pod uwagę bo wszędzie jest ktoś kto zawsze będzie ględził). My w dużej większości przypadków szanowaliśmy piłkarzy, którzy nawet porzucali w kontrowersyjny sposób nasze barwy. Każdy czuł się u nas dobrze. A to że po meczu nie chcieliśmy przybić piątek z piłkarzami pokazało, że nam też bardzo zależy na wynikach drużyny i wiecznie piłkarzy zagłaskiwać nie będziemy. Taki zawód...raz jest lepiej raz gorzej. Jak się nie podoba to wypad do Stróż i obrażać się na wieśniaków albo w ogóle skończyć karierę. Jak dla mnie BERLIŃSKI JEŚLI PUBLICZNIE NIE PRZEPROSI ALBO NIE ZOSTANIE UKARANY PRZEZ KLUB(to drugie jest już raczej niemożliwe) POWINIEN WYPIERDALAĆ Z SANDECJI!!!!!!
[Profil] [PM] [E-mail]

KKS_FAN

Wysłany: Nie Wrz 04, 2011 15:39   

grzes44 napisał/a:
zawod pilkarz moj szef za zjebana prace ucina mi z wyplaty a zarabiam tylko 2000 tys. a nie tak jak kapitan kilkanascie place za bilet po to zeby ogladac zaangazowanie w gre wczoraj je widzialem ichwala im za to. ale po to dre ryja 90min. zeby przyszli i podziekowali.

2 miliony ? mało ?! hehe
[Profil] [PM]

saku194

Wysłany: Nie Wrz 04, 2011 15:42   

BERLIŃSKI OUT! Pokazuje jak bardzo z przymrużeniem oka traktuje naszych kibiców. Ciekawe czy w Sosnowcu, gdzie grał tak fikałby... TAKIE ZACHOWANIE NIE MOŻE PRZEJŚĆ NA SUCHO.
[Profil] [PM] [E-mail]

grzes44

Wysłany: Nie Wrz 04, 2011 16:04   

sprostowanie 2tys. nie 2miliony ale lapiecie za slowka hahaha
[Profil] [PM] [E-mail]

grzes44

Wysłany: Nie Wrz 04, 2011 16:18   

Berlinski nazywajac nas banda malolatow uraziles duza grupe kibicow ciekawe czy po tym tekscie nadal bedziesz zalewal ryja w BOHEMIE
[Profil] [PM] [E-mail]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Nie Wrz 04, 2011 18:42   

Sami wychowaliśmy te "gwiazdy", to teraz mamy- w głowach się im poprzewracało.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » SANDECJA : Piast Gliwice, SOBOTA, 3 września, 20:00
[ ZAMKNIĘTY ]