Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 13:24 |
Polityka, wybory itp - dyskusja |
Autor |
Wiadomość |
Kazek G f H

|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2012 19:51
|
|
|
Zwał jak zwał, ale cele szlachetne :) Zawsze można zalewać mailami kancelarie rządowe, bo chyba nam tylko to pozostało przy biernej postawie większości społeczeństwa... |
_________________ Brutal Fans Hooligans - Glinik Gorlice ... :)
 |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2012 15:57
|
|
|
Nie żyje Remigiusz Muś, najważniejszy świadek smoleński. Słyszał on 2 eksplozje, tuż przed zderzeniem z ziemią TU. Policja podejrzewa samobójstwo.... |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2012 17:28
|
|
|
Ciekawe ktore to juz "samobojstwo" kogos zwiazanego ze Smolenskiem, 10? 15? |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
Snoopi86
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2012 20:26
|
|
|
Chore czasy... |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2012 20:29
|
|
|
JESTEM CIEKAWY KIEDY SPOŁECZEŃSTWO SIĘ OBUDZI
I ZAŻĄDA PRAWDY O TYM CO SIĘ STAŁO W SMOLEŃSKU
TUSK I JEGO EKIPA ZA TO ODPOWIE |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2012 20:48
|
|
|
W TEMACIE http://niepoprawni.pl/blo...rzywiazany-lina |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Nie Paź 28, 2012 20:50
|
|
|
wborzecki@gmail.com napisał/a: | JESTEM CIEKAWY KIEDY SPOŁECZEŃSTWO SIĘ OBUDZI
I ZAŻĄDA PRAWDY O TYM CO SIĘ STAŁO W SMOLEŃSKU
TUSK I JEGO EKIPA ZA TO ODPOWIE |
przecież Włodziu Ty przeżyłes tą katastrofe LOL :DD więc nawijaj co tam sie na prawde podziało |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Nie Paź 28, 2012 21:02
|
|
|
DALEJ SOBIE JAJA RÓB
RADEK CZAS DOROSNĄĆ
PAMIĘTAJ PRAWDA JEST NAJWAŻNIEJSZA |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Paź 28, 2012 21:26
|
|
|
wborzecki@gmail.com napisał/a: | DALEJ SOBIE JAJA RÓB
RADEK CZAS DOROSNĄĆ
Właśnie dlatego, że ludzie robią sobie jaja ze wszystkiego jest jak jest! Radziu a wczoraj na meczu to zamiast śmiać się ze mnie, że przegrałem bój o przewodniczącego to trzeba było mi jakoś pomóc albo przyjść na zebranie a nie gadać...no ale tak jak Włodek pisze czas dorosnąć. Każdy mówi, że młodzi przyszłością narodu a jak przyjdzie co do czego to młodych się do niczego nie dopuszcza....beton począwszy od osiedli aż po Sejm. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Paź 29, 2012 06:41
|
|
|
Napisałbym wam ze zamiast zająć się poważnymi sprawami to się wam politykierstwa zachciewa to znowu będzie obraza że sobie jaja robię więc nie napisze ... ;) |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Pon Paź 29, 2012 07:27
|
|
|
x_cite napisał/a: | wborzecki@gmail.com napisał/a: | DALEJ SOBIE JAJA RÓB
RADEK CZAS DOROSNĄĆ
Właśnie dlatego, że ludzie robią sobie jaja ze wszystkiego jest jak jest! Radziu a wczoraj na meczu to zamiast śmiać się ze mnie, że przegrałem bój o przewodniczącego to trzeba było mi jakoś pomóc albo przyjść na zebranie a nie gadać...no ale tak jak Włodek pisze czas dorosnąć. Każdy mówi, że młodzi przyszłością narodu a jak przyjdzie co do czego to młodych się do niczego nie dopuszcza....beton począwszy od osiedli aż po Sejm. |
ale ja bym na Ciebie zagłosował tylko ze to nie moje osiedle :) |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Pon Paź 29, 2012 07:32
|
|
|
wborzecki@gmail.com napisał/a: | DALEJ SOBIE JAJA RÓB
RADEK CZAS DOROSNĄĆ
oj Włodziu Włodziu co by mi zostało zżycia jakbym przestał sie naśmiewać z wszytkiego, nie badz juz taki poważny;) wypijemy w sobote jednego to Ci przejdzie foch;)
pozdro;) |
 |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Pon Paź 29, 2012 22:07
|
|
|
w temacie warto przeczytać http://wpolityce.pl/artyk...-nie-potwierdzi |
|
|
|
 |
nitroactive
|
Wysłany: Wto Paź 30, 2012 16:44
|
|
|
Oj, ale sie porobiło :D nie tylko wyborcza kreuje rzeczywistość XD |
|