Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:36 |
Jeziorak Iława - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
wawus1986
PoProStu

|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 16:44
|
|
|
jak tam sandecja z jeziorakiem??? |
|
|
|
 |
blondyn24a [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 16:47
|
|
|
jaki wynik sandecja jeziorak? |
|
|
|
 |
CyKuNS [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 16:52 wynik
|
|
|
0-0
do przerwy |
|
|
|
 |
blondyn24a [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 16:53
|
|
|
a Mężyk gra |
|
|
|
 |
wawus1986
PoProStu

|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 17:05
|
|
|
chyba na nerwach :P nawet do iławy nie pojechał... |
_________________ Kocham Sandecje... bo.... bo... NO BO TAK ! :D |
|
|
|
 |
rogol.d
|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 17:18
|
|
|
Piosik wszedł na boisko,zobaczymy co pokaże:)
Dodano: 2008-09-13, 17:32
przegrywamy 1-0 66' |
|
|
|
 |
Fanatyk88 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 17:35
|
|
|
1-0 ;/ |
|
|
|
 |
rogol.d
|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 17:39
|
|
|
1-1 Piosik?
Dodano: 2008-09-13, 17:42
jednak to nie potwierdzona informacja;/ i przegrywamy nadal |
|
|
|
 |
Fanatyk88 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 17:42
|
|
|
nie wkrecaj! |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 17:52
|
|
|
Koniec meczu. Przegrywamy 1-0 |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 19:59
|
|
|
rogol.d napisał/a: | Piosik wszedł na boisko,zobaczymy co pokaże:)
Dodano: 2008-09-13, 17:32
przegrywamy 1-0 66' |
to w koncu pojechal ? bo juz nie wiem |
|
|
|
 |
krochmal

