UPR Janusz Korwin-Mikke co sądzicie na ten temat? |
Autor |
Wiadomość |
brh [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 06:58 UPR Janusz Korwin-Mikke co sądzicie na ten temat?
|
[Cytuj]
|
|
Zbliżają się kolejne wybory więc temat na czasie haha Unia Polityki Realnej ma ktoś zdanie na temat partii Janusza Korwina-Mikke?
[ Dodano: 2007-09-18, 08:15 ]
Kilka ciekawych linków UPR
www.upr.pl
www.upr.org.pl
www.michalkiewicz.pl
www.korwin-mikke.blog.onet.pl
www.youtube.com -gdzie po wpisaniu nazw Unia Polityki Realnej, Wojciech Popiela, Janusz Korwin-Mikke, Stanisław Michalkiewicz –można oglądnąć i wysłuchać wielu nieobecnych w głównych mediach materiałów filmowych |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 19:58
|
[Cytuj]
|
|
Korwin-Mikke - TAK, ale ... UPR startuje z list LPR, wiec zdecydowanie na NIE
Dziekuje, pozdrawiam |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 10:38
|
[Cytuj]
|
|
nie mieszać proszę polityki do sportu:) każdy zagłosuje zgodnie z własnym sumieniem i przekonaniami. |
|
|
|
 |
brh [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 07:07
|
[Cytuj]
|
|
Szanuję twoje zdanie x cite ale każdy Polak musi stanąć po którejś stronie, bo wszystko jest polityką. Ja popieram UPR i mam do tego prawo haha też mogę powiedzieć że nie powinieneś do sportu mieszać radia haha Pozdrawiam i dzięki za opinie |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 12:07
|
[Cytuj]
|
|
a gdzie ja tu mieszam radio?? poza tym w radiu można usłyszeć o wszystkim tak na marginesie. Wiem i każdy Polak (ten co pójdzie do wyborów) postawi krzyżyk przy swoim faworycie i dowiemy się co z tego wyszło;)pozdro |
|
|
|
 |
brh [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 12:17
|
[Cytuj]
|
|
Nie mieszasz radia haha tylko reklamujesz, tak samo ja reklamuje Korwina-Mikke
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 13:08
|
[Cytuj]
|
|
widzę, że już żywcem nie miałeś się do czego przyczepić.... |
|
|
|
 |
brh [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 13:55
|
[Cytuj]
|
|
nie czepiam się haha po prostu żartuje ale pozdrawiam i dziękuje za wyrażanie swoich opinii |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 13:56
|
[Cytuj]
|
|
Pragnę zauważyć że Radio Galicja coś tam dla tej Sandecji robi, natomiast nie zauważyłem aby twoja ulubiona partia polityczna angażowała się w sprawy klubu. |
|
|
|
 |
brh [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 14:15
|
[Cytuj]
|
|
haha racja bo partie na ogół nie pomagają klubom chyba że wspaniałe ugrupowanie pana Kazimierza Sasa (tfu...ochyda).
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 15:16
|
[Cytuj]
|
|
brh napisał/a: | haha racja bo partie na ogół nie pomagają klubom chyba że wspaniałe ugrupowanie pana Kazimierza Sasa (tfu...ochyda).
Pozdrawiam |
Jak już sam zauważyłeś, partie polityczne nie mieszają się do sportu. Dlatego uważam że temat UPR na forum Sandecji Nowy Sącz jest trochę nie na miejscu a dyskusja i tak nigdzie nas nie zaprowadzi. Każdy ma swoje poglądy polityczne (jeśli chodzi o mnie to bliżej mi do SLD niż do UPR) i niekoniecznie trzeba się nimi dzielić na ogólnodostępnym forum piłkarskim. |
|
|
|
 |
brh [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 15:20
|
[Cytuj]
|
|
ja popieram prawicę ale toleruję inne poglądy chociaż SLD bardzo nie lubię haha