Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:32
Oświadczenie YG, przed meczem z Zawiszą Bydgoszcz
Autor Wiadomość
internacionale

Wysłany: Pon Paź 31, 2011 16:00   Oświadczenie YG, przed meczem z Zawiszą Bydgoszcz

05.11 czeka nas najciekawszy pod względem kibicowskim jak i piłkarskim, mecz w tej rundzie, przy Kilińskiego 47.. Każdy melduje się na młynie 20 min przed rozpoczęciem meczu na czarno i z szalikiem..

Podczas meczu będzie prowadzona tzw. „akcja złotówka”. Całość środków zgromadzonych podczas tej akcji, będzie przeznaczona na działalność Young – Group ’04. Plany grupy na zimę są bardzo ambitne, a efekty pracy będzie można podziwiać już niedługo, ale o tym w późniejszym terminie ;).

Dla każdego który wrzuci do puszki min. 5 zł czeka mały upominek od ultrasów,a dla pierwszych 20 osób, które do puszki wrzucą min. 15 zł, lub 30 zł, czeka odpowiednio - łączony kubek Sandecja & Czarni , lub Koszulka Naszego klubu.

Na młynie będzie prowadzona zbiórka pieniędzy na zgody, które bardzo licznie się zapowiadają tego dnia. Niech każdy ma przyszykowane przynajmniej 2 zł.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

KubaSSNS

Wysłany: Pon Paź 31, 2011 16:59   

akcja złotówka a po 5 zł można wrzucać ..
[Profil] [PM] [E-mail]

saczers1910

Wysłany: Pon Paź 31, 2011 17:04   

KubaSSNS napisał/a:

Widzisz a nie grzmisz...
[Profil] [PM] [E-mail]

Sączersi

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Pon Paź 31, 2011 17:06   

saczers1910 napisał/a:
KubaSSNS napisał/a:

Widzisz a nie grzmisz...

Dokładnie, eh.

A żeby nie robic Off - Topicu to powiem tylko tyle - niech każdy ma przynajmniej złotówkę, a im więcej - tym lepiej! ;) Na młynie każdy musi mieć!
[Profil] [PM] [E-mail]

Rudy
Young-Group '04

Wysłany: Pon Paź 31, 2011 17:07   

Jak wrzucisz 10zł to nikt sie nie obrazi! I wyraźnie jest napisane, że nawet wzamian coś dostaniesz :)

[Profil] [PM] [E-mail]

K@KS

Wysłany: Pon Paź 31, 2011 17:44   Re: Oświadczenie YG, przed meczem z Zawiszą Bydgoszcz

internacionale napisał/a:
Każdy melduje się na młynie 20 min przed rozpoczęciem meczu na czarno i z szalikiem..

Bardzo bym chciał, żeby szczególnie to zdanie wszyscy sobie przyswoili.
[Profil] [PM] [E-mail]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Pon Paź 31, 2011 19:14   

ja bym do tego dodał nieśmiałą prośbe żeby flagi były rozwieszone już na ok 10 min przed meczem a nie na ostatnią chwilę....

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Pon Paź 31, 2011 19:17   

Sluszna uwaga:)
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

gogo1910
Od małego na całego!

Wysłany: Pon Paź 31, 2011 20:06   Re: Oświadczenie YG, przed meczem z Zawiszą Bydgoszcz

internacionale ... Każdy melduje się na młynie 20 min przed rozpoczęciem meczu na czarno i z szalikiem...
Amen i jedziemy!

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Pon Paź 31, 2011 20:25   

radziufan napisał/a:
ja bym do tego dodał nieśmiałą prośbe żeby flagi były rozwieszone już na ok 10 min przed meczem a nie na ostatnią chwilę....

i przede wszystkim wszystie a nie tylko 2-3

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

gogo1910
Od małego na całego!

Wysłany: Pon Paź 31, 2011 20:37   

hanys, ma rację! Nie tylko 2 lub 3. Na połowę sektora F lub na całość ;)

eSKa
KolejarskieWiatraki

Wysłany: Pon Paź 31, 2011 21:40   

Idziemy na ostatni mecz. Jak piszą koledzy, zabierać flagi odpowiednio wcześnie :) i jazda z dopingiem. To musi być nasz najliczniejszy młyn.

Misiek_m90

Wysłany: Pon Paź 31, 2011 21:47   

zawsze chodzilem na C ale tam nie ma takiego dopingu a nie za dobrze znam wszystkie przyspiewki wiec nie wiem czy na F nikt nie bedzie na mnie krzywo patrzył
[Profil] [PM] [E-mail]

rudeboyz

Wysłany: Pon Paź 31, 2011 22:19   

Misiek_m90 napisał/a:
zawsze chodzilem na C ale tam nie ma takiego dopingu a nie za dobrze znam wszystkie przyspiewki wiec nie wiem czy na F nikt nie bedzie na mnie krzywo patrzył

co prawda chodze na C-ale uwierz mi nikt na F,na Ciebie ,,krzywo" patrzył nie będzie, przyśpiewki chwycisz w góra 10 minut:)..szal w łapę,i gardła nie żałuj:)
To ciągle jeszcze wstaje
[Profil] [PM]

matys5392

Wysłany: Pon Paź 31, 2011 22:21   

To ja dodam do tego jeszcze propozycję obecności młyna już w trakcie odczytywania składu naszej drużyny i "współpracy" ze spikerem.Jeżeli kibicowsko mamy iść do przodu to tego elementu właśnie brakuje mi na meczach przy Kilińskiego.
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Oświadczenie YG, przed meczem z Zawiszą Bydgoszcz
[ ZAMKNIĘTY ]