Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
MKS Kluczbork - Sandecja Nowy Sącz
Autor Wiadomość
Masahiko

Wysłany: Nie Mar 14, 2010 17:58   

JPiPK napisał/a:

Oprocz stylu gry i punktow w dzisiejszych czasach licza sie przede wszystkim(zeby nie powiedziec tylko) PIENIADZE i wyrobiona ''marka na rynku''. A przy ''firmach'' jak Widzew, Gornik, LKS czy Pogon na razie jestesmy po prostu ''nie atakcyjni'' dla chociazby telewizji czy innych mediow ani powaznych sponsorow ktorzy w nas zainwestuja, bo nie sa przekonani, ze na Sandecji da sie zarobic, taka jest prawda...

No dobra tylko jak to się ma do gry piłkarzy? Póki dostają kasę regularnie to grają na odpowiednim poziomie, a że zajmują przy tym czołowe miejsce w tabeli to znaczy, że nie można myśleć o awansie? Ja cały czas piszę o sportowej stronie, a nie czy zasługujemy, czy mamy odpowiedni stadion i czy w ogóle ma to sens....

JPiPK napisał/a:
ale klub ma postawiony pewien cel jakim jest utrzymanie i tego sie trzyma.

Ale cele się zmienia. Gdyby teraz Widzew był na ostatnim miejscu w tabeli to dalej walczyłby o awans czy może już o utrzymanie?

Maerqin

Wysłany: Pon Mar 15, 2010 03:03   

Nie wiem, chodzilo mi o to, ze poza punktami i dobra gra pilkarzy jest tez mozliwosc, ze ktos rozdaje w polskiej pilce karty i ten kto ma awansowac awansuje, ten kto ma spasc spadnie a ten kto sie ma utrzymac sie utrzyma. A moze to ja po prostu doszukuje sie wszedzie spiskow i machlojek...

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Pon Mar 15, 2010 08:42   

JP... masz racje, i tez tak uwazam, ale niektorzy maja marzenia i zyja w swiecie iluzji.
Tylko to jest bardzo prosto wytlumaczyc. tabela ma 18 miejsc i oprocz trzech pierwszych miejsc sa tez pozostale i ktos je musi zajmowac a ze akurat nasza gra nam na to pozwolila to bardzo dobrze zeby nie bylo nerwowki.
Marzyc mozna i trzeba ale tez realnie stapac po ziemi, mysle ze wszystko zostalo przekalkulowane, a nasi dzialacze chyba maja na tyle rozumu ze wiedza ze przy awansie potrzeba duzo wiecej niz przy 1 lidze i nie ebda sie zadluzac tylko po to zeby pograc chwile w ekstraklasie i zadluzyc sie znowu...

A jesli jakims cudem awansujemy i zagramy w tej E-klasie to przeprosze wszystkich za moje niedowierzanie i pesymizm ;)

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

arkoniusz

Wysłany: Pon Mar 15, 2010 09:29   

http://sport.tvp.pl/pilka...-kolejki-i-ligi

11 kolejki do wybrania, z piłkarzy Sandecji nominowany tylko Gawęcki
[Profil] [PM]

DNL

Wysłany: Pon Mar 15, 2010 16:26   

Bianconeri napisał/a:
z kilku postów tutaj można by sklecić nowy temat pt "Szanse na awans"

Jest taki temat, zrobię tu mały porządek i przeniosę je we właściwe miejsce.
[Profil] [PM]

sanch3z
[Usunięty]

Wysłany: Pon Mar 15, 2010 16:43   

Tak a co do meczu to chciałbym powiedziec tylko tyle, ze - moja misja to nie tylko JP-

VTR
0-22

Wysłany: Pon Mar 15, 2010 18:05   

To ja wrzuce artykul z dzisiejszej Nowej Trybuny Opolskiej dot. meczu:

seseba
123

Wysłany: Pon Mar 15, 2010 19:21   

Zachęcam także do obejrzenia filmiku

http://naszasandecja.pl/C...LM_ZDJECIA.html
[Profil] [PM]

MARCO

Wysłany: Wto Mar 16, 2010 21:48   

sanch3z napisał/a:
Tak a co do meczu to chciałbym powiedziec tylko tyle, ze - moja misja to nie tylko JP-

Bardzo dobrze napisane :-)

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » MKS Kluczbork - Sandecja Nowy Sącz
[ ZAMKNIĘTY ]