Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
[1/8 PP] SANDECJA - Widzew
Autor Wiadomość
internacionale

Wysłany: Pią Lis 08, 2013 14:05   

Skrót meczu okiem kamery Sandecja.TV
http://www.sandecja.tv/17...skrot_meczu.htm
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

nitroactive

Wysłany: Pią Lis 08, 2013 15:03   

Jeśli będą grać tak dalej, to jestem spokojny o utrzymanie w tym sezonie :D
[Profil] [PM] [E-mail]

adamB

Wysłany: Pią Lis 08, 2013 16:02   

gratujemy...

flowbone

Wysłany: Pią Lis 08, 2013 19:36   

http://www.sportowefakty....-swoja-cegielke

Jak oceniacie występ Marka?
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Pią Lis 08, 2013 21:39   

A jak dla mnie świetnie pokazał się Badalyan. Szkoda,ze jest ten przepis o konieczności gry młodzieżowca,bo Badalyan jest szybki,dobrze się ustawia i posiada bardzo dobra technikę.Fałowski blokuje miejsce Ormianinowi,ktory zdaje się posiadać nieprzeciętne umiejętnosci.
[Profil] [PM]

polak_ns

Wysłany: Pią Lis 08, 2013 21:41   

w pucharze chyba ten przepis nie obowiązuje albo się mylę.
[Profil] [PM]

Dziekan
MDMA

Wysłany: Pią Lis 08, 2013 21:55   

matys5392 napisał/a:
A jak dla mnie świetnie pokazał się Badalyan. Szkoda,ze jest ten przepis o konieczności gry młodzieżowca,bo Badalyan jest szybki,dobrze się ustawia i posiada bardzo dobra technikę.Fałowski blokuje miejsce Ormianinowi,ktory zdaje się posiadać nieprzeciętne umiejętnosci.

A wg. mnie dobrze, że jest ten przepis bo by się takich Badylanów najechało z Bóg wie kąd ilu. Póki co to Fałowski zrobił więcej dla Sandecji niż jakiś Balladyn z Armenii.
[Profil] [PM] [E-mail]

Dziekan
MDMA

Wysłany: Pią Lis 08, 2013 21:58   

bzyku napisał/a:
Dziekan ta gra nie jest jeszcze idealna ale w odniesieniu do tego co grali za Hajdo jest naprawdę pozytywna różnica. Są jeszcze błędy w obronie i nieskuteczność w ataku ale jest ambicja i walka do końca. Obawiałem się o kondycję naszych zawodników i powiem szczerze że jestem mile zaskoczony bo to Widzew "pękł".

Tego nie neguję. Cieszy wygrana nad zagranicznym szrotem z Łodzi :)
[Profil] [PM] [E-mail]

flowbone

Wysłany: Pią Lis 08, 2013 22:11   

Badalyan właśnie szybki nie jest, ale za to silny i ma niezłą technikę. Trudno też porównywać Fabiana do Gevorga. Fafik strzelił 2 bramki i na tym na razie koniec, a miał dużo więcej minuty. Gevorg miał udział wczoraj przy 2 bramce, a z Wisłą strzelił bardzo ważnego gola.

http://www.sportowefakty....tala-nagrodzona
[Profil] [PM] [E-mail]

monti

Wysłany: Pią Lis 08, 2013 23:15   

te dywagacje na temat Falowski czy Badalian sa niepotrzebne poniewaz fafik nie doszedl do porozumienia w sprawie nowego kontraktu i prawdopodobnie odejdzie w zimie wiec Badalian ma pole do popisu

asteraes
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lis 08, 2013 23:40   

monti napisał/a:
te dywagacje na temat Falowski czy Badalian sa niepotrzebne poniewaz fafik nie doszedl do porozumienia w sprawie nowego kontraktu i prawdopodobnie odejdzie w zimie wiec Badalian ma pole do popisu

793 minuty na boisku i dwie strzelone bramki /w tym jedna po tym jak nastrzelona piłka się od niego odbiła i wpadła do siatki/. Faktycznie jest to taki bilans, że chłopakowi trzeba dać najwyższy kontrakt w zespole, obowiązujący z pięć lat i do tego dorzucić jeszcze prywatną masażystkę. 20-letni zawodnik, który gra tylko dlatego, że jest młodzieżowcem chyba za bardzo uwierzył w swoją wielkość po licznych wywiadach i zamieszaniu medialnym.

Gdyby policzyć te wszystkie zmarnowane sytuacje, jak choćby 200%-owa z Wisłą Płock, to wychodzi na to, że Fałowski bardziej przeszkadza na boisku niż pomaga. Tym młodym chłopakom spędzającym wiele czasu w galeriach handlowych /m.in Fabian wiele razy widziany/ i stylizującym sobie coraz bardziej wymyślne fryzury, poprzestawiało się chyba w głowach. Z tego co ja wiem nie chodzi o żaden kontrakt tylko sposób prowadzenia się oraz podejście do treningów i obowiązków zawodnika, co nie podoba się trenerowi Kuźmie.

kuba_ns

Wysłany: Sob Lis 09, 2013 09:05   

Falowski jest tez częstym gosciem w jednym z klubów nocnych w Sączu
[Profil] [PM] [E-mail]

1910...

Wysłany: Sob Lis 09, 2013 10:27   

Fabian słuchaj dziadka !!!
[Profil] [PM]

nitroactive

Wysłany: Sob Lis 09, 2013 10:41   

Znam kilku z tych naszych "talentów", jesli on ma tak samo najebane w głowie jak tamci, to piłkarz z niego będzie... 3 ligowy.
[Profil] [PM] [E-mail]

flowbone

Wysłany: Sob Lis 09, 2013 14:14   

Nawet jeśli Fabian chodzi po dyskotekach, to nic nam do tego. Można komentować jego formę sportową.
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » [1/8 PP] SANDECJA - Widzew
[ ZAMKNIĘTY ]