Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:31 |
FC i INNI |
Autor |
Wiadomość |
Kmicic

|
Wysłany: Pon Kwi 25, 2011 21:24 FC i INNI
|
|
|
Sektory F i C to najżywiej reagujące miejsca na naszym stadionie. F - wiadomo MŁYN, C - większość kiedyś w MŁYNIE zasiadała. Gdyby powstała konkretna trybuna za którąś z bramek (trochę się mówiło o rozbudowie stadionu, obyśmy się doczekali) to interesuje mnie co myślicie o stworzeniu dużego MŁYNA, czyli F i C razem ( a może będą inni chętni?). Wszystkie ZA i PRZECIW mile widziane. |
|
|
|
 |
wojo94
|
Wysłany: Pon Kwi 25, 2011 23:19
|
|
|
ja widze to tak żeby C przyszło na MŁYN i nie bd potrzebna inna trybuna na jakieś osobne bajery bo wtedy bd takie pier******cie że masakra
Chciałbym zeby tak było przynajmniej na meczu z ŁKS i GKS Katowice
takie jest moje zdanie MŁYN powinien być tam gdzie jest. |
|
|
|
 |
YG-US
YG'04
|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 00:15
|
|
|
nie wypuszczajmy się może za daleko w przód, bo jak tak dalej pójdzie jak idzie przed euro to my wszyscy skończymy na zakazach z zawiasami za "państwowe" "ku***" :)
ale w w sumie marzenia nie są jeszcze karalni...ktoś musi być na tym C żeby było na 2 strony a oglądnij sobie filmik z Górnika Z. u Nas jak Młyn był prawie do połowy naszego F;) |
|
|
|
 |
Jaro

|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 00:27 Re: FC i INNI
|
|
|
Kmicic napisał/a: | Sektory F i C to najżywiej reagujące miejsca na naszym stadionie. F - wiadomo MŁYN, C - większość kiedyś w MŁYNIE zasiadała. Gdyby powstała konkretna trybuna za którąś z bramek (trochę się mówiło o rozbudowie stadionu, obyśmy się doczekali) to interesuje mnie co myślicie o stworzeniu dużego MŁYNA, czyli F i C razem ( a może będą inni chętni?). Wszystkie ZA i PRZECIW mile widziane. |
tyle razy to już było wałkowane przy temacie "doping".... |
_________________ Kiedyś stąd odejdę, zmieni się sens życia... |
|
|
|
 |
nunek87
|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 02:18
|
|
|
no każda drużyna, która ma w miarę przyzwoity stadion ma młyn na sektorze za bramka ... |
_________________ Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań ! |
|
|
|
 |
Kmicic

|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 08:10
|
|
|
nunek87 napisał/a: | no każda drużyna, która ma w miarę przyzwoity stadion ma młyn na sektorze za bramka ... | I właśnie o to mi chodzi. Gdybyśmy się doczekali stadionu typowo piłkarskiego to młyn mógłby być za bramką. Wszyscy chętni do zdzierania gardła z reszty stadionu też. Nie tak jak już nieraz pisaliście dla lansu, postać i polać dupę z kumplami tylko robić extra doping. |
|
|
|
 |
mlodykks
|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 08:19
|
|
|
Nie wiem o co wam chodzi bo jak na razie nic sie nie szykuje z rozbudową stadionu.
Temat nie potrzebny . C może jak najbardziej może przyjść do młyna efekt gwarantowany . Ale wiadomo sami nie przyjdą . |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 08:52
|
|
|
temat zamykam bo jak juz ktos wpomnial, walkowane w temacie doping
nara |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
|