Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:39
Miedź Legnica - Sandecja
Autor Wiadomość
x_cite

Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 14:10   

W środę kolejne bęcki, w sobotę z Arką również....czas na zmiany i wstrząs w klubie.

A tak na marginesie......to Puszcza Niepołomice z trenerem Wójtowiczem idzie na awans! Ma facet talent i fach w ręku! Takiego gościa Nam trzeba - to był ogromny błąd, że wyleciał z klubu.Teraz to widać jak na dłoni.
[Profil] [PM]

kibicKKS

Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 14:30   

K@KS napisał/a:
Trudno, w takim razie trzeba zdobywać punkty u siebie, lepszej okazji niż w środę z Okocimskim długo nie będzie.

To może być nawet jedyna, chociaż Tychy tez się na nas przełamali, więc czemu Okocimski miałby tego nie zrobić...

Cytat:
proponuje na nastepnym meczu zrobic jakis transparent np typu "SANDECJO CO wy robicie? tylko nam wstyd przynosicie"

Chyba żartujesz, ciągle będzie dać im kredyt zaufania, chłopaki walczyli, brawa za walkę itd. itp. Przecież to będzie "dopiero" 8 mecz w sezonie więc jeszcze się rozkręcają
[Profil] [PM] [E-mail]

vanacastin
[Usunięty]

Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 14:52   

Nie ma się co czarować, jesteśmy ligowym przeciętniakiem i jeszcze wiele porażek w tym sezonie będzie. Miedź ma w składzie kilka mocnych nazwisk, potrafią dobrze grać w piłkę więc wygrali z naszą zbieraniną kopaczy. Kogo my mamy u siebie aby nim straszyć? Cabaj na bramce, ewentualnie jakiś przebłysk Burkhardta przy strzale z dystansu no i może zmysł strzelecki Aleksandra jak jest w formie. Prócz tego nic bo ani zgrania, ani dobrego trenera, no i perspektyw na poprawę tej sytuacji też na razie nie widać. Lepiej się pogodzić z tym stanem rzeczy zamiast napinać się, że Sandecja nie wygrywa więc jest do dupy. Wiele osób tutaj i w mieście chyba za bardzo zaślepiona jest wizją sukcesu i niepotrzebnie podkręca atmosferę.

Czy coś się zmieni? Raczej nie. Pojawił się nowy rzecznik i od razu widać poprawę w tym temacie z czego chyba większość ludzi jest zadowolona. Ale jest to takie stanowisko, że MŚ może nam zapewnić ładne prezentacje zawodników, kilku sztuczek marketingowych i ładnych tekstów w necie co wszystko daje poprawę wizerunku. Na więcej to już trzeba zmian na innych stanowiskach, tam gdzie można więcej zdziałać a niestety na to się nie zapowiada. Po co się więc stresować i denerwować, szkoda zdrowia bo jeszcze pewnie długo nic się nie zmieni.

matys5392

Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 15:50   

x_cite napisał/a:
W środę kolejne bęcki, w sobotę z Arką również....czas na zmiany i wstrząs w klubie.

A tak na marginesie......to Puszcza Niepołomice z trenerem Wójtowiczem idzie na awans! Ma facet talent i fach w ręku! Takiego gościa Nam trzeba - to był ogromny błąd, że wyleciał z klubu.Teraz to widać jak na dłoni.

Niestety,na powrót Wójtowicza nie ma co liczyć,bo jak to mowią panowie z zarządu "ten facet zrobił tyle złego w Sandecji,ale nikt o tym nie mowi".

Być może wróciłby do Sącza przy innych władzach.Podobnie wypowiadaja się byli zawodnicy Sandecji."Wróciłbym do Sandecji,ale nie przy tym zarządzie".W dodatku obecny zarząd wielu byłym piłkarzom wisi jeszcze pensje.
[Profil] [PM]

krochmal

Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 15:53   

x_cite napisał/a:

A mi się wydaje, że czasem za bardzo osobę trenera Wójtowicza uważa się za zbawcę tego co złe w Sandecji. Przypominam, że Araszkiewicz też w czasie swojego pierwszego pobytu nad Kamienicą zrobił dużo dla klubu i przypomnijcie sobie jak jego odejście do Łowicza wtedy było komentowane.
Jasne, że Wójtowicz dla sądeckiej piłki zrobił wiele. Ale wtedy chyba(nie wiem na pewno bo nie znam tak naprawdę jak wygląda sytuacja w klubie - ale z tego co czytam i mówią "mądrzejsi" nieciekawie) sytuacja w klubie, zespole, mieście była zdecydowanie inna. Lepsza po prostu !!

