Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
SANDECJA : Piast Gliwice, SOBOTA, 3 września, 20:00
Autor Wiadomość
Sączersi

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Nie Sie 28, 2011 09:16   SANDECJA : Piast Gliwice, SOBOTA, 3 września, 20:00

Piast Gliwice zajmuję obecnie 3. miejsce w tabeli, więc z trenerem Kurasem, zarządem, czy czymś tam jeszcze - marny nasz los. Nie widzę tego zbyt dobrze, pewnie znowu przegramy po raz kolejny w żenującym stylu. Mecz rzecz jasna gramy U NAS. TEMAT PIŁKARSKI

@DOWN - Aj, już poprawiłem.
Ostatnio zmieniony przez Sączersi Nie Sie 28, 2011 14:51, w całości zmieniany 2 razy  
[Profil] [PM] [E-mail]

Wooojtek

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Sie 28, 2011 09:49   

Z Kurasa trener jest żaden, ale czy ja wiem czy to aby na pewno on jest powodem tej sytuacji ?
Ja bym się skupił raczej na pewnym słowaku, któremu się chyba trochę w głowie poprzewracało.
[Profil] [PM] [E-mail]

radek

Wysłany: Nie Sie 28, 2011 13:31   

2-0 dla Sandecji muszą jakoś ciągnąć wózek niby do przodu niby do tyłu byle grać o coś hehe
[Profil] [PM] [E-mail]

KKS_FAN

Wysłany: Nie Sie 28, 2011 14:48   

radek napisał/a:
2-0 dla Sandecji muszą jakoś ciągnąć wózek niby do przodu niby do tyłu byle grać o coś hehe

piłeś coś ?
[Profil] [PM]

radek

Wysłany: Nie Sie 28, 2011 18:15   

a co wiara cię opuściła?!
[Profil] [PM] [E-mail]

Sączersi

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Nie Sie 28, 2011 18:27   

radek napisał/a:
a co wiara cię opuściła?!

Kogo by po takim meczu jak wczoraj nie opuściła... ;))
[Profil] [PM] [E-mail]

Wooojtek

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Sie 28, 2011 19:27   

Nasz następny rywal jest aktualnym liderem pierwszej ligi. Pięć z sześciu meczów grał na wyjeździe, z czego trzy wygrał, jeden remis i jedna wtopa.
Czarno to widze z taką grą do jakiej się już w sumie przyzwyczailiśmy to gładkie 0:2.
[Profil] [PM] [E-mail]

radek

Wysłany: Nie Sie 28, 2011 19:35   

To My mamy być tą pierwszą wiara która pomoże im wygrać. Fakt słabo zagrali ale tak za to już dawno niezostali skarceni i chyba to do nich wszystkich dotarło
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Nie Sie 28, 2011 23:45   

Rywal wydaje się w tej chwili niezwykle silny.Po wiosennej bardzo słabej rundzie piłkarze znowu zaczęli wygrywać.Przy naszej obecnej dyspozycji ciężko być optymistą.
Ciężko nawet wytypować skład na sobotni mecz bo oprócz Woźniaka i Trochima nie widzę ludzi którzy mieliby nas poprowadzić do wygranej.
Proponowany skład:
----------------------Kozioł----------------------
Fechner-----Jano------Midzierski-----Woźniak
----------------Trzeciakiewicz-------------------
Jędrzejowski--Trochim--Burkhardt--Eissmann
-------------------Aleksander-------------------

Ławka:Różalski,Szeliga,Berliński,Chmiest,Durić,Janić,Lesniak.

Zaznaczyłem też piłkarzy z ławki rezerwowych,bo uważam że ci których pominąłem (Gawęcki,Makuch,Wiśniewski,Dymkowski,Boro) nie zasługują nawet na ławkę.W obecnej dyspozycji nawet Lesniak wydaję się dać więcej drużynie od w/w piłkarzy.
Po tym co stało się wczoraj oraz po obejrzeniu dzisiejszego meczu rezerw,według mnie lepszego skłądu trener Kuras zestawić juz nie może.Gra dwoma napastnikami nie funcjonuje,więc warto zagęsćić środek pola taki piłkarzami jak niedoceniany przez trenera Trochim i grający wczoraj mimo wszystko obiecująco - Burkhardt.
Z lini obrony Dymkowski i Makuch są zdecydowanie do wymiany.Być może Fechner z Jędrzejowski znajdą wspólny język i ta prawa strona w końcu zafunkcjonuje.
Podsumowując,na dzien dzisiejszy według mnie byłby to skłąd który mógłby podjąć walkę.A gwarantują to tacy piłkarze jak Trochim,Woźniak i Eissmann.
[Profil] [PM]

