Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:31 |
SANDECJA - Górnik Polkowice |
Autor |
Wiadomość |
Mileniak
|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 19:38 SANDECJA - Górnik Polkowice
|
|
|
Kontynuujemy akcję! Już w najbliższą sobotę Sandecja zmierzy się z Górnikiem Polkowice.
Drukujemy plakacik raz i następnie powielamy go w większej ilości na xero. Następnie rozwieszamy go w widocznych miejscach na osiedlach, w szkołach, na uczelniach i w zakładach pracy. Ościenne miejscowości też nie mogą być gorsze!
Plakacik wstawiamy do swoich galerii na facebooku, naszej klasie i rozsyłamy go do znajomych na gadu gadu.
http://i56.tinypic.com/20pa6nn.jpg |
_________________ Jedna jaskółka wiosny nie czyni |
Ostatnio zmieniony przez KubaNS Pią Kwi 22, 2011 12:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 21:48
|
|
|
To co panowie??Trzeba znowu na mlynie rozkrecic towarzystwo i sie bawic:)I zdzierac gardla:)
BARDZO WAŻNY MECZ DLA UKŁADU W TABELI ! :) |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
1910
|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 22:15
|
|
|
Ważny mecz dla układu tabeli ale zapewni dla wielu nie ważny bo z mało atrakcyjnym rywalem dlatego duże wyzwanie przed nami wszystkimi aby zachęcić jak największe grono znajomych i możliwie jak najbardziej nagłośnić to wydarzenie. Po debiucie oświetlenia i "derbach" przyszedł dla nas czas sprawdzianu dlatego na przekór kibicom sukcesu wypełnijmy stadion bez wymówek typu on nie idzie to ja też i wspomóżmy piłkarzy głośnym dopingiem . SANDECJA TO MY ! |
_________________ FC KRAKÓW
 |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 22:35
|
|
|
Ja muszę naginać 100 km ze szkoły specjalnie na mecz, zresztą nie tylko ja tak zrobię, a najważniejszą motywacją jest po prostu mecz PASÓW nie ważne czy to GKS Katowice czy tam Górnik Polkowice! :)) |
|
|
|
 |
młody

|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 22:40
|
|
|
Niech to będzie nawet mecz z LKS Świniarsko ;D ale gardła dla PASÓW trzeba zdzierać , już sie doczekać nie mogę ;D ;)) |
|
|
|
 |
berthold_ns

|
Wysłany: Wto Kwi 12, 2011 19:23
|
|
|
I na tym meczu zobaczymy prawdziwych kibiców.Faktycznie przeciwnik mało atrakcyjy więc nie spodziewałbym się frekwencji jak na ŁKSie.
Niech nas będzie 100 osób które chcą tam być i dopingować niż 500 i większości pozerów,lanserów czy mruczących pod nosem
Do zobacznia na stadionie |
_________________ Ole ole ole ola i tylko Pasy Pasy SANDECJA
 |
|
|
|
 |
kibicns7
|
Wysłany: Wto Kwi 12, 2011 20:55
|
|
|
Wkoncu.. tak sie ciągną te dwa tygodnie.. |
|
|
|
 |
YG-US
YG'04
|
Wysłany: Wto Kwi 12, 2011 21:31
|
|
|
WSZYSCY NA CZARNO! :) |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Wto Kwi 12, 2011 22:27
|
|
|
WSZYSCY BEZ WYJĄTKI BIORĄ ZE SOBĄ SZALIK NA MECZ I JUŻ TŁUMACZE DLACZEGO...
NASZ NADWORNY FOTOGRAF WEL CHCE SKORZYSTAĆ Z MOJEGO MIEJSCA NA SEKTORZE F I ZROBIĆ PANORAMICZNE ZDJĘCIE SFERYCZNE TZN. TAKIE 360 STOPNI KTÓRE SOBIE BĘDZIE MOŻNA OBRACAĆ DO WOLI W PRAWO LUB LEWO COŚ TAKIEGO JAK NA MAPACH W GOOGLE MOŻNA OBRACAĆ SIĘ NA ULICY TAK JAK BY W OKÓŁ WŁASNEJ OSI.
WSZYSTKO TO NA RAZIE NA PRÓBĘ PRZED MECZEM ALBO Z ŁKS ALBO Z KATOWICAMI KIEDY STADION BĘDZIE WYPCHANY PO BRZEGI I ZROBIMY SPECJALNĄ AKCJE POD KRYPTONIMEM SZALIK :))
TAK NAWIASEM MÓWIĄC NIE WIDZIAŁEM JESZCZE ŻEBY KTOŚ MIAŁ TAKIE ZDJĘCIE! |
Ostatnio zmieniony przez kolafy Wto Kwi 12, 2011 22:39, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Wto Kwi 12, 2011 22:33
|
|
|
Dobra akcja:) |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
BULI
|
Wysłany: Wto Kwi 12, 2011 22:35
|
|
|
Cytat: | młody
Niech to będzie nawet mecz z LKS Świniarsko ;D ale gardła dla PASÓW trzeba zdzierać , już sie doczekać nie mogę ;D ;)) |
mlody, od Świniarska to Ty sie odwal :D:D |
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 08:42
|
|
|
Kiedyś... to i nawet na LKS Świniarsko był "wyjazd" na meczu PP.Tam pod tą Ich krytą trybuną były odpalane race,wtedy pierwszy raz na żywo je widziałem i się nimi jarałem jak nie wiem.Miałem wtedy z 12-13 lat :D |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 08:49
|
|
|
NO WŁAŚNIE OD ŚWINIARSKA WARA!:-) :-D JEDYNY MÓJ WYJAZD ZA MOIM UKOCHANYM KLUBEM KTÓRY ODBYŁEM W OBIE STRONY NA PIECHOTĘ UMILAJĄC SOBIE DROGĘ Z KOLEGAMI WZMACNIAJĄC SIĘ IZOTONICZNYMI NAPOJAMI 45% WYBOROWA CZARNY KOŃ NAJLEPSZA WÓDKA TAMTYCH LAT:-DDD. PIĘKNE STARE CZASY ..... |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 11:23
|
|
|
Był to mój pierwszy "wyjazd" za Sandecją. Niezapomniana wycieczka przez rurę na Dunajcu :) Zdaje się że był to rok 1997 ? Pamiętam że po meczu w namiocie na Alejach była gala bokserska i walczył na niej Tomera. |
|
|
|
 |
młody

|
Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 20:55
|
|
|
No dobra , tak mi na język wpadło akurat Świniarsko ale mniejsza z tym ;D
I tak gardło trzeba zedrzeć ;)) |