Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
Selekcja |
Autor |
Wiadomość |
arkoniusz

|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 20:58 Selekcja
|
|
|
Z tego co widze to nie ma takiego tematu a czytając posty to dużo osób jest za tym aby na młyn powróciła selekcja. Piszcie co o niej sądzicie i jaki minimalny wiek jest odpowiedni do wpuszczenia na młyn. |
|
|
|
 |
glowaBNS [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 21:27
|
|
|
Moim zdaniem po mutacji są już osoby w 15-16 roku życia. Także już wiedzą po co przychodzą na Młyn. Dodatkowo ci co są młodsi widzieliby iż bycie w młynie to prestiż i jakby przeszli ten próg to moim zdaniem by zdzierali gardło. Drugim plusem by było to że nie było by tego dziecinnego głosu [takiego jak mają np. Wigry]
A jeśli chodzi o wiek to 16 lat. Dlaczego? Bo łatwo będzie sprawdzić bo wtedy osoby powyżej tego wieku muszą mieć bilet normalny |
|
|
|
 |
Tomko54
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 21:44
|
|
|
To wpuszczać na młyn tylko tych co mają bilet normalny i po problemie ;] |
|
|
|
 |
ktoS
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 21:46
|
|
|
A jeśli chodzi o wiek to 16 lat. Dlaczego? Bo łatwo będzie sprawdzić bo wtedy osoby powyżej tego wieku muszą mieć bilet normalny[/quote]
Jak masz pisac takie glupoty to za przeproszeniem nie wypowiadaj sie. 16 lat bilet normalny yhmm szkoda ze dopoki sie uczysz mas zulgowy pozdro.:) tak przed mylnem bedzie ktos stal i sprawdzal komus bilety.:)) 16 lat? mutacja watpie..,, . Btw jak bedzie selekcja to 1/2 mylnu odpanie hehe:) dzis bylo bardzo dobrze jak ktos pogonil 2 cygankow;] czy kto to byl.... |
Ostatnio zmieniony przez ktoS Sob Sie 15, 2009 21:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
K@KS

|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 21:46
|
|
|
ja dzisiaj miałem ulgowy, a mam 19 lat ;o
babka na kasie się mnie pytała przy kupowaniu biletu czy mam jakis dokument tożsamości, ja na to że dowód mam, ona nic nie mówiła że musze mieć normalny. |
|
|
|
 |
glowaBNS [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 21:48
|
|
|
ktoS,
Ale ja to tylko sugeruje. Widziałem osoby które przychodziły z panienkami i stali dla szpanu i nic nie śpiewali a widziałem kolesi w wieku 12-14lat co cały czas z dopingiem jechali.
Drugą opcją jest to że 2-3 osoby by patrzyły i jakby widziały że ktoś nie uczestniczy to wyprosić. |
|
|
|
 |
syfon12
Łoboz Marcin
|
Wysłany: Sob Sie 15, 2009 22:11
|
|
|
K@KS napisał/a: | ja dzisiaj miałem ulgowy, a mam 19 lat ;o
babka na kasie się mnie pytała przy kupowaniu biletu czy mam jakis dokument tożsamości, ja na to że dowód mam, ona nic nie mówiła że musze mieć normalny. |
Ja dzis odnioslem wrazenie ze bilety to wogole nie sa sprawdzane:). Mialem karnet na cala runde ide sobie przygotowalem dowod bo nie dosc ze karnet jest imienny to jeszcze mecz o podwyzszonej atrakcyjnosci a tutaj pan mi nie wiem jakim cudem sprawdzil bilet z odleglosci 3 metrow i zaprosil na stadion:) Wniosek: Trzeba kolego uzyczac karnecik. Bedziemy oszczedzac:)
Na koniec. Slowa pochwaly za doping dzisiejszy naprawde bylo ok. A co do selekcji to ja mysle 18 lat. Dzis widzialem mase "spacerowiczow" tych samych w ciagu 90 minut widzialem jak wchodzili i wychodzili z mlyna moze ze 20 razy:)
Pozdrowionka. |
|
|
|
 |
VTR
0-22
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 00:14
|
|
|
glowaBNS napisał/a: |
A jeśli chodzi o wiek to 16 lat. Dlaczego? Bo łatwo będzie sprawdzić bo wtedy osoby powyżej tego wieku muszą mieć bilet normalny |
Jestem kolejnym obalajacym twoja teorie :) Przy 20 na karku wchodze na ulgowy :)
Co do selekcji, to moim zdaniem lepiej by bylo tak 2-3 osoby ktore by obserwowaly i wypraszaly tych ktorzy zamaist spiewac stoja i sie lansuja. |
|
|
|
 |
GoToSleep
..::KKS SANDECJA::..

|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 00:22
|
|
|
a ja mysle ze ta selekcja tylko pogorszy frekwencje. Kto chce spiewac to na mlyn a jak nie spiewa to wyprosic i po sprawie :P
[ Dodano: Nie Sie 16, 2009 00:23 ]
Kod: | Co do selekcji, to moim zdaniem lepiej by bylo tak 2-3 osoby ktore by obserwowaly i wypraszaly tych ktorzy zamaist spiewac stoja i sie lansuja. |
jak najbardziej popieram |
|
 |
1910
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 00:40
|
|
|
na młynie jakieś 25 % to hools w czarnych okularach którzy stoją i się lansują:)A tak w ogóle to dobrze ze piszecie bo teraz będę kupywał bilet po 12 a nie jak glupi po 15 zł |
|
|
|
 |
glowaBNS [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 07:25
|
|
|
1910,
Dokładnie :D Ja byłem w przedsprzedaży i wcześniej popatrzyłem na cennik i pisało że do 16lat jest Ulgowy. Teraz zamiast wydać 15zł wydam 12ZŁ a te 3pln wrzuci się do puszki :D |
|
|
|
 |
Owca
Nabijacz postów

|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 08:19
|
|
|
W dalszym ciągu za mało szalików jest na sektorze... |
_________________ Chłopaczyny których nie licze a na których licze.. YG'04
Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat! |
|
|
|
 |
smnns
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 11:12
|
|
|
jak dla mnie za mało Owcy na na sektorze.. ;] jak się pojawił w drugiej połowie zaangażowanie w doping wreszcie wyglądało tak jak powinno, po paru motywujących zdaniach . nie jedna osoba się z tym zgodzi |
|
|
|
 |
Fallen
;)
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 11:44
|
|
|
Owca skończył z tym :). Masz się słuchać Rosickiego :). |
_________________ Piknik, dosłownie piknik... |
|
|
|
 |
Sądeczanin
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 11:52
|
|
|
heh Rosicki radzi sobie coraz lepiej ;) hehe a co do Ofcy to pozdro dla Ciebie hehe widać było że brakuje Ci tych emocji :) |
_________________ SANDECJA DLA NIEKTÓRYCH LITER PARĘ DLA MNIE ŻYCIE CAŁE!! |
|
|
|
 |
|