Czy w obecnej sytuacji by pomógł? Nie wiem - z mojego, powtarzam z mojego punktu widzenia - największe zło zaczęło się w momencie gdy z Nowego Sącza zaczęto "pozbywać się" ludzi z Zabierzowa. Ale powtarzam - to tylko moje zdanie oparte na luźnych obserwacjach tego co się wydarzyło w Nowym Sączu od 2 sierpnia 2009 roku do 16 września 2012 roku.
[Profil] [PM] [E-mail]

lukas33

Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 15:58   

Tak po prawdzie nie wiem kto wiecej złego w Sandecji zrobił. Czy trener Wójtowicz czy panowie Danek, Leśniak, Kantor i reszta towarzystwa wzajemnej adoracji.
Z obserwacji wychodzi na to że panowie z zarządu narobili dużo wiecej szamba.
Zgodzę się z postem powyżej, że wszystko zaczęło sie psuć od momentu kiedy szemrane osoby z otoczenia klubu zdecydowały się na odsuniecie ludzi z Krakowa i Zabierzowa. Tak zwane "oddudzianie" skończyło sie tym ze klub nie ma pieniędzy, perspektyw, piłkarzy, trenera i jest jednym z najgorzej zarządzanych w Polsce. Jedyne co ma to długi po szyje.
[Profil] [PM] [E-mail]

tom71

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 16:24   

Co mam śpiewać nic się nie stalo? Teraz Okocimski przed nami i znów smary albo wymęczony remis z czego trener będzie zadowolony bo on albo odleje albo jest zadowolony. Nie ma trenera więc skąd wziąć drużyne. Jesteśmy chłopcami do bicia i nie prędko sie to zmieni.I nikomu kredytu nie daje.

http://www.youtube.com/watch?v=SAryYC33kAw
[Profil] [PM] [E-mail]

Bianconeri

Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 16:38   

Trenerzy o spotkaniu na pomeczowej konferencji prasowej
http://www.sandecja.org/1...a__Sandecja.htm

matys5392

Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 16:41   

Cytat:
Głowa mnie boli od tego, co widziałem w wykonaniu mojej drużyny.

Te słowa Araszkiewicza mowią chyba wszystko o obecnym stanie jego "drużyny".
[Profil] [PM]

vanacastin
[Usunięty]

Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 16:43   

matys5392 napisał/a:
Cytat:
Głowa mnie boli od tego, co widziałem w wykonaniu mojej drużyny.

Te słowa Araszkiewicza mowią chyba wszystko o obecnym stanie jego "drużyny".

Po ostatniej porażce też go głowa bolała i dlatego nie przyszedł na konferencję więc może ma migreny czy coś ;)

KKS1910*

Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 16:45   

Bogusław Baniak, trener Miedzi " Szanujmy kibiców i strzelajmy dla nich te bramki."

u nas tego nie ma..
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 17:23   

KKS1910* napisał/a:
Bogusław Baniak, trener Miedzi " Szanujmy kibiców i strzelajmy dla nich te bramki."

u nas tego nie ma..

Żeby strzelać bramki trzeba mieć do tego zawodników.A my kogo mamy?
Jakby to powiedział Dariusz Szpakowski:"Stare piłkarskie powiedzenie głosi:Pokaż mi ławkę rezerwowych, a powiem ci, jaką masz drużynę"

A u nas,po awansie do 1 ligi ta ławka wygląda co raz gorzej.
1 sezon Wójtowicza:najczęsciej na ławce zasiadali: Kozioł,Cios,Broź,Choruzi,Zbozień,Stefanik,Niane,Piegzik
2 sezon Wójtowicza:najczęsciej na ławce zasiadali: Różalski,Midzierski,Fechner,Cebula,Hlousek,Kowalczyk,Leśniak
Era Kurasa: Rożalski,Fechner,Dymkowski,Woźniak,Eissmann,Janić,Trochim,Wiśniewski,Chmiest,Leśniak
Pół roku Moskala: Bieszczad,Fechner,Niechciał,Kosiorowski,Trochim,Lesniak
Sezon 12/13: S.Kosiorowski,Marc.Kowalski,Młynarczyk,Szczepański,Zinyak,Leśniak

To takie zestawienie obrazujące tylko naszą słabość z sezonu na sezon.
[Profil] [PM]

nitroactive

Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 21:38   

krochmal napisał/a:

Czy w obecnej sytuacji by pomógł? Nie wiem - z mojego, powtarzam z mojego punktu widzenia - największe zło zaczęło się w momencie gdy z Nowego Sącza zaczęto "pozbywać się" ludzi z Zabierzowa.

Ja mam to samo już kiedyś pisałem że im Sandecja jest bardziej "sądecka" tym bliżej do 2 ligi i tym większy burdel i kwas... A gdyby nie Kmita, to ch... byśmy mieli nie 1 ligę.

Co z tego że zrobią SSA jak ten zarząd- KWA nie będzie w stanie znaleść inwestora...
[Profil] [PM] [E-mail]

Biancos

Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 22:17   

Przez Wójtowicza i przez Kmitę Sandecja powiększyła swój dług. Zawodnicy którzy wówczas grali i zostali ściągnięci przez ówczesnego trenera zarabiali olbrzymie pieniądze. Wielu z nich tj. Trzeciakiewicz grali w rezerwach przez co mieliśmy jedeną z najdroższych drużyn w Polsce na poziomie 4 ligi.
[Profil] [PM] [E-mail]

KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Nie Wrz 16, 2012 23:57   

Za taką a nie inną sytuację w klubie ciężko obwiniać piłkarzy... Grają jak potrafią i z pewnością też mają gorsze chwile. To co my możemy to dać z siebie wszystko na meczu z Okocimskim który już w środę. Dlatego też każdy komu dobro Sandecji leży na sercu powinien stawić się w sektorze F i wesprzeć grajków dopingiem.

WSZYSCY NA SEKTOR F !!

Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...

...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::...
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Miedź Legnica - Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]