Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Bogdanka Łęczna - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Czw Paź 20, 2011 15:06 Bogdanka Łęczna - Sandecja
|
|
|
temat piłkarski.... |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2011 15:35
|
|
|
Bogdanka w ostatnich trzech meczach zdobyła tylko dwa punkty ale i tak wydaje się być faworytem tego meczu.Trudny teren z którego zawsze ciężko wywoziło nam się komplet punktów.Być może historia zatoczy koło i po pierwszej wyjazdowej wygranej w Ząbkach kolejne mecze również będą kończyć się naszym zwycięstwem?Ja jednak z remisu byłbym zadowolony.Najważniejsze,jak mówi trener Kuras to podtrzymać passę meczów bez porażki.
Gramy w tym meczu bez Burkhardta a więc kluczowego zawodnika,naszego playmakera.
Proponowany skład:
------------------Kozioł-------------------
Fechner---Jano---Midzierski---Woźniak
----------------Berliński------------------
Jędrzejowski--Durić--Janić--Wiśniewski
---------------Aleksander----------------
Typ:1:1 |
|
|
|
 |
supermulti
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2011 17:28
|
|
|
Ja w tym układzie twoim na pozycji której ustawiłes Janica dałbym Darka Gawęckiego. Janic to raczej CHYBA skrzydłowy (?). A na ławce i na druga połowe Janic :):):) |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2011 17:50
|
|
|
Janic przyjechał do Sącza jako rozgrywający. Na skrzydło przesunął go dopiero trener Kuras.
Zamiast Jędrzejowskiego, który jest w ostatnich meczach bezproduktywny i gdy tylko dotyka piłkę na własnej połowie, to serce zaczyna mocniej bić, wziąłbym na skrzydło Szczepańskiego. Z resztą składu można się zgodzić :) |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
lukas33
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2011 18:41
|
|
|
U mnie Gawęcki za Janića, reszta ok. |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2011 20:19
|
|
|
Panowie,ja również uważam że są w tym klubie piłkarze lepsi od Janicia,grający na jego pozycji,ale trener Kuras cały czas stawia na niego.Skład który zaproponowałem to według mnie najbardziej prawdopodobne zestawienie,nie najmocniejsze.I dlatego też mam żal do trenera,że w niektórych meczach nie wychodzimy w optymalnym ustawieniu.
Według mnie najlepsi zawodnicy jakimi dysponujemy w tym sezonie to:
-------------------Kozioł--------------------------
Fechner------Jano-----Midzierski------Woźniak
--------------------Berliński----------------------
Jędrzejowski--Trochim--Burkhardt--Eissmann
-------------------Aleksander--------------------
Tak w moim przekonaniu wygląda najmocniejsza kadrowo jedenastka Sandecji.Chciałbym zobaczyc w ktoryms meczu wszystkich tych zawodników grających od początku.
Makuch i Gawęcki chyba się już u nas wypalili.A może to tylko kryzys formy?Tak czy inaczej mamy w tej chwili na ich pozycjach zawodników lepszych.Chciałbym żeby ta dwójka odzyskała dawną dobrą dyspozycję ale np.taki Makuch młodszy juz nie będzie,a Fechner wydaje się być jego idealnym następcą.
To tylko takie moje osobiste przemyślenia... :) |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2011 20:22
|
|
|
Tylko że Burkhardt nie zagra w tym meczu. |
|
|
|
 |
Sączersi
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2011 20:55
|
|
|
Eh, tak czy siak - mecz dobrze byłoby wygrać. |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Pią Paź 21, 2011 19:10
|
|
|
Cytat: | Zobacz, których piłkarzy trener Mariusz Kurasa powołał na sobotnie spotkanie z Bogdanką w Łęcznej.
Bramkarze: Marek Kozioł, Mariusz Różalski.
Obrońcy: Marcin Dymkowski, Sebastian Fechner, Jano Frohlich, Marcin Makuch, Tomasz Midzierski, Marcin Woźniak.
Pomocnicy: Rafał Berliński, Pavel Eismann, Dariusz Gawęcki, Lukas Janic, Patryk Jędrzejowski, Paweł Leśniak, Sebastian Szczepański.
Napastnicy: Arkadiusz Alerksander, Marcin Chmiest, Bartosz Wiśniewski.
Za nadmiar żółtych kartek w tym spotkaniu pauzuje Filip Burkhardt.
|
Zastanawiam się co teraz trener Kuras wymyśli... Patrząc na pomocników,których powołał na ten mecz to nasza druga linia moze mieć duże problemy... Nasz nominalnie pierwszy rozgrywający - Burkhardt pauzuje za kartki,a jego zastępców Duricia i Trochima trener pomija w meczowej kadrze... |
|
|
|
 |
imoeo
|
Wysłany: Pią Paź 21, 2011 19:27
|
|
|
ciężko będzie wygrać ten mecz obyśmy wygrali ale według mnie mamy małe szanse iż był przeciek że mecz ma nie być uczciwy zobaczymy pożyjemy. |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Pią Paź 21, 2011 19:31
|
|
|
imoeo napisał/a: | ciężko będzie wygrać ten mecz obyśmy wygrali ale według mnie mamy małe szanse iż był przeciek że mecz ma nie być uczciwy zobaczymy pożyjemy. | skąd takie informacje?jakieś źródło? |
|
|
|
 |
kedz10r
|
Wysłany: Pią Paź 21, 2011 20:03
|
|
|
BARDZO TRUDNY MECZ! LICZE PRZYNAJMNIEJ NA REMIS 1;1 |
|
|
|
 |
imoeo
|
Wysłany: Pią Paź 21, 2011 20:26
|
|
|
może być ale z zawisza będzie też ciężko ... wgl dobre mecze są na koniec rundy |
|
|
|
 |
KubaNS
|
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Paź 22, 2011 09:25
|
|
|
jak to jest w przepisach po czerwonej karce jaką otrzymał Marcin Makuch w derbach może już zagrać w dzisiejszym meczu??? |
|
|
|
 |
|