Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
Derby Sandecja - Kolejarz |
Autor |
Wiadomość |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 08:06 Derby Sandecja - Kolejarz
|
|
|
Widze ze nadal cisza w temacie wiec zakladam.
Za 4 dni derby, mam nadzieje ze w koncu publicznosc z sektora F zrozumie o co w tym chodzi i pokaze ze potrafi dopingowac glosno i rowno...
[ Dodano: 2009-03-31, 13:00 ]
W odpowiedzi na pomysl Trebora i Milosza_1910 to niesttety wg mnie nie jest dobrym pomyslem zeby sie rozdzielac na grupki...
Jesli doping na stadionie w grupie bedzie dobry, to bedziecie potrafic wlaczyc do dopingu caly stadion...
Najpierw nauczcie sie dobrze spiewac w tej grupie co jestescie, bez mruczenia pod nosem i rozmow z kolezankami i kolegami a dopiero pozniej sie dzielcie ...
a kto nie chce rbac udzialu w dopingu to niech wypierdala z sektora F |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 13:05
|
|
|
No ok...w sumie tez troche racji jest w tym co powiedziales:)....a mozesz sie wypowiedziec na temat spikera??...czy da rady z nim o tym pogadac i przekonac? |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 13:06
|
|
|
Co do dopingu, to było by super, gdyby omawiane i wałkowane postulaty weszły w życie. Zostało po staremu, więc jest, jak jest.
Myślę, że wszyscy chętni mogą faktycznie spróbować stanąć na C i tam dawać na 2-e strony. Na A zapewne pikniki z kogutkowa małego będą. A jak nie to niech jest jak jest- jedni śpiewają- idą na F, inni by coś chcieli, ale na F nie pójdą, a reszta w spokoju mecz ogląda- szyderę przy okazji uprawiając i mając do tego pełne prawo. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
Masahiko
|
|
|
|
Pragnę zwrócić uwagę, iż rok temu na sektorze bodajże A było wielu mieszkańców Stróż. Mogą oni trochę zniweczyć plan wciągnięcia innych do kibicowania. A po drugie dobrze by było ich uciszyć, jeśli znowu dochodziłoby do takich scen jak rok temu :) |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
|
|
|
Tak jak pisalem, najpierw wy na sektorze F opanujcie doping a jak juz bedzie dobrze, to wtedy dacie rade poderwac stadion bez spikera.... |
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 13:11
|
|
|
Ok.....to jedziemy na maksa z dopingiem...Tylko zeby wszyscy to czynili:)...Bedzie dobrze |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 13:34
|
|
|
Słuchajcie, musimy jakiś wspólny front wypracować- a na A też można iść i kota pogonić stróżakom- niech idą do klatki dla przyjezdnych. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
style
|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 14:31
|
|
|
w tym rzecz ze jak na A ludzie ze Stróż beda cos dopingowac swoja druzyne to napewno mało kto zwróci im uwagę
Hanys dobrze mowi, wiekszosc mruczy w młynie a jzu chca podrywac cały stadion... |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 14:43
|
|
|
www.megachem.pl napisał/a: | Słuchajcie, musimy jakiś wspólny front wypracować- a na A też można iść i kota pogonić stróżakom- niech idą do klatki dla przyjezdnych. |
daj sobie spokoj.....
Idz lepiej na F i zdzieraj gardlo.... |
 |
|
|
|
 |
GuleKKS

|
|
|
|
 |
eSKa
KolejarskieWiatraki
|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 17:27
|
|
|
Kurw**** jedziemy z dopingiem na pelnej mordzie. Kto chociaz raz nie krzyknie z całych sił, od razu dostanie przez głowe i zrobi się mu wstyd wypraszając z sektora.
Zbieramy się wszyscy na osiedlach i zdzieramy mordki z całych sił.
KTO NIE ŚPIEWA, TEN Z POLICJI |
_________________ KIBICE SANDECJI W NOWYM SĄCZU musza położyć kres wojnie, bo inaczej wojna położy kres KIBICOM. |
|
|
|
 |
Bzymcio

|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 19:02
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=OYXEW1k9_q4
Boooooooooo to Sandecjaaaaaaa
Ukochanaaaaaaaaa
To Nowy Sąąąąąąąąąącz
I chociąż będzie grała setki kilometrów stąd
i gdybyprzegrywała to ja zawsze będę z nią.... Spróbujmy to zaśpiewać :)
Hej Pasy Gol http://www.youtube.com/watch?v=olUK1NgO3UQ
Myślę, że wreszcie uda się stworzyć naprawdę dobrą atmosferę na stadionie. Osób na młynie będzie na pewno dużo i oby wszystkie głośno śpiewały :) Nic więcej nie potrzeba |
_________________ (: SANDECJA :) |
|
|
|
 |
sns1910
|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 21:59
|
|
|
Ta pierwsza przyśpiewka zajebista po prostu ;) |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 22:09 Re: Derby Sandecja - Kolejarz
|
|
|
hanys napisał/a: | Widze ze nadal cisza w temacie wiec zakladam.
Za 4 dni derby, mam nadzieje ze w koncu publicznosc z sektora F zrozumie o co w tym chodzi i pokaze ze potrafi dopingowac glosno i rowno...
[ Dodano: 2009-03-31, 13:00 ]
W odpowiedzi na pomysl Trebora i Milosza_1910 to niesttety wg mnie nie jest dobrym pomyslem zeby sie rozdzielac na grupki...
Jesli doping na stadionie w grupie bedzie dobry, to bedziecie potrafic wlaczyc do dopingu caly stadion...
Najpierw nauczcie sie dobrze spiewac w tej grupie co jestescie, bez mruczenia pod nosem i rozmow z kolezankami i kolegami a dopiero pozniej sie dzielcie ...
a kto nie chce rbac udzialu w dopingu to niech wypierdala z sektora F |
Hanys a czytałeś moją propozycję dotyczącą sektora C???:) tylko nie krzycz na mnie proszę:D:D:D |
|
|
|
 |
Dziekan
MDMA
|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 22:15
|
|
|
Dobry pomysł z tą przyśpiewką:)
[ Dodano: 2009-03-31, 22:18 ]
Proponuję może na wstepie trochę prostszą wersję:
Ukochanaaaaaaaaa
Moje Miaasto Nowy Sąąąąąąąąąącz!!
Ukochanaaaaaaaaa
I ja zawsze będę z nią !!!!!!
Ehh coś czuję,że wpadnę dopilnować, żeby to poleciało bynajmniej nie z głośników :)
świetny pomysł Bzymcio ! |
|
|
|
 |
|