Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:40 |
Sandecja - Cieczka |
Autor |
Wiadomość |
matys5392
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 12:01
|
|
|
Masahiko napisał/a: | A bo to nie można być kibicem innego klubu jak zgody Sandecji? Facet przyszedł do naszego klubu nie z powodu sympatii, ale po to, żeby grać i zarabiać pieniądze. Oczywiście pokazywanie "elki" na meczu jest zwykłą prowokacją, co zapewne miało związek z innymi wydarzeniami. Niech odpowiednie osoby sobie to załatwiają. |
Ale oczywiście,ze można kibicować innej drużynie,tylko po co się z tym tak obnosić? W dodatku gdy ten klub nie jest z nami w pozytywnych relacjach.
Przyszedł do nas,żeby grać - ok,racja,ale gra się również dla kibiców i trzeba mieć do nich odrobinę szacunku a Grzeszczyk o tym kompletnie zapomniał.
Wydaje mi się,ze gdyby po meczu choć na chwilę podszedł do młyna i chociaż spróbował wyjaśnić te nieporozumienia,to już byłby przez kibiców inaczej odbierany. |
|
|
|
 |
bzyku
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 14:11
|
|
|
Nie mam pretensji o to co ma na FB bo to jest jego prywatna sprawa, ale pokazywanie po zdobyciu bramki symbolu, który w gronie kibiców jest jednoznacznie kojarzony z pewnym klubem nie jest na miejscu!!! Łukasz ogarnij się jak Ci się u nas nie podoba to droga wolna... |
|
 |
collo
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 14:14
|
|
|
Pogadać, wyjaśnić, a nie robić szopki w obrażanie się.
Jeśli nie obraża Sandecji, ani naszej zgody a śpiewa sobie piosenki o pewnym klubie ze stolicy to niech to sobie robi. Nam nic do tego kto komu kibicuje.
Przypomnę tylko, że jest taki były piłkarz Aco Vuković, który mimo grania w Legii, kibicowania jej i mówieniu o kibicowaniu Legii w ogólnopolskich mediach, jest bardzo lubiany w Koronie i szanowany przez chyba każdego w tym klubie. |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 15:22
|
|
|
collo, Śpiewanie o Legii w Sądeckich lokalach,pokazywanie L na Sądeckim stadionie,jest niczym innym,jak właśnie obrażaniem Sądeckich kibiców.
Pajac z Was kpi,a wy go bronicie?
Vuković tego nie zrobił,więc nawet nie porównuj go do tego idioty. |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
|
|
|
 |
Kmicic

|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 15:26
|
|
|
collo napisał/a: |
Jeśli nie obraża Sandecji, ani naszej zgody a śpiewa sobie piosenki o pewnym klubie ze stolicy to niech to sobie robi. Nam nic do tego kto komu kibicuje. |
Wszystko ok. ale z tym śpiewaniem to bym się na Jego miejscu zastanowił. Trafi w lokalu na kilku wyrywnych lekko podlanych i może mieć kilka kiepskich chwil. A tego mu nie życzę. |
|
|
|
 |
hipis_np
Nowe Pokolenie '07

|
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 15:47
|
|
|
a do kiedy on ma kontrakt ? ktoś się orientuje |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 15:47
|
|
|
Kmicic napisał/a: | collo napisał/a: |
Jeśli nie obraża Sandecji, ani naszej zgody a śpiewa sobie piosenki o pewnym klubie ze stolicy to niech to sobie robi. Nam nic do tego kto komu kibicuje. |
....Trafi w lokalu na kilku wyrywnych lekko podlanych i może mieć kilka kiepskich chwil. A tego mu nie życzę. |
A ja mu właśnie dokładnie tego życzę:) i to szczerze,tak z całego serca... |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
|
|
|
 |
kosiarz
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 16:09
|
|
|
mirek678 napisał/a: | a do kiedy on ma kontrakt ? ktoś się orientuje |
Do niedzieli 11 maja 2014. Miał dłużej ale mu wygasł. Niech spierd... |
_________________ "NIE WYBACZAJCIE IM, ALBOWIEM DOSKONALE WIEDZĄ, CO CZYNIĄ!" |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 16:24
|
|
|
matys5392 napisał/a: |
Przyszedł do nas,żeby grać - ok,racja,ale gra się również dla kibiców i trzeba mieć do nich odrobinę szacunku a Grzeszczyk o tym kompletnie zapomniał. |
Jasna sprawa. Pamiętajmy że to przecież też pieniądze od kibiców sponsorują Grzeszczyka. |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
Kmicic

