Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:36
Jeziorak Iława - Sandecja
Autor Wiadomość
wawus1986
PoProStu

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 16:44   

jak tam sandecja z jeziorakiem???
[Profil] [PM]

blondyn24a
[Usunięty]

Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 16:47   

jaki wynik sandecja jeziorak?

CyKuNS
[Usunięty]

Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 16:52   wynik

0-0
do przerwy

blondyn24a
[Usunięty]

Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 16:53   

a Mężyk gra

wawus1986
PoProStu

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 17:05   

chyba na nerwach :P nawet do iławy nie pojechał...

rogol.d

Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 17:18   

Piosik wszedł na boisko,zobaczymy co pokaże:)

Dodano: 2008-09-13, 17:32
przegrywamy 1-0 66'
[Profil] [PM]

Fanatyk88
[Usunięty]

Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 17:35   

1-0 ;/

rogol.d

Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 17:39   

1-1 Piosik?

Dodano: 2008-09-13, 17:42
jednak to nie potwierdzona informacja;/ i przegrywamy nadal
[Profil] [PM]

Fanatyk88
[Usunięty]

Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 17:42   

nie wkrecaj!

internacionale

Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 17:52   

Koniec meczu. Przegrywamy 1-0
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

polak_ns

Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 19:59   

rogol.d napisał/a:
Piosik wszedł na boisko,zobaczymy co pokaże:)

Dodano: 2008-09-13, 17:32
przegrywamy 1-0 66'

to w koncu pojechal ? bo juz nie wiem
[Profil] [PM]

krochmal

Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 20:05   

No wczoraj pisali, że nie jedzie a dziś nawet w Radiu Olsztym w czasie łączeń podawali jego nazwisko

[ Dodano: 2008-09-13, 20:45 ]
ze strony Jezioraka :
Cytat:
Bi-es Jeziorak Iława - Sandecja Nowy Sącz 1-0 (0-0)
Radziński 66

Bi-es Jeziorak: Staniszewski, Pietrasik, Święcki, Roszkowski, Zawadzki, Radziński, Dobroński (58 Jędrychowski), Zakierski, Drzystek (63 Roszkiewicz), Harmaciński (46 Sedlewski), Figurski.

Sandecja: Kozioł (74 Zwoliński), Szczepanik, Fröhlich, Pietrucha, Szufryn, Skrzypek (82 Wańczyk), Lewandowski, Mróz, Krupa, Nieć (60 Piosik), Bania.

też ze strony Jezioraka - niestety pełna zgoda z Araszkiewiczem:
Jarosław Araszkiewicz - trener Sandecji Nowy Sącz

Cytat:
Panowie nie wiem co chcecie usłyszeć... Jesteśmy frajerzy. Tak samo zespół, jak i ja trener. Nie wyobrażałem sobie, że tutaj przegramy, liczyłem na remis. Mieliśmy przewagę w polu, ale trzeba wykorzystywać sytuacje. Właściwie to nie mieliśmy ich za dużo, a nawet nie wiem, czy chociaż raz uderzyliśmy w światło bramki. Jestem rozgoryczony postawą moich zawodników. Niektórym chyba już lekko sodówa odbiła, zwariowali. Trzeba będzie niektórych stonować i ustawić ich na odpowiednie tory. Zmieniłem bramkarza, bo nie może być tak, że już trzeci mecz dostaje loba, zero reakcji. Jest to zawodnik, o którego zabiegały takie kluby jak Zagłębie Lubin czy Górnik Łęczna. Tamte półrocze miał wspaniałe, pomógł dużo zespołowi. Na dzień dzisiejszy wystarczy kopnąć w bramkę i przegrywamy 1-0. Zawodnik, który strzelił tą bramkę, chyba sam był zdziwiony, że tak uderzył, ale chwała mu za to. Uważam, że dzisiaj zespół, który strzelił bramkę wygrał mecz zasłużenie.
[Profil] [PM] [E-mail]

eSKa
KolejarskieWiatraki

Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 22:53   

STASIU WRÓĆ pasowałoby krzyczeć.........
Aczkolwiek co się dzieje kurde z tym naszym bramkarzem ??????

