Dramatyczny mecz w Krakowie. |
Autor |
Wiadomość |
david
Sandecja Nowy Sącz

|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2005 17:18 Dramatyczny mecz w Krakowie.
|
[Cytuj]
|
|
No nieźle się musiało tam dziać niestrzelony karny przez Surmę i Bojarski strzela bramkę podobno po błędzie Boruca.
[ Dodano: 2005-04-11, 17:25 ]
Cracovia: Cabaj - Radwański, Skrzyński, Świstak, Baster - Baran, Giza (Drumlak), Przytuła (Nowak) - Bojarski, Bania (Citko), Moskała
Legia:Boruc - Sokołowski II, Rzeźniczak, Szala, Kiełbowicz - Włodarczyk, Smoliński, Surma, Vukovic, Sokołowski I - Saganowski
Mecz poprzedziło odśpiewanie "Barki", ulubionej pieśni Jana Pawła II. Drużyny wyszły w jednakowych koszulkach z wizerunkiem Papieża. Miniuta ciszy i którka modlitwa prowadzona przez kapelana Cracovii ks. Surmę. |
_________________ Od żłobka ,aż po grób w moim sercu jeden klub !!! |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2005 19:45
|
[Cytuj]
|
|
Co z tego jak po meczu zadyma... |
|
|
|
 |
SandyFan [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2005 20:21
|
[Cytuj]
|
|
Sam mecz zajebanka dawno nie oglądałem takiego i sie tak nie bawiłem na trybunach :))) a po golu Bojara stadion oszalał !!!!! to było coś:))) a lokomotywa w wykonaniu całego stadionu ( hehe prawie całego) po niej gromkie hej hej cracovia :)) super zabawa!!!! takie mecze elektryzują:)) ale troche pojechali z tym dopingiem:( mialo byc kulturalnie... bez ekscesów a tu juz przed meczem cracovii wyrwało sie legia to stara k.....a no i sie zaczęło. W pierwszej połowie jeszcze nie było śpiewów tylko klaskanie ( nawet fajnie to wychodziło, takie prawdziwe oddanie hołdu papieżowi) ale w drugiej wszystko sie sypnęło:)) cały czas bluzgi, cacoviacy podchodzili pod sektor legii, napinali troche no i po jakimś czasie poleciały kamienie, nawet kostke brukową widziałem... legia widziałem że racą rzuciła:)) Kibice z Warszawy prowadzili dobry doping, też cos tam do ochrony zygali:), Jak Surma nie strzelił karnego to zamilkili i sie juz do końca nie odzywali a trybuny na maksa : "legła, legła Warszawa":)) Mecz typowy walki w sumie remis byłby sprawiedliwy ale przecież za to kochamy piłke że potrafi byc tak zaskakująca.... więcej takich meczów:)) |
|
|
|
 |
RydzSmigly

|
Wysłany: Pią Kwi 22, 2005 14:45
|
[Cytuj]
|
|
jabym jeszcze dodal ,ze Legia ma niezly kompleks Polonii.....jak spiewalismy K S KSP mistrz Polonia ole! to oni oczywiscie musieli zbluzgac :| |
_________________ 1910
 |
|
|
|
 |
blanca estrella [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Kwi 22, 2005 15:11
|
[Cytuj]
|
|
RydzSmigly napisał/a: | jabym jeszcze dodal ,ze Legia ma niezly kompleks Polonii.....jak spiewalismy K S KSP mistrz Polonia ole! to oni oczywiscie musieli zbluzgac :| |
Dziwisz się ? Teraz bluzgi w takich sytuacjach to normalka. A Legia równie dobrze może powiedzieć ze pozdrawiając akurat tą zgodę, akurat na tym meczu Craxa ich prowokowała.
O wiele bardziej kompleksem można nazwac moim zdaniem śpiewanie bluzgów na lokalnego rywala, zamiast dopingować swoja drużynę...
PS. Nie powiem że nie sprawiło mi satysfakcji że Łukaszek S. się przeliczył w swoich możliwościach, a Legia straciła 3 punkty, bo w obecnej sytuacji (czytaj. Liczka i jego zajebiste taktyki) nawet 10 (sic!) punktów przewagi może nie wystarczyć do obrony tytułu...  |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Pią Kwi 22, 2005 15:35
|
[Cytuj]
|
|
a mnie ogolnie bawia gadki o kompleksach
Legia ma kompleks Polonii i na odwrot
Wisla Cracovii i na odwrot
LKS Widzewa i na odwrot
Losos Lososina Harta Tegoborze i na odwrot ...
itd itd itd
Ogolnie jeden wielki smiech. Wszyscy maja kompleksy wszystkich :) |
Ostatnio zmieniony przez ERNESTO Wto Maj 17, 2005 16:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pią Kwi 22, 2005 19:28
|
[Cytuj]
|
|
Zapomniałeś dodac, ze my mamy kompleks Unii (bynajmniej nie europejskiej :D) |