Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 13:19 |
Zapis młodego gracza do Sandecji |
Autor |
Wiadomość |
BRAZZERS1994 [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 20:41 Zapis młodego gracza do Sandecji
|
|
|
Siemka wszystkim!
Dlatego , że jestem mało obeznany w Sandecji i nie pochodzę z Nowego Sącza chciałbym się was zapytać jak moge zapisać się do klubu w grupie młodych . Mam 14 lat gram na pozycji bramkarza i co mam zrobić , gdzie się przekręcić aby dostać się do jakiejś grupy nie wiem co tam macie aby móc trenować i grać mecze mam nadzieje :) a nie siedzieć na ławce . Wszyscy twierdzą , że świetnie gram i w Sandecji mógłbym dużo zdziałać . Napewno warto spróbować . Sorki jeśli taki temat już istnieje ale jeżeli tak to prosze o podania linka do niego a jeśli nie to jakieś porady i wymagania .
Pozdro! |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 20:48
|
|
|
(0-18) 442-18-04 - sekretariat klubu, tam udzielą ci odpowiednich informacji, potem pojaw sie osobiscie. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
NS1910 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 23:05
|
|
|
Na trening zawsze przyjśc możesz :))... A jeżeli grasz dobrze to napewno bedziesz mogł trenować dalej :). Z tego co mi sie wydaje to w 94 jest tylko jeden bramkarz wiec bedziesz miec duze szanse aby sie załapać :)) |
|
|
|
 |
BRAZZERS1994 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 13:30
|
|
|
Dzięki za informacje . Ale jescze jedno pytanie czy jeśli nie będe jakiś super to nie mam szans i o dalszej grze moge zapomnieć?? |
|
|
|
 |
numertrzynasty
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 15:49
|
|
|
Hehehe, Kuba, okazało sie, że jesteś bardzo dobry. Nigdy się tak nie asekuruj, więcej poczucia własnej wartości! |
|
|
|
 |
|