polak_ns

Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 23:06   

Młody jest jeszcze wiec dopiero zdobywa to doświadczenie, aczkolwiek nie można popełniać takich błędow.
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 11:29   

Wypowiedzi trenerów po mecz Bi-es Jeziorak - Sandecja Nowy Sącz Po zwycięskim meczu Bi-es Jezioraka nad Sandecją Nowy Sącz 1-0 trener gości Jarosław Araszkiewicz (na zdjęciu) był rozgoryczony postawą swojej drużyny i zapowiedział zmiany w wyjściowym składzie. Trener Bi-es Jezioraka Marek Witkowski cieszył się z kolejnych trzech punktów oraz z tego, że w jego zespole wreszcie nie ma kontuzji.Jarosław Araszkiewicz - trener Sandecji Nowy Sącz

Panowie nie wiem co chcecie usłyszeć... Jesteśmy frajerzy. Tak samo zespół, jak i ja trener. Nie wyobrażałem sobie, że tutaj przegramy, liczyłem na remis. Mieliśmy przewagę w polu, ale trzeba wykorzystywać sytuacje. Właściwie to nie mieliśmy ich za dużo, a nawet nie wiem, czy chociaż raz uderzyliśmy w światło bramki. Jestem rozgoryczony postawą moich zawodników. Niektórym chyba już lekko sodówa odbiła, zwariowali. Trzeba będzie niektórych stonować i ustawić ich na odpowiednie tory. Zmieniłem bramkarza, bo nie może być tak, że już trzeci mecz dostaje loba, zero reakcji. Jest to zawodnik, o którego zabiegały takie kluby jak Zagłębie Lubin czy Górnik Łęczna. Tamte półrocze miał wspaniałe, pomógł dużo zespołowi. Na dzień dzisiejszy wystarczy kopnąć w bramkę i przegrywamy 1-0. Zawodnik, który strzelił tą bramkę, chyba sam był zdziwiony, że tak uderzył, ale chwała mu za to. Uważam, że dzisiaj zespół, który strzelił bramkę wygrał mecz zasłużenie.

Marek Witkowski - trener Bi-es Jezioraka Iława

Mieliśmy ciężki tydzień, bo najpierw niespodziewane, ale na pewno zasłużone zwycięstwo z Sokołem w Aleksandrowie Łódzkim. Gospodarze od dwóch lat meczu na swoim terenie nie przegrali. Miejscowi określili nas jako byle jaki beniaminek, a tu nasza wygrana. Cały czas mieliśmy w perspektywie mecz z Sandecją. Goście, może nie za dobrze rozpoczęli sezon, ale ostatnie mecze wygrywali i byli stawiani dzisiaj w roli faworyta. Wiedzieliśmy o tym, ale zniwelowaliśmy te najgroźniejsze atuty Sandecji. Nie ukrywam, że liczyliśmy tutaj na stały fragment, bo wykonawców do tego mamy dobrych i chcieliśmy przeciwnika zaskoczyć. Na pewno mecz walki. Dużo biegania i ambicji. Cieszymy się z tej jednej bramki Tomka Radzińskiego. Akurat rozmawiałem z nim po meczu i powiedział mi, że jednak szukał w polu karnym Tomka Sedlewskiego. Trochę szczęścia no i błąd bramkarza, który źle obliczył tor lotu piłki i dopuścił by wpadła mu za kołnierz. To chyba już specjalność Jezioraka. Dwa tygodnie temu Tomek Zakierski, a ostatniej kolejce Łukasz Harmaciński podobnie strzelali. Chylę głowę dla ambicji chłopców, bo walczyli od początku do końca. Jako czysty beniaminek w każdym meczu musimy swoje wybiegać. Jestem zadowolony również z tego, że wszyscy moi zawodnicy zdrowieją i wracają po mikro urazach. W zespole jest zdrowa rywalizacja i było to widać dziś na boisku.

źródło: www.jeziorak-ilawa.pl
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Jeziorak Iława - Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]