Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:31 |
Sandecja - GKS Katowice |
Autor |
Wiadomość |
berthold_ns

|
Wysłany: Nie Maj 22, 2011 21:14
|
|
|
Ludzie ogarnijcie się
Przeleństwa na stadionach były są i bedą to nie kościół
kosiarz napisał/a: |
Ludzie z dziećmi obok mnie, wychodzili bo taka była kanonada wyzwisk i przekleństw...w tym wypadku na sędziego. To nie byli ci "tuskowi źli kibole". |
Niech mi ktos pokaże kibica (człowieka) ktory ma rodzinę i dzieci (mniejsze lub większe) i nie przeklina w domu.Troche juz na tym swiecie żyje i nie raz mi spuchły uszy jak słyszałem rozmowę 10-latków
zombi117 napisał/a: | A ja mam taką uwagę odnośnie młynowego. Z całym szacunkiem dla Kolafego, ale zakładanie koszulki Cracovii wydaje mi się nie na miejscu. |
Przecież to nie pierwszy mecz gdzie Kolafy jast w koszulce Cracovii!!
co do samego meczu to sedzia wypaczyl jego wynik,gdyby nie czerwień Berlińskiego myślę że mielibysmy 3 pkt |
_________________ Ole ole ole ola i tylko Pasy Pasy SANDECJA
 |
|
|
|
 |
mlodykks
|
Wysłany: Nie Maj 22, 2011 21:20
|
|
|
Dobra spokój !! Był mecz a teraz następny z ŁKS !!!!!!!
MA BYĆ MOBILIZACJA!!! OSTATNI TAKI MECZ U NAS MUSI BYĆ PEŁNY STADION ! KONIEC TEMATU / SOBOTA 18:00 SANDECJA - ŁKS MOBILIZACJA ! |
|
|
|
 |
berthold_ns

|
Wysłany: Nie Maj 22, 2011 22:37
|
|
|
mlodykks napisał/a: | Dobra spokój !! Był mecz a teraz następny z ŁKS !!!!!!!
MA BYĆ MOBILIZACJA!!! OSTATNI TAKI MECZ U NAS MUSI BYĆ PEŁNY STADION ! KONIEC TEMATU / SOBOTA 18:00 SANDECJA - ŁKS MOBILIZACJA ! |
Dobrze mówi dac mu wódki :D
WSZYSCY NA MŁYN i na pełnej KURWIE jak to zwykł mawiać Kolafy |
_________________ Ole ole ole ola i tylko Pasy Pasy SANDECJA
 |
|
|
|
 |
kosiarz
|
Wysłany: Nie Maj 22, 2011 23:38
|
|
|
Cytat: | Niech mi ktos pokaże kibica (człowieka) ktory ma rodzinę i dzieci (mniejsze lub większe) i nie przeklina w domu.Troche juz na tym swiecie żyje i nie raz mi spuchły uszy jak słyszałem rozmowę 10-latków |
nie zrozumiałeś :)
Dobrej nocy ;) |
_________________ "NIE WYBACZAJCIE IM, ALBOWIEM DOSKONALE WIEDZĄ, CO CZYNIĄ!" |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Pon Maj 23, 2011 08:09
|
|
|
:-D ZAMIAST PRZEKLINAĆ TRZA BYŁO W TYSIĄCA ZAGRAĆ ;-) + EMOCJE,PASJA I KOMPANIJA DO KART ZACNA, -FLASZKA W PLECY :-D:-D |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
|