Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:39
Sandecja - Zawisza I kolejka 1 ligii
Autor Wiadomość
MisQ
Amor vincit ómnia

Wysłany: Nie Sie 05, 2012 10:01   

tom71 napisał/a:
...Cieszmy się ze Danek jest zastępcą prezesa 1 ligi bo liga mocna i w przyszłym sezonie 2 liga mogła by nas powitać

Obyś się nie pomylił chociaż myślę iż każdy z nas wolałby normalne utrzymanie w stylu sportowym. Co do wczorajszego meczu wole się nie wypowiadać bo mógłbym napisać o kilka słów za dużo a w tym momencie chyba nie o to chodzi biorąc pod uwagę nasze możliwości nie tylko finansowe. Zobaczymy co na to nasze szanowne władze chociaż pewnie nie zrobią nic przez kilka następnych meczy.
[Profil] [PM] [E-mail]

Bianconeri

Wysłany: Nie Sie 05, 2012 10:10   

Konferencja pomeczowa:

http://www.sandecja.org/1...a_Bydgoszcz.htm

wideło pewnie wieczorem

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Nie Sie 05, 2012 11:29   

Teraz zawodnicy potrzebują nas. Łatwo jest dopingować, jak wygrywa się mecz. Teraz, gdy kadra jest niezgrana wyniki są jakie są. Potrzeba czasu. Dajmy zawodnikom te 5 meczy. Potem będziemy mogli oceniać ich popisy. Ja na pierwsze punkty liczę dopiero w meczu z Flotą.

goral

Wysłany: Nie Sie 05, 2012 12:04   

5 meczów to już dużo. Ja też jestem zwolennikiem nie wylewania dziecka z kąpielą, to był pierwszy mecz sezonu. Owszem kompromitacja potworna i tu brak słów. Będzie z pewnością ciężko zbilansować taką stratę bramek.
Ale ja im daje 3-4 mecze, po 4 meczach już będzie widać co jest grane.
Teraz Nieciecza potem Flota u siebie odpoczynek dzięki Radzionkowi i mecz z Olimpią Grudziądz u siebie, tak więc dwa mecze u siebie i bliski wyjazd, po 1 Września będzie wiadomo co jest grane z Sandecją. Sandecja ma dobry układ bo praktycznie po wyjeździe "za miedzę" do Niecieczy ma 3 mecze u siebie. Następny wyjazd dopiero 15 września, więc kalendarz Sandecja ma wymarzony zwłaszcza po tak niefortunnym starcie. Oby to zawodnicy odpowiednio wykorzystali.
[Profil] [PM]

rwp

Wysłany: Nie Sie 05, 2012 12:40   

już chyba wszystko zostało powiedziane zostaje tylko temat spikera.

momentami zrównywał się poziomem z naszymi piłkarzami, choć z drugiej strony dzięki niemu można było się poczuć jak na festiwalu kiepurowskim w krynicy :-)

KKS_FAN

Wysłany: Nie Sie 05, 2012 12:43   

matys5392 napisał/a:
x_cite napisał/a:
Może mi ktoś napisać którzy kibice odeszli na wieczny spoczynek?? byłem parę minut po 20-tej i usłyszałem od kumpla, że była minuta ciszy....(

Również dopytam. Wydawało mi się ze Francesko mowił,że Pan Zbigniew z sektora "A" od nas odszedł.... Ktoś potwierdzi/zaprzeczy?

tak, to prawda..
charyzmatyczny kibic, często przygotowywał "transparenty" na mecze..
http://www.sandecja.com.p...on_Szczecin.htm
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Nie Sie 05, 2012 13:32   

Ciekaw jestem co sądzą o tej kompromitacji nasi prezesi?! Jeżeli to całe towarzystwo wzajemnej adoracji nie zostanie rozgonione to będziemy oglądać takie "igrzyska" jak wczoraj. Mecz co prawda nie wyszedł, ale pewnie pierwsze posiedzenie PLP poszło jak z płatka i jest gitara!
[Profil] [PM]

matys5392

Wysłany: Nie Sie 05, 2012 13:47   

rwp napisał/a:
już chyba wszystko zostało powiedziane zostaje tylko temat spikera.

momentami zrównywał się poziomem z naszymi piłkarzami, choć z drugiej strony dzięki niemu można było się poczuć jak na festiwalu kiepurowskim w krynicy :-)

Pełna zgoda.Z całym szacunkiem do Pana Franciszka,ale nie nadaje się on do prowadzenia spikerki na Sandecji.Nie wiedział nawet kto jest trenerem Sandecji....
Do tych kompromitacji dorzuciłbym jeszcze zegar.Na Sandecji czas sie zatrzymał! :P
[Profil] [PM]

Kazek G f H

Wysłany: Nie Sie 05, 2012 13:55   

matys5392 napisał/a:
Na Sandecji czas sie zatrzymał! :P

Dokładnie.
Ostatnio zmieniony przez Kazek G f H Nie Sie 05, 2012 13:55, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]

boleklolek

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Sie 05, 2012 13:55   

Dlaczego Sandecja tego Mąki pozyskac nie mogła ?? 2 bramki 2asysty nie do zatrzymania czy Abbotta;/
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Nie Sie 05, 2012 14:01   

Bianconeri napisał/a:
Konferencja pomeczowa:

http://www.sandecja.org/1...a_Bydgoszcz.htm

wideło pewnie wieczorem

I oto jest, Pomeczowa konferencja prasowa:

http://www.sandecja.tv/18...konferencja.htm
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

matys5392

Wysłany: Nie Sie 05, 2012 14:06   

boleklolek napisał/a:
Dlaczego Sandecja tego Mąki pozyskac nie mogła ?? 2 bramki 2asysty nie do zatrzymania czy Abbotta;/

Byłes na spotkaniu? Trener mowil,że chcieli pozyskać Dąbrowskiego,Świątka i Giese ale "nie ma kasy".
[Profil] [PM]

boleklolek

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Sie 05, 2012 14:11   

Jak Mąka byl do wyciągniecia chłopie z Bytomia za 500zł po spadku taką miał klauzule to co jest ku*** nie ma nawet 500zl
[Profil] [PM] [E-mail]

collo

Wysłany: Nie Sie 05, 2012 14:12   

500 złotych by się znalazło ale z 10 tys miesięcznie na pensje pewnie już nie...
[Profil] [PM]

boleklolek

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Sie 05, 2012 14:15   

To ile myslisz mu dali w Bytomiu tez 10 koła ?? mysle za 6 by zapierdalał az miło tylko ktos w poszukiwaniach zawinił i tyle
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - Zawisza I kolejka 1 ligii
[ ZAMKNIĘTY ]