Otwarty przez: internacionale Czw Gru 28, 2017 21:16 |
Stadion Sandecji |
Autor |
Wiadomość |
Timador
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2023 12:52
|
[Cytuj]
|
|
I zaczyna ta gruba rura już wymyślać żeby zmienić termin. Ciekawe czy przez wojnę też nie płacił za wodę , prąd i podwykonawcom. Nie trzymał się założeń i teraz próbuje się wybielić. Pierwsza miała być trybuna od Kilińskiego z budynkiem, żeby grać u siebie od października. |
_________________ Kłopotowska husaria gniew swój uwalnia , stale tempa nie zwalnia !!!!!!!!!! JNP |
|
|
|
 |
Grzechotnik

|
Wysłany: Pon Maj 22, 2023 13:41
|
[Cytuj]
|
|
Przeczytałem kilka zdań i odpuściłem. Ten tucznik zamiast powiedziec wprost ze sie nie wyrobią do końca czerwca wali jakieś oświadczenia.
Panie Boże zlituj się wreszcie nad ta naszą Sandecją . Za jakie ku*** grzechy całe życie wokół naszego klubu obracają się takie elyty . Od Sasa potem Nowak Handzel amatorstwo buractwo i wiesniactwo masarko piekarsko barcickie i teraz ten gruby cycek |
|
|
|
 |
nowy74
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2023 15:30
|
[Cytuj]
|
|
A na kiedy będzie ? |
|
|
|
 |
KKS_FAN
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2023 17:45
|
[Cytuj]
|
|
A tak się napinał zza płota... :-) |
|
|
|
 |
Lucas_93
Lucas
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2023 17:50
|
[Cytuj]
|
|
Przy przeliczaniu wartości innych stadionów na $/krzesełko po prostu parsknąłem śmiechem. Nie ma to jak odnosić się do najmniej wartościowej części stadionu i opierać na tym tezę. Pomija się np. otoczenie stadionu, infrastrukturę wewnętrzną, sam design stadionu itd. Pan Kos to jest gość. Dobrze, że tak mocno dba o PR swój oraz pośrednio klubu. |
|
|
|
 |
bonuspl
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2023 19:43
|
[Cytuj]
|
|
Kiełbaski już czekają na koniec budowy, za jego arogancję, chamstwo, butę, nie ma żadnej taryfy ulgowej. Część informacji w jego oświadczeniu to kłamstwa, większość to insynuacje. Dobrze, że chociaż tak troszczy się o zdrowie psychiczne wielu osób, pewnie dla tego nie wypłacał podwykonawców, aby im się lżej na sercu zrobiło.
To co, kiedy miasto przyklepie nowy termin? Myślę że tak do 2 tygodni.
Ps projektant nie był od nich? To nie było "zaprojektuj i wybuduj"? Jeśli tak, to po co się skarży, że nie potrafi rzetelnie ocenić współpracowników? |
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2023 21:04
|
[Cytuj]
|
|
A moim zdaniem wiele osób chyba zapomniało co robili poprzednicy z budowa stadionu ... teraz doczepiają się do wszystkiego ... ludzie stadion mamy prawie skończony o którym moglibyśmy tylko pomarzyć przez lata ... ale jak zawsze narzekanie źle źle źle nie budują źle budują źle ręce opadają ... myślicie że wszyscy w Sączu są zadowoleni że stadion jest budowany za 75mln złotych ? kredyt będziemy spłacali do około ile pamiętam mniej więcej 2035 roku ? że tyle kasy rocznie idzie nie Sandecje ? kiedyś mogliśmy pomarzyć o takim finansowaniu i wspieraniu klubu |
|
|
|
 |
Timador
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2023 22:28
|
[Cytuj]
|
|
Tu chodzi o to że każda inna firma by go oddała za miesiąc . Od początku było wiadome że to ustawka między nimi. Jak się bierze za taką inwestycję to się ją kurva kończy w terminie! |
_________________ Kłopotowska husaria gniew swój uwalnia , stale tempa nie zwalnia !!!!!!!!!! JNP |
|
