Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Szanse na awans? |
Autor |
Wiadomość |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Pią Maj 28, 2010 23:01
|
|
|
MARCO napisał/a: | ten awans należy się NAM - za te wszystkie lata, za te tułaczki po trzecio i czwarto ligowych wiochach. A jeśli nie potrafimy sprostać organizacyjnie tego awansu to gówno mnie to obchodzi od tego są Danek i jego ziomki i niech o to zadbają tak jak należy . To jest takie moje skromne zdanie !!! |
HA HA HA HA ! ! !
A ja żądam mercedesa E-Klase (a co?:)), wille z basenem i własny helikopter (BO MI SIĘ NALEŻY! Za tyle lat tułaczki po krzywych chodnikach i dziurawych ulicach)
A że mnie na to nie stać, to gówno mnie to obchodzi! Od tego są moje ziomki, żeby o to zadbać jak należy (może jakaś zbiórka przed meczem "na szczytny cel"?:)).
Ironizuję, ale taki jest sens twojej wypowiedzi. No ale to jest oczywiście tylko moje skromne zdanie:) |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Sob Maj 29, 2010 02:13
|
|
|
Jakby się nam awans należał to już dawno byśmy go wywalczyli i mieli spokój jak Widzew. |
|
|
|
 |
Trebor13
Trebor13

|
Wysłany: Sob Maj 29, 2010 10:19
|
|
|
Awans nam sie należy?! To może załatwmy to w PZPN albo z Fryzjerem! A co ma powiedzieć Górnik, ŁKS, czy Pogoń? Uważam, że awans nam się nie należy ale przy słabej polskiej piłce, swoją grą (a w zasadzie jej dużymi fragmentami) zasługujemy na ten awans, przynajmniej pod względem sportowym. |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 19:45
|
|
|
A za brak infrastruktury: stadionu na ekstraklasę, toalet z prawdziwego zdarzenia, kilku bram wejściowych, kart chipowych, boisk treningowych, parkingów to się nam należy, jak stróżokom I liga. Sącz jest za mały na ekstraklasę- chodź serce by chciało. Najgorsze jest to, że są dwie strony medalu i dwie frakcje mające swoje racje:
I kibice chcący awansu teraz- jest szansa, trzeba ją wykorzystać
II kibice wolący pograć sezon, dwa w I lidze, rozbudowa infrastruktury i wtedy awans.
I tak wchodzić- ale z czym, awansować i spaść, lub nie pchamy się- zawodnicy odchodzą i spadamy do II ligi.
Cóż- każdy ma swoje racje. Osobiście wolę tę pierwszą- "Ja z synowcem na konia i jakoś to będzie." |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 22:38
|
|
|
www.megachem.pl napisał/a: | Ja nie wiem, ale jak czytam wypociny co poniektórych jegomościów, to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Na miłość boską- przecież jak nawet napiszesz wyraz z błędem to Ci się podświetli na czerwono. Nie jesteś pewny pisowni- masz słownik, albo nawet w google znajdziesz jego pisownię. Sam mam orzeczoną dysgrafię i zdarza mi się gubić litery, ale nad tym pracuję- bo brak umiejętności posługiwania się ojczystym językiem przynosi ujmę
chodź serce by chciało. |
Wobec powyższego postanowiłem zwrócić Ci uwagę na często powtarzany przez Ciebie na tym forum błąd:)
Nie piszemy chodź, tylko choć - w tym kontekście, w którym używasz tego słowa.
Chodź jest odmianą od czasownika Chodzić, np. Chodź ze mną.
Natomiast Choć to zupełnie inne słowo, np. Sandecja nie awansuje, choć serce by chciało:). |
|
|
|
 |
slawko21ns
|
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 11:57
|
|
|
moze głupio to zabrzmi ale mam czasami takie sny odchyłowe :D snilo mi sie ze po przedostatniej kolejce mamy dwa pkt straty go Górnika :D:D i ze Dolcan 2-0 wygrał haha :D:D jak sie sprawdzi stawiacie Flaszke xD |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 12:00
|
|
|
a jak sie nie sprawdzi to ty stawiasz dwie |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
misns
|
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 12:05
|
|
|
jak sie sprawdzi to ja moge postawic 3 :-) |
_________________ ...A ty Bracie mój,zawsze przy mnie stój... |
|
|
|
 |
maly19328
Fan club Jurków
|
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 07:40
|
|
|
Faktycznie Kilińskiego- masz rację. Mój błąd. Nie zauważyłem. ;-). Oczywiście znam różnicę między choć, czy chodź- ale ja mam problem z podobnie brzmiącymi wyrazami.
Natomiast jak ktoś napisze słowo rzeka przez ż to mu się nawet podświetli błąd, zatem lekceważy resztę. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
19Korona73 [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Cze 02, 2010 16:37
|
|
|
ładny sezon rozegrała Sandecja :) szkoda tylko, że nie macie ekstraklasy, bo bardzo fajnie byłoby stanąć z wami na Arenie Kielc ;)
czekamy po następnym sezonie ;D |
|
|
|
 |
kks ksc
|
Wysłany: Sro Cze 02, 2010 20:02
|
|
|
http://sport.tvp.pl/pilka...aklasie/1877718
ciekawostka że byc moze awansujemy chyba ze to nie wejdzie w tym sezonie i czy zatrzymaja spadkowiczow z EX czy z I ligi to nie wiadomo ;p
Pozdro;D |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Czw Cze 03, 2010 11:15
|
|
|
O ile będą zmiany to od przyszłego sezonu najwcześniej. |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Czw Cze 17, 2010 07:29
|
|
|
http://sport.onet.pl/pilk...,wiadomosc.html
;D jeszcze moze byc tak ze 10 druzyna awansuje do E-klasy;D |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
Ostatnio zmieniony przez ERNESTO Czw Cze 17, 2010 08:12, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
internacionale

|
|
|
|
 |
|