Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:30
Selekcja
Autor Wiadomość
arkoniusz

Wysłany: Sob Sie 15, 2009 20:58   Selekcja

Z tego co widze to nie ma takiego tematu a czytając posty to dużo osób jest za tym aby na młyn powróciła selekcja. Piszcie co o niej sądzicie i jaki minimalny wiek jest odpowiedni do wpuszczenia na młyn.
[Profil] [PM]

glowaBNS
[Usunięty]

Wysłany: Sob Sie 15, 2009 21:27   

Moim zdaniem po mutacji są już osoby w 15-16 roku życia. Także już wiedzą po co przychodzą na Młyn. Dodatkowo ci co są młodsi widzieliby iż bycie w młynie to prestiż i jakby przeszli ten próg to moim zdaniem by zdzierali gardło. Drugim plusem by było to że nie było by tego dziecinnego głosu [takiego jak mają np. Wigry]

A jeśli chodzi o wiek to 16 lat. Dlaczego? Bo łatwo będzie sprawdzić bo wtedy osoby powyżej tego wieku muszą mieć bilet normalny

Tomko54

Wysłany: Sob Sie 15, 2009 21:44   

To wpuszczać na młyn tylko tych co mają bilet normalny i po problemie ;]
[Profil] [PM] [E-mail]

ktoS

Wysłany: Sob Sie 15, 2009 21:46   

A jeśli chodzi o wiek to 16 lat. Dlaczego? Bo łatwo będzie sprawdzić bo wtedy osoby powyżej tego wieku muszą mieć bilet normalny[/quote]

Jak masz pisac takie glupoty to za przeproszeniem nie wypowiadaj sie. 16 lat bilet normalny yhmm szkoda ze dopoki sie uczysz mas zulgowy pozdro.:) tak przed mylnem bedzie ktos stal i sprawdzal komus bilety.:)) 16 lat? mutacja watpie..,, . Btw jak bedzie selekcja to 1/2 mylnu odpanie hehe:) dzis bylo bardzo dobrze jak ktos pogonil 2 cygankow;] czy kto to byl....
Ostatnio zmieniony przez ktoS Sob Sie 15, 2009 21:47, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]

K@KS

Wysłany: Sob Sie 15, 2009 21:46   

ja dzisiaj miałem ulgowy, a mam 19 lat ;o
babka na kasie się mnie pytała przy kupowaniu biletu czy mam jakis dokument tożsamości, ja na to że dowód mam, ona nic nie mówiła że musze mieć normalny.
[Profil] [PM] [E-mail]

glowaBNS
[Usunięty]

Wysłany: Sob Sie 15, 2009 21:48   

ktoS,

Ale ja to tylko sugeruje. Widziałem osoby które przychodziły z panienkami i stali dla szpanu i nic nie śpiewali a widziałem kolesi w wieku 12-14lat co cały czas z dopingiem jechali.

Drugą opcją jest to że 2-3 osoby by patrzyły i jakby widziały że ktoś nie uczestniczy to wyprosić.

syfon12
Łoboz Marcin

Wysłany: Sob Sie 15, 2009 22:11   

K@KS napisał/a:
ja dzisiaj miałem ulgowy, a mam 19 lat ;o
babka na kasie się mnie pytała przy kupowaniu biletu czy mam jakis dokument tożsamości, ja na to że dowód mam, ona nic nie mówiła że musze mieć normalny.

Ja dzis odnioslem wrazenie ze bilety to wogole nie sa sprawdzane:). Mialem karnet na cala runde ide sobie przygotowalem dowod bo nie dosc ze karnet jest imienny to jeszcze mecz o podwyzszonej atrakcyjnosci a tutaj pan mi nie wiem jakim cudem sprawdzil bilet z odleglosci 3 metrow i zaprosil na stadion:) Wniosek: Trzeba kolego uzyczac karnecik. Bedziemy oszczedzac:)

Na koniec. Slowa pochwaly za doping dzisiejszy naprawde bylo ok. A co do selekcji to ja mysle 18 lat. Dzis widzialem mase "spacerowiczow" tych samych w ciagu 90 minut widzialem jak wchodzili i wychodzili z mlyna moze ze 20 razy:)
Pozdrowionka.
[Profil] [PM] [E-mail]

VTR
0-22

Wysłany: Nie Sie 16, 2009 00:14   

glowaBNS napisał/a:

A jeśli chodzi o wiek to 16 lat. Dlaczego? Bo łatwo będzie sprawdzić bo wtedy osoby powyżej tego wieku muszą mieć bilet normalny

Jestem kolejnym obalajacym twoja teorie :) Przy 20 na karku wchodze na ulgowy :)

Co do selekcji, to moim zdaniem lepiej by bylo tak 2-3 osoby ktore by obserwowaly i wypraszaly tych ktorzy zamaist spiewac stoja i sie lansuja.
[Profil] [PM] [E-mail]

GoToSleep
..::KKS SANDECJA::..

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 00:22   

a ja mysle ze ta selekcja tylko pogorszy frekwencje. Kto chce spiewac to na mlyn a jak nie spiewa to wyprosic i po sprawie :P

[ Dodano: Nie Sie 16, 2009 00:23 ]
Kod:
Co do selekcji, to moim zdaniem lepiej by bylo tak 2-3 osoby ktore by obserwowaly i wypraszaly tych ktorzy zamaist spiewac stoja i sie lansuja.

jak najbardziej popieram

[Profil] [PM] [E-mail]

1910

Wysłany: Nie Sie 16, 2009 00:40   

na młynie jakieś 25 % to hools w czarnych okularach którzy stoją i się lansują:)A tak w ogóle to dobrze ze piszecie bo teraz będę kupywał bilet po 12 a nie jak glupi po 15 zł
[Profil] [PM]

glowaBNS
[Usunięty]

Wysłany: Nie Sie 16, 2009 07:25   

1910,

Dokładnie :D Ja byłem w przedsprzedaży i wcześniej popatrzyłem na cennik i pisało że do 16lat jest Ulgowy. Teraz zamiast wydać 15zł wydam 12ZŁ a te 3pln wrzuci się do puszki :D

Owca
Nabijacz postów

Wysłany: Nie Sie 16, 2009 08:19   

W dalszym ciągu za mało szalików jest na sektorze...

Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat!
[Profil] [PM] [E-mail]

smnns

Wysłany: Nie Sie 16, 2009 11:12   

jak dla mnie za mało Owcy na na sektorze.. ;] jak się pojawił w drugiej połowie zaangażowanie w doping wreszcie wyglądało tak jak powinno, po paru motywujących zdaniach . nie jedna osoba się z tym zgodzi
[Profil] [PM] [E-mail]

Fallen
;)

Wysłany: Nie Sie 16, 2009 11:44   

Owca skończył z tym :). Masz się słuchać Rosickiego :).

Sądeczanin

Wysłany: Nie Sie 16, 2009 11:52   

heh Rosicki radzi sobie coraz lepiej ;) hehe a co do Ofcy to pozdro dla Ciebie hehe widać było że brakuje Ci tych emocji :)

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Selekcja
[ ZAMKNIĘTY ]