|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 20:05
|
|
|
No wczoraj pisali, że nie jedzie a dziś nawet w Radiu Olsztym w czasie łączeń podawali jego nazwisko
[ Dodano: 2008-09-13, 20:45 ]
ze strony Jezioraka :
Cytat: | Bi-es Jeziorak Iława - Sandecja Nowy Sącz 1-0 (0-0)
Radziński 66
Bi-es Jeziorak: Staniszewski, Pietrasik, Święcki, Roszkowski, Zawadzki, Radziński, Dobroński (58 Jędrychowski), Zakierski, Drzystek (63 Roszkiewicz), Harmaciński (46 Sedlewski), Figurski.
Sandecja: Kozioł (74 Zwoliński), Szczepanik, Fröhlich, Pietrucha, Szufryn, Skrzypek (82 Wańczyk), Lewandowski, Mróz, Krupa, Nieć (60 Piosik), Bania. |
też ze strony Jezioraka - niestety pełna zgoda z Araszkiewiczem:
Jarosław Araszkiewicz - trener Sandecji Nowy Sącz
Cytat: | Panowie nie wiem co chcecie usłyszeć... Jesteśmy frajerzy. Tak samo zespół, jak i ja trener. Nie wyobrażałem sobie, że tutaj przegramy, liczyłem na remis. Mieliśmy przewagę w polu, ale trzeba wykorzystywać sytuacje. Właściwie to nie mieliśmy ich za dużo, a nawet nie wiem, czy chociaż raz uderzyliśmy w światło bramki. Jestem rozgoryczony postawą moich zawodników. Niektórym chyba już lekko sodówa odbiła, zwariowali. Trzeba będzie niektórych stonować i ustawić ich na odpowiednie tory. Zmieniłem bramkarza, bo nie może być tak, że już trzeci mecz dostaje loba, zero reakcji. Jest to zawodnik, o którego zabiegały takie kluby jak Zagłębie Lubin czy Górnik Łęczna. Tamte półrocze miał wspaniałe, pomógł dużo zespołowi. Na dzień dzisiejszy wystarczy kopnąć w bramkę i przegrywamy 1-0. Zawodnik, który strzelił tą bramkę, chyba sam był zdziwiony, że tak uderzył, ale chwała mu za to. Uważam, że dzisiaj zespół, który strzelił bramkę wygrał mecz zasłużenie. |
|
|
|
|
 |
eSKa
KolejarskieWiatraki
|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 22:53
|
|
|
STASIU WRÓĆ pasowałoby krzyczeć.........
Aczkolwiek co się dzieje kurde z tym naszym bramkarzem ?????? |
_________________ KIBICE SANDECJI W NOWYM SĄCZU musza położyć kres wojnie, bo inaczej wojna położy kres KIBICOM. |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 23:06
|
|
|
Młody jest jeszcze wiec dopiero zdobywa to doświadczenie, aczkolwiek nie można popełniać takich błędow. |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 11:29
|
|
|
Wypowiedzi trenerów po mecz Bi-es Jeziorak - Sandecja Nowy Sącz Po zwycięskim meczu Bi-es Jezioraka nad Sandecją Nowy Sącz 1-0 trener gości Jarosław Araszkiewicz (na zdjęciu) był rozgoryczony postawą swojej drużyny i zapowiedział zmiany w wyjściowym składzie. Trener Bi-es Jezioraka Marek Witkowski cieszył się z kolejnych trzech punktów oraz z tego, że w jego zespole wreszcie nie ma kontuzji.Jarosław Araszkiewicz - trener Sandecji Nowy Sącz
Panowie nie wiem co chcecie usłyszeć... Jesteśmy frajerzy. Tak samo zespół, jak i ja trener. Nie wyobrażałem sobie, że tutaj przegramy, liczyłem na remis. Mieliśmy przewagę w polu, ale trzeba wykorzystywać sytuacje. Właściwie to nie mieliśmy ich za dużo, a nawet nie wiem, czy chociaż raz uderzyliśmy w światło bramki. Jestem rozgoryczony postawą moich zawodników. Niektórym chyba już lekko sodówa odbiła, zwariowali. Trzeba będzie niektórych stonować i ustawić ich na odpowiednie tory. Zmieniłem bramkarza, bo nie może być tak, że już trzeci mecz dostaje loba, zero reakcji. Jest to zawodnik, o którego zabiegały takie kluby jak Zagłębie Lubin czy Górnik Łęczna. Tamte półrocze miał wspaniałe, pomógł dużo zespołowi. Na dzień dzisiejszy wystarczy kopnąć w bramkę i przegrywamy 1-0. Zawodnik, który strzelił tą bramkę, chyba sam był zdziwiony, że tak uderzył, ale chwała mu za to. Uważam, że dzisiaj zespół, który strzelił bramkę wygrał mecz zasłużenie.
Marek Witkowski - trener Bi-es Jezioraka Iława
Mieliśmy ciężki tydzień, bo najpierw niespodziewane, ale na pewno zasłużone zwycięstwo z Sokołem w Aleksandrowie Łódzkim. Gospodarze od dwóch lat meczu na swoim terenie nie przegrali. Miejscowi określili nas jako byle jaki beniaminek, a tu nasza wygrana. Cały czas mieliśmy w perspektywie mecz z Sandecją. Goście, może nie za dobrze rozpoczęli sezon, ale ostatnie mecze wygrywali i byli stawiani dzisiaj w roli faworyta. Wiedzieliśmy o tym, ale zniwelowaliśmy te najgroźniejsze atuty Sandecji. Nie ukrywam, że liczyliśmy tutaj na stały fragment, bo wykonawców do tego mamy dobrych i chcieliśmy przeciwnika zaskoczyć. Na pewno mecz walki. Dużo biegania i ambicji. Cieszymy się z tej jednej bramki Tomka Radzińskiego. Akurat rozmawiałem z nim po meczu i powiedział mi, że jednak szukał w polu karnym Tomka Sedlewskiego. Trochę szczęścia no i błąd bramkarza, który źle obliczył tor lotu piłki i dopuścił by wpadła mu za kołnierz. To chyba już specjalność Jezioraka. Dwa tygodnie temu Tomek Zakierski, a ostatniej kolejce Łukasz Harmaciński podobnie strzelali. Chylę głowę dla ambicji chłopców, bo walczyli od początku do końca. Jako czysty beniaminek w każdym meczu musimy swoje wybiegać. Jestem zadowolony również z tego, że wszyscy moi zawodnicy zdrowieją i wracają po mikro urazach. W zespole jest zdrowa rywalizacja i było to widać dziś na boisku.
źródło: www.jeziorak-ilawa.pl |
|
|
|
 |
|