|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 16:28
|
|
|
hipis_np napisał/a: | http://www.sadeczanin.info/media/gallery/2013/2015-05/11/pilka%20Sandejca-Terma/JEC_8395.JPG
nie obraża Cie to? to jakbym Ci napluł w twarz, a Ty chcialbyś ze mną o tym podyskutować. |
Toż i o to mi chodzi. W dupie mam komu on kibicuje ale niech się z tym po Sączu nie obnosi. Tak w knajpie jak i tym bardziej na naszym stadionie po strzelonej bramce. Jak zauważyłeś wyżej napisałem o Jego prawym kciuku bo też mnie to wkurwia ale myślę że można z nim najpierw pogadać zanim zbierze oklep. |
|
|
|
 |
By3ekns
NP'07
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 16:44
|
|
|
Masahiko nikt tu nie dyskutuje o jego zdolnościach piłkarskich, pobieranej pensji itd tylko o jego zachowaniu więc skończ już z tego typu wypowiedziami, ponieważ pieniądze to nie wszystko, i grało już u nas kilku piłkarzy ,którzy mieli "różne" sympatie klubowe ale nas szanowali i co najwyżej w sercu mieli swoje "ulubione kluby", a ten gość jawnie prowokuje, mając nas gdzieś, co on ku*** na jakąś wieś przyjechał do "A" klasy? Cała Polska nas szanuje, nie raz pokazaliśmy charakter pomimo ,że jest nas nie wielu, u siebie też mieliśmy swoje 5 minut kiedy inni zachwycali się naszym dopingiem itp. a teraz przyjeżdża do nas jakiś pastuch spod stolicy i może sobie z nas drwić? Ogarnijcie się, bo nie można udawać ,że pada deszcz kiedy ktoś na was "sika". |
|
|
|
 |
xXkosiarzXx

|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 17:02
|
|
|
Jak dla mnie gość jest skończony, pokazał swoją klasę gdy uciekł do szatni zamiast przyjść do kibiców, o ile tam pod młynem pewnie dałoby sie jakoś sprawę załagodzić tak teraz podobnie pewnie jak duża część kibiców nie chce go w Sączu widzieć. Ode mnie wielki + dla Mateusza Bartków za postawę po meczu i rozmowę z nami, a także dla Marcina Cabaja bo pewnie nie każdy słyszał bo było głośno ale podczas przybijania piątek i po wysłuchaniu opinii na temat grzeszczyka powiedział "macie rację chłopaki" |
_________________ Biała flaga, czarna wstęga,
Biało-Czarni to potęga !
 |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 17:16
|
|
|
By3ekns napisał/a: | Masahiko nikt tu nie dyskutuje o jego zdolnościach piłkarskich, pobieranej pensji itd tylko o jego zachowaniu więc skończ już z tego typu wypowiedziami, ponieważ pieniądze to nie wszystko, i grało już u nas kilku piłkarzy ,którzy mieli "różne" sympatie klubowe ale nas szanowali i co najwyżej w sercu mieli swoje "ulubione kluby", a ten gość jawnie prowokuje, mając nas gdzieś, co on ku*** na jakąś wieś przyjechał do "A" klasy? |
Ja nie bronie Grzeszczyka i uważam podobnie jak większość. Chodziło mi to, że sympatie klubowe piłkarzy, o ile się z nimi nie afiszują, nie są istotne. Nie ma się co denerwować. Najwyżej na Grzeszczyka. Pozdrawiam. |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 17:22
|
|
|
U nas jest sprawa prosta.
Obojętnie skąd piłkarz przyszedł ale gra dla nas, szanuje Sandecję i jej kibiców to zawsze będzie w Sączu mile widziany (np Darek Gawęcki, Wojtek Trochim, Niane i wielu innych).
A są też tacy jak Gryźlak, jak dla mnie Burkhardt czy Grzeszczyk, którzy się nie umieli zachować i nie mają tu czego szukać. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
|