|
|
 |
najdi
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2023 22:31
|
[Cytuj]
|
|
Ma ktoś jakieś informacje jak idzie i czy wogole coś się dzieje na budowie zaplecza treningowego w zawadzie? |
|
|
|
 |
fanatycznie
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2023 22:33
|
[Cytuj]
|
|
Timador napisał/a: | Tu chodzi o to że każda inna firma by go oddała za miesiąc . Od początku było wiadome że to ustawka między nimi. Jak się bierze za taką inwestycję to się ją kurva kończy w terminie! |
Tak, wszystkie inne firmy oddają wszystko w tym kraju w terminie bez opóźnień...ciesz się że nie skończyło się jak w Radomiu |
_________________ to dla dzieci ulic, życzę wam dużo miłości, szczerej przyjaźni i wiecznej wolności!!! |
|
|
|
 |
Matix1986
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2023 22:58
|
[Cytuj]
|
|
W całej tej litani rzeczy do zrobienia jakoś nie widziałem montazu oświetlenia |
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2023 23:33
|
[Cytuj]
|
|
Timador napisał/a: | Tu chodzi o to że każda inna firma by go oddała za miesiąc . Od początku było wiadome że to ustawka między nimi. Jak się bierze za taką inwestycję to się ją kurva kończy w terminie! |
weź chłopie nie pierdol jak nie obserwujesz co się dzieje i działo na innych budowach stadionów ... podaj mi jeden stadion w Polsce który został oddany w. terminie cwaniaczku ? ale stadion nie kurnik 🙃 |
|
|
|
 |
wiatr
|
Wysłany: Wto Maj 23, 2023 00:14
|
[Cytuj]
|
|
mirek678 napisał/a: | Timador napisał/a: | Tu chodzi o to że każda inna firma by go oddała za miesiąc . Od początku było wiadome że to ustawka między nimi. Jak się bierze za taką inwestycję to się ją kurva kończy w terminie! |
weź chłopie nie pierdol jak nie obserwujesz co się dzieje i działo na innych budowach stadionów ... podaj mi jeden stadion w Polsce który został oddany w. terminie cwaniaczku ? ale stadion nie kurnik 🙃 |
Tychy.
Budowa zakończyła się prawie bez opóźnień, z niewielkim 3-tygodniowym poślizgiem. Otwarcie miało miejsce 18 lipca 2015, a rywalem GKS-u Tychy był historyczny rywal z europejskich pucharów, 1. FC Koeln
Widzew.
Ostatni mecz na starym stadionie rozegrano w listopadzie 2014, umożliwiając rozbiórkę i start budowy na początku 2015 roku. Na przełomie 2016 i 2017 roku prace były już ukończone, z minimalnym poślizgiem względem wyjściowych założeń.
Cracovia.
Prace nad samym stadionem przebiegły bardzo sprawnie, udało się je zakończyć w zaledwie 14 miesięcy. |
|
|
|
 |
fanatycznie
|
Wysłany: Wto Maj 23, 2023 00:48
|
[Cytuj]
|
|
wiatr a zarzuć jakieś budowy po COVIDowym gównie i wojnie na Ukrainie i dodatkowo nie wiemy ile potrwa u nas opóźnienie więc też to może być niewielki poślizg. Zamiast się ku*** cieszyć że jesteśmy bliżej niż dalej to lepiej marudzić - lepiej było zostać na starym stadionie i przez błędy ofiarować darmowe krzesełka :) |
_________________ to dla dzieci ulic, życzę wam dużo miłości, szczerej przyjaźni i wiecznej wolności!!! |
|
|
|
 |
bonuspl
|
Wysłany: Wto Maj 23, 2023 01:29
|
[Cytuj]
|
|
Ok, a teraz na ilu pozostałych budowach prezes GW robił sobie grille pod budowa kpiąc z kibiców i ludzi patrzących im na ręce?
Śmieją się wam w twarz a wy ich bronicie.
Jak pisałem wyżej, nie za opóźnienia, ale za to chamstwo i arogancję jestem zły. |
|
|
|
 |
|