Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
WYBORY 9 PAZDZIERNIKA !
Autor Wiadomość
mlodykks

Wysłany: Sro Paź 05, 2011 22:54   WYBORY 9 PAZDZIERNIKA ! [Cytuj]

Już w tą niedziele mamy wybory na kogo NIE głosować to wiemy ale na kogo głosować ?
Tak aby nam kibicom żyło się lepiej i cała akcja przyniosła skutek.
Z obejrzanych materiałów wynika że NOWA PRAWICA .

Na kogo warto głosować ?
[Profil] [PM] [E-mail]

kolafy

Wysłany: Czw Paź 06, 2011 08:35    [Cytuj]

Wynika że NOWA PRAWICA nie ma szans przebicia więc trzeba na to spojrzeć realnie i pozostaje mniejsze zło czyli PiSiory :)

[Profil] [PM]

BRH
HCNS

Wysłany: Czw Paź 06, 2011 09:00    [Cytuj]

tylko Nowa Prawica! trzeba rozbić układ "bandy czworga"...
tak naprawdę Kaczyński nie różni się wiele od Tuska, obaj to tacy "wodzowie", ale gdzie im tam do Putina, ten to nawet skarby starożytne znajduje
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

kolafy

Wysłany: Czw Paź 06, 2011 09:35    [Cytuj]

Na to wychodzi że po wyborach trzeba będzie spakować walizki i znaczki zacząć zbierać bo za samo wejście na stadion lewą, a nie prawą noga będzie zakaz.

Jak myślisz że nie różni się wiele to Twój pogląd polityczny jest marny i gratuluje wyboru Nowej Prawicy niech sobie jeszcze z Palikotem zrobią koalicje to będzie zajebiście ;)
[Profil] [PM]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Czw Paź 06, 2011 09:50    [Cytuj]

Ja jeszcze sam nie wiem na kogo zagłosuję- ale jest alternatywa- oddanie głosu nieważnego. Tylko należy pamiętać, żeby całą kartkę skreślić- bo na pustej można kogoś dopisać. Oddanie głosu nieważnego też jest wyborem- dezaprobaty dla całej sceny politycznej, przy zachowaniu szacunku dla minionych pokoleń, które wywalczyły nam możliwość życia w wolnej Polsce.

Maerqin

Wysłany: Czw Paź 06, 2011 10:10    [Cytuj]

Ta, "mniejsze zlo" i tak w kolko co 4 lata i przez 4 lata w kolko narzekanie jak jest zle i klocenie sie miedzy soba kto "lepszy"(juz chyba nawet dzieci w gimnazjum podchwycily temat o Tusku i Kaczynksim)- to jest w Polsce ciagle temat nr 1 jakby ku*wa nie bylo innych rzeczy do roboty. Media piora berety, ludzie juz myslec inaczej nie potrafia niz tylko PO albo PiS, boja sie zaglosowac na cos nowego, bo mysla ze to nienormalne, wola babrac sie ciagle w syfie, ktory ufunduje im jedna czy druga partia.

BRH
HCNS

Wysłany: Czw Paź 06, 2011 10:39    [Cytuj]

Kolafy wiem co mówię hehe troszkę się na tym znam jako politolog, nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie obaj byli przy Okrągłym Stole i to wystarczy...

kolafy

Wysłany: Czw Paź 06, 2011 10:56    [Cytuj]

Ja tam nie muszę być wykształconym politologiem, wystarczy mi być zwykłym szarym obywatelem żeby mieć jakieś rozeznanie i ocenę tych rządów, a poprzednich.
[Profil] [PM]

BRH
HCNS

Wysłany: Czw Paź 06, 2011 11:41    [Cytuj]

każdy niech sobie głosuje jak mu pasuje, nawet na Partię Pracy hehe

Rudy
Young-Group '04

Wysłany: Czw Paź 06, 2011 11:45    [Cytuj]

http://www.youtube.com/wa...player_embedded

[Profil] [PM] [E-mail]

style

Wysłany: Czw Paź 06, 2011 11:48    [Cytuj]

Rudy napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=WmIv1-CCTKI&feature=player_embedded

Filmik świetny, a tu coś ode mnie.

http://demotywatory.pl/34...y-sie-drugi-raz
[Profil] [PM] [E-mail]

Bianconeri

Wysłany: Czw Paź 06, 2011 12:18    [Cytuj]

Ja chyba dorysuję na dole karty dodatkowa kratkę i napiszę tam "Król Julian" albo "Tomek oni fszysctcy som chuje oprucz ciebje" itp ...

Znowu wybór typu chcesz być chory na raka czy na aids ...

DNL

Wysłany: Czw Paź 06, 2011 12:21    [Cytuj]

A nie rozumiesz tego, że sytuacja na świecie jest dynamiczna i czasem trzeba zmienić swoje poglądy/obietnice?
Łapy każdy wyciąga po kasę, ale zastanowić się skąd na to wziąć to nie ma komu.
Rolnicy by chcieli, powodzianie by chcieli, ten nie ma, tamten nie ma - daj daj daj. Skąd?
Co by nie mówić Platformie przyszło rządzić w bardzo trudnych czasach - kryzys światowy, powodzie, katastrofa smoleńska.

Ja jeszcze nie wiem na kogo zagłosuję.
Nie wykluczam też PO chociaż po sytuacji z zamykaniem stadionów zarzekałem się, że na nich tym razem nie zagłosuję. Uważam jednak, że trzeba spojrzeć trochę szerzej niż tylko na własne podwórko.

Potrzeba partii, która w końcu zreformuje finanse publiczne jednak to nie są popularne decyzje i każdy się tego boi. Liczą się tylko słupki popularności.

Pewnie wyboru dokonam spośród 3 partii - jedna z bandy czworga + dwie spoza ;)

kolafy napisał/a:
Wynika że NOWA PRAWICA nie ma szans przebicia więc trzeba na to spojrzeć realnie i pozostaje mniejsze zło czyli PiSiory :)

Mniejsze zło to można wybierać w drugiej turze. Tutaj powinno się wybierać kogoś kogo faktycznie popierasz i chcesz mu powierzyć swój głos. Takim sposobem KNP pewnie nigdy nie osiągnie dobrego wyniku. Takich ludzi jak Ty będzie pewnie znacznie więcej i gdyby osoby, które faktycznie ich popierają zdecydowały się oddać swój głos mogłoby się udać. Chociaż w obecnej sytuacji to faktycznie trudne.
[Profil] [PM]

narkins

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Paź 06, 2011 12:26    [Cytuj]

tez uważam ze Nowa Prawica jest najlepszym wyborem ale szanse aby przekroczyli 1 % sa marne a co dopiero 5% aby dostac sie do sejmu co wiecej nie we wszystkich okregach sie znajduja wiec szczerze Nowa Prawica niestety musi poczekac :( wiec zostaje do wyboru SLD=złodzieje PO=wiadomo PSL=dziwka Palikot=gorszy Tusk wiec zostaje wybrac PIS najmniejsze zło

mlodykks

Wysłany: Czw Paź 06, 2011 14:35    [Cytuj]

Pisiory chcą wojny z Niemcami... a szczególnie Kaczyński z Merkel :)
Prawica rzeczywiście aktualnie chyba 0.6% ma wiec chyba głos nie ważny..
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Hyde Park » WYBORY 9 PAZDZIERNIKA !
[ ODPOWIEDZ ]