Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:30
zamykanie tematów
Autor Wiadomość
x_cite

Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 22:27   zamykanie tematów

Mam takie pytanie do admina lub też poszczególnych moderatorów. Dlaczego tak szybko po zakończonej kolejce i meczu zamykany jest temat dotyczący rozegranego spotkania?przecież jak ktoś chce odpowiedzieć na dany post to niech ma taką możliwość, ponieważ od tego jest to forum, żeby dyskutować na różne tematy. Tyle ode mnie będę wdzięczny za odpowiedź;) pzdr
[Profil] [PM]

ERNESTO

Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 00:19   

IMO niektore zamykane sa zbyt szybko, ale jak zaczyna dochodzic do bezsensownych dyskusji np. odnosnie dopingu jak w przypadku meczu z Hetmanem, to lepiej zamknac i uciac w polowie. Takie rzeczy powinno sie w sumie wyjasniac na meczu, tyle ze chyba niektorzy boja sie odezwac ...

Pozdrawiam
[Profil] [PM]

fanatycznie

Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 11:41   

ERNESTO napisał/a:
IMO niektore zamykane sa zbyt szybko, ale jak zaczyna dochodzic do bezsensownych dyskusji np. odnosnie dopingu jak w przypadku meczu z Hetmanem, to lepiej zamknac i uciac w polowie. Takie rzeczy powinno sie w sumie wyjasniac na meczu, tyle ze chyba niektorzy boja sie odezwac ...

Pozdrawiam

Lepiej wyczyścić temat, delikwentom dać ostrzeżenia - zamykanie to trochę pójście na łatwiznę, to tu moderatorzy obowiązek mają tylko zamykać tematy?
[Profil] [PM] [E-mail]

kolafy

Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 19:17   

Jeśli pewne osoby nie dorosną do paru spraw i nie nauczą się po co tak naprawdę jest to forum to tak :))
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 22:40   

prostestuje przeciwko zamknięciu tematu Sandecja_KSZO. Jak ktoś nie ma ochoty pisać w tym temacie niech pisze w innym! Ale nie zamykajmy od razu!!
[Profil] [PM]

kolafy

Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 22:48   

Wcześniej jest mecz z ŁKS Łomża, do KSZO zostało jeszcze trochę czasu, a pisanie na 2 stronach i tłumaczenie po 10 razy jak się ubieramy na mecz do młyna zamula tylko forum... ;)
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 22:51   

ja wiem co jest wcześniej! ale zobacz co jest pisane w temacie meczu z Łomżą, więc kierując sie taką logiką tamten temaT TEŻ powinien być zamknięty. A to, że jeden czy drugi pisze jak się ubrać to nie moja wina. Można po prostu wykasować posty i pisać dalej w danym temacie! tak to widzę i proszę Admina o interwencje w tej sprawie!:)
[Profil] [PM]

internacionale

Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 23:09   

Zgadzam się z przedmówcą. X_cite ma rację. Już kiedyś miałem zwrócić na to uwagę ale jakoś wyszło mi to z głowy.

Administratorzy i moderatorzy mają za zadanie kasować posty nie na temat. Zamykanie (czyt. pójście na łatwiznę) nie jest rozwiązaniem...

Sandecja - KSZO otwarte...
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

AdoDC

Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 23:54   

i napisać tam że Ci co chcą dopingować niech ida na młyn w takich i takich podkoszulkach a reszte postów o tych koszulkach wykasować

pozdro brawo admini!
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 07:36   

dziękuje bardzo! podoba mi się decyzja Admina!:)
[Profil] [PM]

aidos

Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 12:23   

No i znowy temat zamknięty... Ledwo poniedziałek, artykuły w gazetach pewnie jeszcze jutro do komentowania się pojawią a tu zonk... w otwartym dziale temat zamknięty..., zamykajcie temat w dziale Kibice i skupcie się na wyjeździe, ale niech w dziale otwartym temat sobie żyje.

Moderator powinien być jak sądzia NIEWIDOCZNY, a niestety tak jak i on jest przeważnie bohaterem.

I na koniec cytat mojego ulubionego moda, który również często poucza o pisowni i literówkach.

Cytat:
My w gazie i takie mecze trzeba wygrywać. niestety bez jana no ale myśle że młody lauko już pokazał że na niego licfzyć można i teraz to udowodni

Pzdr
[Profil] [PM]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 15:47   

cóż za bystre oko:)
mój błąd a co do tematów to dobrze nie zamkne juz ani jednego tylko pozniej nie wysylajcie mi wiadomsci na priv ze sie burdel robi:)

pozdrawiam

Bianconeri

Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 16:17   

Dobra spokojnie, każdy medal ma dwie strony ...
Z jednej zamknięcie tematu jest najsuteczniejszym sposobem na uniknięcie bajzlu i pisania nie na temat, a z drugiej zawsze się znajdzie po jakimś czasie osoba, która wniosłą by do tematu coś ciekawego, opinie z perspektywy czasu itp, niesttey ciężko znaleźc ten złoty środek.

Radek troche wyluzuje z zamykaniem, chociaż tematy nadal będa zamykane, bo niektórych nie ma ciągnąc na siłę, jesli będziecie uważać, że dany temat zasługuje na to by jeszcze trochę pożył to zawsze można to napisać w tym temacie czy wysłać priva do kogoś, w przyrodzie nic nie ginie;) więc spokojnie i bez nerwów w wzajemnych wrzutów i pretensji, po co to komu.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » zamykanie tematów
[ ZAMKNIĘTY ]