Euro 2008 |
Autor |
Wiadomość |
RydzSmigly

|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 22:57
|
[Cytuj]
|
|
Oranje na mistrza!!!akcja na 2:0 kozak,a bramka Sneijdera chyba najładniejsza na Euro jak dotąd.Tylko,żeby sie nie zacieli. |
_________________ 1910
 |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 23:42
|
[Cytuj]
|
|
Brawo ''Pomarańczowi'' bardzo ładna gra ale dzisiaj to mnie zaskoczyli bardziej Rumuni wcale nie odstawali od Włochów szkoda tego karnego i Mutu widac że chłop się zupełnie załamał po tym strzale potykał się o własne nogi aż wkońcu siadł na murawie. |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 01:26
|
[Cytuj]
|
|
Holendrzy graja wciaz mistrzoswska pilke. Pozazdroscic. Kluja tymi kontrami niemilosiernie. Nawet te niewykorzystane robia wrazenie na przeciwnikach i nie pozwalaja sie im rozchulac. Bilans 7:1 z mistrzami i vicemistrzami swiata piorunujacy. Tylko czy nie za wczesnie?
Rumuni tez godni podziwu. Gdyby karny wpadl juz dzis wyszli by z "grupy smierci". Fakt, szkoda Mutu. Chlop naprawde zalamany..
To tyle z dzis jutro moze cos skrobne o Polsce a poki co..
Dla wszystkich dyskutantow ze strony poprzedniej, konczac.. ;)
Cytat: | Aleksandar Vuković od siedmiu lat (z półroczną przerwą) gra w barwach warszawskiej Legii. W naszym języku mówi lepiej niż niejeden piłkarz urodzony w Polsce. - Coraz częściej łapię się na tym, że myślę także po polsku, a nie po serbsku - mówi "Aco". W zeszłym roku Serb wystąpił o przyznanie polskiego obywatelstwa. Kapitan Legii w końcu się doczekał upragnionego dokumentu i dziś, podobnie jak Roger ma polski paszport. - Jestem bardzo szczęśliwy, cieszę się i wierzę, że osiądę w Polsce na dłużej - mówi Vuko.
-Dziś w końcu zostałeś Polakiem.
- Otrzymałem polskie obywatelstwo, a nie zostałem Polakiem. To jest spora różnica. Również otrzymałem dziś taką informację ale czekam jeszcze na jej potwierdzenie. Jeśli się potwierdzi to będę bardzo szczęśliwy z tego powodu. Po to składałem dokumenty by otrzymać polskie obywatelstwo. Cieszę się, że w końcu się udało.
Jeśli w przyszłości podobnie jak Roger otrzymasz powołanie do reprezentacji to...
- Nie składałem dokumentów z myślą o grze w polskiej reprezentacji także myślę, że nie ma tematu. |
Btw. Roger ma papiery na klasowego zawodnika.. |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
RydzSmigly

