Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
KSZO - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
kuba_ns

|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 17:39
|
|
|
ale jest wiecej strzalów niż z Kluczborkiem |
|
|
|
 |
Seba
|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 17:48
|
|
|
Serafin też powinien jechać, a Boro grać w pierwszym za leśniaka i fajnie że hlousek znowu gra w pierwszej 11 |
_________________ Pięknych miejsc na świecie wiele, kraj przodków tylko Jeden ! |
|
|
|
 |
Seba
|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 17:49
|
|
|
hehe :) |
_________________ Pięknych miejsc na świecie wiele, kraj przodków tylko Jeden ! |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 18:20
|
|
|
Cytat: | (60') Słabo spisującego się Leśniaka zmienia Cebula. |
Nie do wiary...
Według relacji nie jest tak źle jak przewidywaliśmy :) może uda się wywieźć 3 punkty... |
|
|
|
 |
mati513
|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 18:22
|
|
|
Słabo spisującego się Leśniaka zmienia Cebula.
... Też mi kur** odkrycie... od pierwszego meczu, gdy zobaczyłem Leśniaka na murawie już wiedziałem, że to następca Kmiecika.. |
|
|
|
 |
Ult15

|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 18:22
|
|
|
Leśniak na ławe! |
_________________ Nie masz żadnej szansy, ale ją wykorzystaj. |
|
|
|
 |
Ad@ś=)

|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 18:26
|
|
|
mati513 napisał/a: | Słabo spisującego się Leśniaka zmienia Cebula.
... Też mi kur** odkrycie... od pierwszego meczu, gdy zobaczyłem Leśniaka na murawie już wiedziałem, że to następca Kmiecika.. |
Niestety muszę zainterweniować - Nie obrażaj Kmiecika porównując go z Leśniakiem! |
|
|
|
 |
spdr
STREET ROCKIN'
|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 18:37
|
|
|
na głównej na sandecja.pl niezła jatka jest hahahhaha zawodowcy |
_________________ jesteśmy otoczeni???
to wspaniale !!!
możemy atakować we wszystkich kierunkach !!! |
|
|
|
 |
kuba_ns

|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 18:40
|
|
|
mysle ze mamy punkt |
|
|
|
 |
1980_NS
|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 19:22
|
|
|
Czytając komentarze na stronce to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Na prawdę wszyscy chcą odejścia trenera? W głowach się tak wielu osobom przewróciło? Ludzie, rok temu byliśmy beniaminkiem, między innymi dzięki trenerowi zajęliśmy znakomite 3 miejsce. Teraz mamy więcej punktów niż przed rokiem, znów miejsce w czołówce, ekstraklasa jeszcze nie dla nas. Powinniśmy się cieszyć, że zostaliśmy solidnym zespołem górnej części tabeli.
Nie wiem czy trener Wójtowicz czyta te wszystkie wpisy, ja sytuacji w zespole dobrze nie znam, nie wiem czy te wszystkie doniesienia o konfliktach są prawdziwe. Najgorsze jest to, że szybko zapominamy o dobrych rzeczach. Kilka miesięcy temu wygrywaliśmy z Górnikiem, ŁKS, a teraz co drugi wpis to "Wójtowicz won".
Pograjmy trochę przy oświetleniu najpierw, bo na razie tyle dla nas.
Trener czytając te wszystkie oskarżenia musi się super czuć. Była jego zasługa w tym, że poprzedni sezon był tak znakomity, a teraz przy lepszych wynikach zaleca mu się odejście. Super. |
|
|
|
 |
kks10

|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 19:35
|
|
|
DAJCIE SPOKUJ TRENEROWI BO SIE OBRAZI I ODEJDZIE DO NIECIECZY .A TAK POWAZNIE TO NIEMA CO MALKONTENCIC BO JEST OK. |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 19:47
|
|
|
Tragedia- smialo mozna tak powiedziec o postawie naszych grajkow w ostatnich meczach. Niestety w zlych humorach zegnamy sie z ta runda. Wiadomo juz ze ''ktos'' nie chce awansu a to co ostatnio gramy dobitnie to potwierdza. To nie jest zadna zadyszka czy spadek formy. ''Ktos'' nie chce awansu i tyle. Nastepna runde gramy wiec o nic. |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
saku194
|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 19:51
|
|
|
Punkt na trudnym terenie, który w poprzednim sezonie był twierdzą. W tym KSZO zaczęło nie najlepiej jednak z kolejnymi meczami grało lepiej, drużyna zdeterminowana w walce o utrzymanie zremisowała ostatnio na LKS-ie, w Pucharze Polski nawet nasza zgoda Polonia w mocnym składzie po 90minutach remisowała tam 0-0. Brawo dla naszych piłkarzy, remis szczęśliwy, ale wartościowy. Jesteśmy na koniec roku w czołówce bardzo wyrównanej ligi, raczej awans i spadek na nie grożą, można spokojnie budować drużynę już pod kątem następnego sezonu. |
|
|
|
 |
kuba_ns

|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 20:10
|
|
|
Musimy być zadowoleni z tego jednego punktu mieliśmy swoje okazje KSZO miało swoje, ale jak nam się Marek Kozioł wyrobił duża zasługa naszego bramkarza w zdobyciu tego jednego punktu |
|
|
|
 |
wicek
|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 20:33
|
|
|
co wy mówicie jak ktos możę nie chciec awansu zastnówcie sie to jest prestiż dal trenera dla zawodników dla miasta kasa z transmisji i napewnoinowi sponsorzy a wy mówicie ze ktos awansu nie chce dramat |
|
|
|
 |
|