Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
SANDECJA : Olimpia Grudziądz
Autor Wiadomość
kibicKKS

Wysłany: Pią Wrz 23, 2011 21:23   

radziufan napisał/a:

wtf? gdzie jest Trochim?

Może to kara za focha na ostatnim meczu u siebie.
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Pią Wrz 23, 2011 23:11   

Szczepański?Szeliga? Dlaczego wciąz pomijany jest Jędrzejowski.Nasi młodzieżowcy ostatnio nie błyszczeli,a Jędrzejowski od początku sezonu prezentował się solidnie.

Trochim - jeśli czytasz to forum to dla swojego dobra odejdź z Sandecji.
A Kuras sam sobie szkodzi nie powołując do kadry tak dobrego zawodnika.Jak lubie naszego trenera to jego decyzje kadrowe-szczególnie te z brakiem Trochima mnie mocno irytują.
[Profil] [PM]

Masahiko

Wysłany: Pią Wrz 23, 2011 23:23   

matys5392 napisał/a:
Szczepański?Szeliga? Dlaczego wciąz pomijany jest Jędrzejowski.Nasi młodzieżowcy ostatnio nie błyszczeli,a Jędrzejowski od początku sezonu prezentował się solidnie.

Bardzo lubisz narzekać. Skoro Jędrzejowski nie mieści się w kadrze to widocznie jest słabszy od wspomnianej dwójki. Dla mnie to nawet lepiej, bo dużo przyjemniej ogląda się wychowanka własnego klubu niż najemnika :)

x_cite

Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 08:48   

Jak solidnym zespołem jest Olimpia Sandecja mogła przekonać się na zakończenie zgrupowania przed sezonem z Gutowie Małym gdzie przegraliśmy 0 do 2. Bramki: Jakub Cieciura (10), Łukasz Tumicz (44). W ostatnim meczu ligowym Olimpia pokonała Piasta Gliwice 2 do 0. Grali w następującym składzie:Olimpia: Wróbel - Kokoszka, Dąbrowski, Kościukiewicz, Ratajczak - Frańczak, Kryszak, Białek, Cieciura (77 Grischok) - Dziedzic (75 Tumicz), Ruszkul (87 Sulej).

Zauważcie, że strzelcy obu bramek ze sparingu w Gutowie zagrali w meczu z Piastem.

Jest to solidna drużyna i trzeba podjąć maksimum walki, aby osiągnąć wygraną. Myślę, że Sandecja stanie na wysokości zadania i zobaczymy ciekawe widowisko i kilka bramek dla biało-czarnych :)
[Profil] [PM]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 09:24   

http://sadeczanin.info/aktualnosci-sport/art/25041

Bianconeri

Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 10:19   

matys5392 napisał/a:
Trochim - jeśli czytasz to forum to dla swojego dobra odejdź z Sandecji.

nie ma to jak troche afer koperkowych no nie ... ??

http://www.sandecja.org/1...a_Grudziadz.htm

Kod:
W porównaniu do kadry na mecz z Olimpią - tą z Elbląga, w meczowej "18" Sandecji zaszły pewne zmiany. Ze składu wypadli odpoczywający za cztery żółte kartki obrońca Sebastian Fechner, rozgrywający Wojciech Trochim, mający wesele w najbliższej rodzinie oraz uskarżający się na gorączkę słowacki skrzydłowy Lukas Janić. Ponadto młodzieżowca Patryka Jędrzejowskiego zastąpił Bartosz Szeliga. Do zespołu po wyleczeniu długotrwałej kontuzji stawu skokowego powraca natomiast napastnik Marcin Chmiest. W kadrze znalazło się także miejsce dla serbskiego pomocnika Milana Duricia.

matys5392

Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 10:22   

Masahiko napisał/a:
matys5392 napisał/a:

Bardzo lubisz narzekać. Skoro Jędrzejowski nie mieści się w kadrze to widocznie jest słabszy od wspomnianej dwójki. Dla mnie to nawet lepiej, bo dużo przyjemniej ogląda się wychowanka własnego klubu niż najemnika :)

Zawsze miło patrzec jak po boisku biegają Sądeczanie,ale wg mnie:
Szeliga & Szczepański < Jędrzejowski
Leśniak <<< Trochim