|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 19:18
|
[Cytuj]
|
|
przed meczem Hiszpanii ze Szwecją w niezły humor wprawił mnie Bożydar Iwanow,przedstawia Świercza:"Zizou Nowego Sącza": <buahahaha>
PS:jak dotąd niezły mecz,choc Hiszpanie troche spuchli w stosunku do pierwszej polowy
[ Dodano: 2008-06-14, 17:06 ]
niesamowita końcówka:) Villa idzie na króla strzelców |
_________________ 1910
 |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 20:07
|
[Cytuj]
|
|
nie tylko my tracimy bramki w 93 min;) Hiszpanie obok Holendrów ...jak dla mnie narazie dwójka faworytów |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
bioly
|
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 23:08
|
[Cytuj]
|
|
osobiście kibicowałem Czechom ale nie szczególnie zmartwiłem się wynikiem:) za to kocham futbol, przegrywasz 0:2 a ostatecznie wygrywasz 3:2 coś pięknego:) |
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 22:29
|
[Cytuj]
|
|
Kto nie może słuchać Bońka matoła ? Jego tekst "Henry" [enry] rozwala.... |
|
|
|
 |
Penzel.NS [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 22:47
|
[Cytuj]
|
|
a wez ku*** oni sie nie nadaja na korek do dupy!!! nie ma ja Szpakowski nie do pobicia-no ale czasy takie nastały ze publiczna telewizja gowno ma do gadania. |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 23:12
|
[Cytuj]
|
|
Co prawda to prawda, wiele osób narzekało na Szpaka ale jak dla mnie, póki co nie ma lepszego komentatora.... |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 20:54
|
[Cytuj]
|
|
Po fazie grupowej, obylo sie dla mnie bez specjalnych niespodzianek.
Poza brakiem gospodarza, tu typowalem Szwajcarow no i niestety brakiem Polakow.
Francuzi pokazali ze jednak jaj nie maja i zasluzenie odpadli. Trafiajac przy okazji na rewelacyjnych Holendrow.
Rosjanie pokazali to czego sie po nich spodziewalem, widac reke Hiddinka. Z Holendrami bedzie im jednak ciezko. Hiszpanie poplyna z Wlochami tak jak wczoraj Portugalczycy z Niemcami.
Mam nadzieje ze dzis Chorwaci.. Turcy limit szczescia juz wykorzystali.
Wystepu Polakow nie skomentuje bo juz wszedzie i wszyscy to zrobili..
Najslabsi obok Grekow, ale Ci ostatni to dla mnie zadna niespodzianka. Tytul najwiekszych frajerow turnieju przypada jednak Czechom.
Masahiko- zwracam honor z Krzynowkiem i przyznaje sie do bledu:) Nie ze wzgledu na to jak zagral, bo kazdemu sie zdarza, ale za to jak zachowal sie po: wywiady itepe. |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
Sekta
PCW-Gang`06

|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 08:46
|
[Cytuj]
|
|
kolejny raz liczyłem na Turków i się nie zawiodłem :) mam nadzieje że powalczą z Niemcami.
Jeżeli chodzi o Hiszpanów to nie zgodzę się z przedmówcą, Włosi odpadną, według mnie nie zasłużyli na wyjście z grupy, gdyby nie ten karny Mutu... |
|
 |
RydzSmigly

|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 09:49
|
[Cytuj]
|
|
Sekta moze i masz racje,ale Włosi to fartuchy, więc mysle, ze jakos przejdą,Hiszpanie musieliby zagrac skutecznie jak w meczu z Rosją.A dzisiaj: Go Netherlands!! |
_________________ 1910
 |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 13:30
|
[Cytuj]
|
|
Sekta napisał/a: | kolejny raz liczyłem na Turków i się nie zawiodłem :) mam nadzieje że powalczą z Niemcami.
Jeżeli chodzi o Hiszpanów to nie zgodzę się z przedmówcą, Włosi odpadną, według mnie nie zasłużyli na wyjście z grupy, gdyby nie ten karny Mutu... |
Powalczą z Niemcami po tym co pokazali wczoraj to Niemiecka ofensywa ich rozwali wkońcu to nie Chorwacja, a jeśli taka drużyna jak Turcja grała w finale i pokazała to co wczoraj to raczej nie miał by sensu już ten turniej jak dla mnie. Nadal liczę na to że finał będzie Hiszpańsko-Niemiecki tak jak napisałem przed mistrzostwami! |
|
|
|
 |
Boczek_YG [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 13:44
|
[Cytuj]
|
|
Nie sądze ,żeby Kebaby :) wygrały z Niemcami . Szkoda mi troche było tej Chorwacji , no ale cóż taki jest sport . Finał będzie Hiszpania - Niemcy :] i mistrzem zostanie :d HISZPANIA :] . |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Sob Cze 21, 2008 14:17
|
[Cytuj]
|
|
Deutschland!!! :D |