1980_NS

Wysłany: Pon Sie 29, 2011 11:24   

Ja jestem zdania, że Gawęcki powinien grać. Nie można go skreślać za skuteczność, bo oprócz tego uważam, że nie jest w złej formie i zawsze coś daje drużynie. Na brak Makucha też nas nie stać. Fechnerowi bym dał szansę w środku obrony, może z Dymkowskim? Zastawić środek Gawęckim i Trochimem, do tego Djurić, który powinien mieć mniej zadań defensywnych i większą swobodę w ofensywie.
[Profil] [PM]

Masahiko

Wysłany: Pon Sie 29, 2011 12:25   

A ja mam swoje zestawieni, co mnie cieszy, bo to znaczy, że jest pole manewru i możliwość kombinacji. Jeśli idzie o ustawienie to zdecydowanie powinniśmy przejść na grę z jednym napastnikiem. Wzmocnienie linii środkowej pozwoliłoby mam nadzieję, powstrzymać chociaż część akcji rywala i opanować tej rejon boiska.

Obrona: Rezygnacja z Makucha jest chyba oczywista. Nie wiem jak się prezentuje Fechner, ale ja bym po raz kolejny dał szansę Wilkowi. Powołany do kadry młodzieżowej, do tego wychowanek. Niech gra i się uczy. W środku wolałbym właśnie tego Fechnera, tudzież Midzierskiego. Drugim stoperem oczywiście powinien być Jano. Na lewej Woźniak.

Pomoc: Po świetnej drugiej połowie od pierwszej minuty postawiłbym na Szczepańskiego. I to wcale nie na prawej stronie boiska, ale w środkowej części. Z tego co wiem, to jest własnie jego naturalna pozycja. Na pewno otrzymałby kilka cennych wskazówek od ojca. Na prawej Jędrzejowski. Do tego w środku dwójka Trochim - Djurić. Na lewej oczywiście Eissmann.

Atak: Oczywiście Aleksander. Przy czym na ławkę posadziłbym młodziutkiego Kalisza. Gdy byłem w poniedziałek, tydzień temu na treningu to wydawało mi się, że był na treningu pierwszej drużyny.

Tomasz

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon Sie 29, 2011 14:41   

Pan Kuras nadal trenerem w Sandecji ehhh gładko 0:3 dla Piasta :/
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Pon Sie 29, 2011 14:43   

Masahiko na trenera!!!!! ;) 1980_NS zgadzam się duet Makuch - Gawęcki powinien grać - za Wójtowicza to fajnie funkcjonowało tylko trzeba im dać szansę :)
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Pon Sie 29, 2011 14:45   

Tomasz napisał/a:
Pan Kuras nadal trenerem w Sandecji ehhh gładko 0:3 dla Piasta :/

To było już spotkanie z zarządem??? jakieś decyzje zapadły??
[Profil] [PM]

Masahiko

Wysłany: Pon Sie 29, 2011 14:50   

x_cite napisał/a:
Masahiko na trenera!!!!! ;) 1980_NS zgadzam się duet Makuch - Gawęcki powinien grać - za Wójtowicza to fajnie funkcjonowało tylko trzeba im dać szansę :)

Napisałem swoją opinię po obejrzeniu kilku spotkań Sandecji. Jak masz problem z moim zestawieniem to zapraszam do dyskusji, a głupkowate komentarze sobie odpuść. Duet Makuch - Gawęcki dobrze funkcjonował jak był w formie. Ale widocznie nie bywasz na meczach skoro tego nie widzisz ;)

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » SANDECJA : Piast Gliwice, SOBOTA, 3 września, 20:00
[ ZAMKNIĘTY ]