Trener Kuras wyznaje zasadę "zwycięskiego skkładu się nie zmienia",ale każdy kto chodzi na mecze Sandecji widzi że Trochim posiada umiejętności, nie na drugą drużynę,nawet nie na ławkę rezerwowych.W przedsezonowych sparingach prezentował się chyba najlepiej z całej drużyny,gdy wchodzil na boisko zawsze wnosił coś pozytywnego a przede wszystkim zostawiał zdrowie i zapier***ał.
[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 10:36   

Relacja live:

http://www.sandecja.org/2...a_Grudziadz.htm

i tu chyba tez będzie http://www.gksolimpia.com/live/

Masahiko

Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 10:47   

matys5392 napisał/a:

Zawsze miło patrzec jak po boisku biegają Sądeczanie,ale wg mnie:
Szeliga & Szczepański < Jędrzejowski
Leśniak <<< Trochim

No widzisz, a ja wcale nie uważam, aby Szczepański i Szeliga byli słabsi niż Jędrzejowski, a jestem pewien tego, że zostawią wiele zdrowia na boisku. Przyczynę absencji Trochima poznaliśmy. Bez wątpienia jest to zawodnik lepszy od Pawła Leśniaka, jednak jego temat był już wałkowany i nie ma sensu dalej brnąć w tę dyskusję.

matys5392 napisał/a:
Trener Kuras wyznaje zasadę "zwycięskiego skkładu się nie zmienia",ale każdy kto chodzi na mecze Sandecji widzi że Trochim posiada umiejętności, nie na drugą drużynę,nawet nie na ławkę rezerwowych.W przedsezonowych sparingach prezentował się chyba najlepiej z całej drużyny,gdy wchodzil na boisko zawsze wnosił coś pozytywnego a przede wszystkim zostawiał zdrowie i zapier***ał.

Nie widziałem co prawda przedsezonowych sparingów, ale z tego co mnie pamięć nie zawodzi to trudno powiedzieć o Trochimie, że był najlepszym zawodnikiem. Ja nie mam nic do tego gracza i uważam, że zasługuję na prawdziwą szansę w pierwszym składzie, ale ile można narzekać na brak tego gracza. Od czterech spotkań Sandecja nie straciła gola, więc wymiana defensywnych graczy chyba nie jest nam potrzebna, prawda?

wacek
Hamburg

Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 15:11   

Dla wszystkich na emigracji jest transmisja w radiu internetowym gol
[Profil] [PM]

lukas50005

Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 18:23   

podaj link do tego radia
Cytat:
[Profil] [PM] [E-mail]

wacek
Hamburg

Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 19:05   

Zrobili nas w bambuko wczoraj jeszcze na radiu gol bylo podane ze o 20 jest mecz Sandecji a dzisiaj poprostu im sie zmienilo
[Profil] [PM]

Tomasz

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 21:19   

Brawo Sandecja. Nadal bez porażki. Brawo.
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 22:19   

Pierwsza połowa przespana,bardzo słaba,45 minut bez walki.
Trener znowu przekombinował z ustawieniem.Durić to nie jest skrzydłowy!!!

Druga połowa taka jakiej oczekujemy :) wszystko świetnie funkcjonowały,a bramki były tylko efektem naszej dobrej gry.Szkoda tego straconego gola bo nasz bilnas bramkowy w ostatnich pięciu spotkaniach byłby imponujący 9:0 [!]

Bohaterem meczu oczywiście Burkhardt.W końcu wykreował się lider drużyny.O czasu odejścia Urbana mamy prawdziwego rozgrywającego.Strzela,asystuje... Jedyny piłkarz,który przyszedł do Sandecji latem i spełnia oczekiwania.

Po raz kolejny potwierdziła się reguła z Aleksandrem.Jak Arek strzela to Sandecja nie przegrywa.Cieszy forma strzelecka naszego snajpera.

Kolejny bardzo dobry mecz zagrał BerlińskiMnóstwo odbiorów,celnośc podań bezbłędna.Król środka pola.

Ostatnim z zawodników,który pozytywnie rzucił mi się w oczy jest Midzierski.Świetnie gra w tym sezonie.Dzieli i rządzi w defensywie.Osobiscie widzę w nim przyszłego kapitana Sandecji.Jano doczekał się godnego następcy.
[Profil] [PM]

Wooojtek

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 23:44   

bardziej bym się zastanawiał co to za Arabska reprezentacja nas dzisiaj nawiedziła ; )
Ostatnio zmieniony przez Wooojtek Sob Wrz 24, 2011 23:53, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » SANDECJA : Olimpia Grudziądz
[ ZAMKNIĘTY ]