Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:32 |
"LECIM NA SZCZECIN" |
Autor |
Wiadomość |
kolafy
|
Wysłany: Pon Lip 25, 2011 19:04 "LECIM NA SZCZECIN"
|
|
|
Pogoń Szczecin - Sandecja Nowy Sącz 20 sierpnia, 19:00
Pierwszy wyjazd już za nami wstawiliśmy się tam w dobrej liczbie beż żadnej propagandy teraz trzy mecze u siebie i czeka nas atrakcyjny wyjazd do Szczecina, z tej okazji Stowarzyszenie Kibiców Sandecji informuje o oficjalnym wyjeździe na mecz pociągiem kursowym do Szczecina oraz podaje informacje o dojeździe i powrocie z dworca podstawionymi autobusami/busami gdyż pociąg niestety nie rusza z Nowego Sącza, a z Krakowa Głównego i tam wraca. Mamy dużo czasu bo prawie miesiąc na zapisy, propagandę, zaklepanie sobie wolnego czasu w pracy itd. Każdy wie że jest w nas ogromny potencjał ale jednak te wyjazdy kuleją i tu jest okazja pokazać się dużo lepiej niż w tamtym sezonie na tym wyjeździe co i tak nam źle nie wyszło bo kibice Sandecji zawitali "nad morzem" w 40 os + zgody.
Koszt wyjazdu szacowany jest na 95 zł (bilet "podróżnika" PKP 69 zł + 20/25 zł na dojazd i powrót autobusem w tym rezerwacja przedziałów w pociągu.
Aktualne informacje na temat wyjazdu będą podawane w tym temacie na razie proszę się zastanowić i mobilizować porządnie, zapisy ruszą na piątkowym meczy z Wisłą Płock i standardowo imię, nazwisko, pesel + 20 zł zadatku na opłacenie przewoźnika. |
Ostatnio zmieniony przez kolafy Wto Sie 30, 2011 22:34, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
AJKA

|
Wysłany: Pon Lip 25, 2011 19:16
|
|
|
Dokładnie panowie ! Zbierać pieniądze, rezerwować wolne w pracy i jedziemy! Jeden z lepszych wyjazdów w rundzie! Temat założony dużo wcześniej więc bez wykrętek ;) |
_________________ NASZA PASJA NASZYM ŻYCIEM |
|
|
|
 |
Mileniak
|
Wysłany: Pon Lip 25, 2011 22:13
|
|
|
Niech admin utworzy osobny dział z tym tematem i jednocześnie usunie mój post. |
_________________ Jedna jaskółka wiosny nie czyni |
|
|
|
 |
ViruS
|
Wysłany: Pon Lip 25, 2011 22:48
|
|
|
Wszyscy na Szczecin! No to będzie kolejny ciekawy wyjazd :)
//edit:
Ja bym tam wolał sobie postać :) |
_________________ :) |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Pon Lip 25, 2011 23:11
|
|
|
ehh..800 km..gdybym miał jechać autokarem,to pewnie bym odpuścił...długo czekałem na wyjazd ,,rejsówką".więc odpuszczę prace:) a Szczecina nie odpuszczę..piękny wyjazd się szykuje... |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
Ostatnio zmieniony przez rudeboyz Wto Lip 26, 2011 08:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 07:28
|
|
|
Po raz trzeci będę leciał rejsówką na mecz w Szczecinie i po raz kolejny się nie zastanawiam!..
WSZYSCY NA SZCZECIN!.. |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 17:05
|
|
|
Oby więcej takich osób z takim podejściem jakie ma rudeboyz !! Wyjazdy pociągiem mają swoje niepowtarzalne klimaty tak więc WSZYSCY LECIM NA SZCZECIN !! |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 17:16
|
|
|
Oj mają, mają i ten do Bydgoszczy przekonał mnie w tym twierdzeniu dożywotnio :)))))) |
|
|
|
 |
Kazek G f H

|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 17:31
|
|
|
dokładnie Kolafy:) Wóda, Dziwki i Lasery + Zakonnica haha:D |
_________________ Brutal Fans Hooligans - Glinik Gorlice ... :)
 |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 17:40
|
|
|
Dokładnie wszystko tak jak mówisz Kaziu... |
|
|
|
 |
ViruS
|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 17:45
|
|
|
A Kolafy i tak się zadeklarował, że będzie sobie stał na korytarzu bo jest zajebiście. |
_________________ :) |
|
|
|
 |
Kazek G f H

|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 18:07
|
|
|
aaaa i oczywiście wagon którym będziemy podróżować ma nie mieć żadnych miejsc siedzących, a broń Boże przedziałów. |
_________________ Brutal Fans Hooligans - Glinik Gorlice ... :)
 |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 19:22
|
|
|
Nie ma takiej opcji żebym ja siedział w przedziale na korytarzu zawsze się coś dzieje ogóle nie wiem czy o wagon towarowy nie poprosimy hehehe
Tak na poważnie zachęcam bo na prawdę kto nie pojedzie pożałuje, tak jak to było w przypadku Bydgoszczy... :)) |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 20:08
|
|
|
Mi zdarzyło się już kursować pociągiem bez przedziałów i siedzeń- w piątek z Krakowa do Częstochowy w wagonie pocztowym- niezapomniane przeżycie. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

|
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 23:38
|
|
|
Kiedyś już jechaliśmy pociągiem towarowym było to po meczu Karpaty Krosno - Czarni Jasło kilka lat temu. Warunki iście spartańskie, kilka poręczy, rurek, okna skromnej wielkości, kilkanaście cm na wysokość i kilkadziesiąt na szerokość z grubymi kratami bez możliwości otwarcia. Wrażenia jak i sama podróż - bezcenne. |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa albo cmentarz albo sława!
Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...
...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::... |
|
|
|
 |
|