Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:31
FC i INNI
Autor Wiadomość
Kmicic

Wysłany: Pon Kwi 25, 2011 21:24   FC i INNI

Sektory F i C to najżywiej reagujące miejsca na naszym stadionie. F - wiadomo MŁYN, C - większość kiedyś w MŁYNIE zasiadała. Gdyby powstała konkretna trybuna za którąś z bramek (trochę się mówiło o rozbudowie stadionu, obyśmy się doczekali) to interesuje mnie co myślicie o stworzeniu dużego MŁYNA, czyli F i C razem ( a może będą inni chętni?). Wszystkie ZA i PRZECIW mile widziane.
[Profil] [PM]

wojo94

Wysłany: Pon Kwi 25, 2011 23:19   

ja widze to tak żeby C przyszło na MŁYN i nie bd potrzebna inna trybuna na jakieś osobne bajery bo wtedy bd takie pier******cie że masakra

Chciałbym zeby tak było przynajmniej na meczu z ŁKS i GKS Katowice

takie jest moje zdanie MŁYN powinien być tam gdzie jest.
[Profil] [PM] [E-mail]

YG-US
YG'04

Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 00:15   

nie wypuszczajmy się może za daleko w przód, bo jak tak dalej pójdzie jak idzie przed euro to my wszyscy skończymy na zakazach z zawiasami za "państwowe" "ku***" :)
ale w w sumie marzenia nie są jeszcze karalni...ktoś musi być na tym C żeby było na 2 strony a oglądnij sobie filmik z Górnika Z. u Nas jak Młyn był prawie do połowy naszego F;)
[Profil] [PM] [E-mail]

Jaro

Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 00:27   Re: FC i INNI

Kmicic napisał/a:
Sektory F i C to najżywiej reagujące miejsca na naszym stadionie. F - wiadomo MŁYN, C - większość kiedyś w MŁYNIE zasiadała. Gdyby powstała konkretna trybuna za którąś z bramek (trochę się mówiło o rozbudowie stadionu, obyśmy się doczekali) to interesuje mnie co myślicie o stworzeniu dużego MŁYNA, czyli F i C razem ( a może będą inni chętni?). Wszystkie ZA i PRZECIW mile widziane.

tyle razy to już było wałkowane przy temacie "doping"....

nunek87

Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 02:18   

no każda drużyna, która ma w miarę przyzwoity stadion ma młyn na sektorze za bramka ...

Kmicic

Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 08:10   

nunek87 napisał/a:
no każda drużyna, która ma w miarę przyzwoity stadion ma młyn na sektorze za bramka ...
I właśnie o to mi chodzi. Gdybyśmy się doczekali stadionu typowo piłkarskiego to młyn mógłby być za bramką. Wszyscy chętni do zdzierania gardła z reszty stadionu też. Nie tak jak już nieraz pisaliście dla lansu, postać i polać dupę z kumplami tylko robić extra doping.
[Profil] [PM]

mlodykks

Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 08:19   

Nie wiem o co wam chodzi bo jak na razie nic sie nie szykuje z rozbudową stadionu.
Temat nie potrzebny . C może jak najbardziej może przyjść do młyna efekt gwarantowany . Ale wiadomo sami nie przyjdą .
[Profil] [PM] [E-mail]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 08:52   

temat zamykam bo jak juz ktos wpomnial, walkowane w temacie doping

nara

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » FC i INNI
[ ZAMKNIĘTY ]