Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Co się dzieje z Sandecją?
Autor Wiadomość
Misiek_m90

Wysłany: Nie Lis 06, 2011 20:06   Co się dzieje z Sandecją?

Po ostatnich meczach NASZEJ SANDECJI zaczynam sie zastanawiac czy zarzad nie powinien sie zastanowic nad zmiana ternera. P. Kuras wogole nie ma pomyslu na gre. ,,TWIERDZA,, upada wiec warto sie zastanowic co robic by podnies NASZ KLUB I wkoncu zaczac wygrywac

Co wy sadzicie na ten temat??
[Profil] [PM] [E-mail]

qqq

Wysłany: Nie Lis 06, 2011 20:25   

Kuras OUT, dyrektorek ze Słowacji OUT. Powrót Wójtowicza i spółka akcyjna jedynym lekarstwem na burdel w Sandecji. Dziekuje.
[Profil] [PM] [E-mail]

kibicns7

Wysłany: Nie Lis 06, 2011 20:32   

Koral powinien przejac Sandecje ale zarzadowi i miastu nie jest to na reke. $$$ :)
[Profil] [PM] [E-mail]

Misiek_m90

Wysłany: Nie Lis 06, 2011 20:36   

SANDECJA to kozysci finanosowe dla miasta szkoda ze miasto w klub nie inwestuje

Sączersi

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 21:00   

Pojeb*ło się wam chyba w główkach, ażeby takie tematy zakładać, dwa, trzy mecze przegrana i już panika.
[Profil] [PM] [E-mail]

honor

Wysłany: Nie Lis 06, 2011 21:11   

A moze pasowalo by zaczac od zmiany zarzadu a potem cala reszta.Oni wciskaja kity kibicom,a Kuras ''kozil ofiarny''godzi sie na to.Otworzcie wszyscy oczy.
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Nie Lis 06, 2011 21:13   

Sączersi napisał/a:
Pojeb*ło się wam chyba w główkach, ażeby takie tematy zakładać, dwa, trzy mecze przegrana i już panika.

I liga do czegoś zobowiązuje, marka i nazwa Sandecja też, każdy widzi, że drużyna Kurasa gra fatalnie - jakbyś chodził na mecze od kilkunastu lat to miałbyś podobne zdanie do mojego.

Poczytajcie to zresztą.

http://ekstraklasa.net/1l...564dae66b000000

Jest już ten link, ale warto jeszcze raz go podać.
[Profil] [PM]

wel

Wysłany: Nie Lis 06, 2011 21:55   

Proponuje wszystkim, którzy narzekają na zarząd, zapisać się do Stowarzyszenia Sandecji i przy najbliższych wyborach wziąć w nich udział i wprowadzić "swojego" do zarządu. Była mowa o tym na jednym z ostatnich spotkań SKS. Jak coś przekręciłem niech mnie ktoś poprawi. Ale jest sposób na realne wpływanie na to co się dzieje w Klubie, trzeba jednak chcieć więcej niż pisanie narzekań na forum.

A poza tym sport polega na tym, że raz się wygrywa raz przegrywa, zakładanie takich tematów po 2 przegranych wobec 10 wcześniej nie, nie przekonuje mnie.

Co do art. niestety pisany przez osoby, które już nieraz próbowały "skandale" i inne dziwne sprawy w klubie wyolbrzymić, więc z przymrużeniem oka traktuje ich rewelacje :)
[Profil] [PM]

style

Wysłany: Nie Lis 06, 2011 22:22   

wel napisał/a:

A poza tym sport polega na tym, że raz się wygrywa raz przegrywa, zakładanie takich tematów po 2 przegranych wobec 10 wcześniej nie, nie przekonuje mnie.

ALe tu nie chodzi o wygrywanie czy przegrywanie (przynajmniej mi) - tu chodzi o to jak oni grają. Gra jest smętna, bez pomysłu - tu chodzi o to co trener Kuras zrobił z tą drużyną, kiedy za czasów Wójtowicza ręce aż same składały się do klaskania mimo tych złych serii na wyjazdach...
Świetne rajdy Bora na skrzydłach, częste włączanie się do akcji ofensywnych Makucha czy świetne strzały Gawęckiego...
Pamiętacie jeszcze tą rozsławioną na całą sportową Polske "Twierdze Nowy Sącz" ? Do teraz rywale Sandecji mówią, że NS to bardzo trudny teren.

Nie jestem z tych którzy beczą o zwolnieniu Kurasa po każdej porażce bo to mój pierwszy post na ten temat, ewidentnie coś tu nie gra albo Kuras jest tak słaby albo piłkarze. Ja osobiście w przerwie zimowej kilku bym podziękował.

Jest wiele spraw w klubie, które są zagadką - pierwsza, która przychodzi na myśl to gra Pawła Leśniaka (ostatnio tylko na wyjazdach z dala od widzów z Kilińskiego).
[Profil] [PM] [E-mail]

Mileniak

Wysłany: Pon Lis 07, 2011 01:27   

Szkoda nerwów na niektóre wynalazki z forum.

x_cite

Wysłany: Pon Lis 07, 2011 07:31   

nawet dziennikarze z Katowic skomentowali dosadnie co pewien zawodnik robi w I ligowej drużynie jaką jest Nasza Sandecja. Każdy ma prawo napisać co mu na sercu leży - po to jest forum. Ważne, żeby posty miały jakiś sens a nie takie jak. np. "Wypier.**** trenera" itd.itp. Fakt faktem poziom niektórych postów pozostawia wiele do życzenia.
[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Pon Lis 07, 2011 07:37   

Spoko, na naszejklasie redaktorki z GK otworzyły znowu komentarze bo im oglądalność spadała no to sobie każdy pisze co chce i jak chce i nikt tego nie kontroluje.
I w ten sposób zwolniono już trenera Kurasa, jego syna, zmieszano z błotem Maksia Cisowskiego i Staszka Bodzionego, obalono zarząd, "zatrudniono" Korala, przeprowadzono transfery do klubu, zjechano polityków przeprowadzono dekomunizację i deratyzację pewnie też ...

Ale oczywiście oni wszyscy, na czele z redakcją, są wiernymi kibicami Sandecji ...

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Pon Lis 07, 2011 09:16   

Powtórzę swoje słowa- błędem było pozbycie się Panów: Kadłuczki, Tajdusia i Wójtowicza- to był team- który dobrze funkcjonował. Ja osobiście jestem za zwolnieniem trenera Kurasa.

Pozbyliśmy się profesjonalistów, a w ich miejsce mamy kogo?

Trzon kadry został ten sam. Druga sprawa, to że niektórym piłkarzom się w głowach poprzewracało i zaczęli gwiazdy strugać.

W poczynaniach klubu brak mi profesjonalizmu.

x_cite

Wysłany: Pon Lis 07, 2011 09:24   

Bianconeri akurat dla mnie Staszek jest wielce zasłużonym bramkarzem Sandecji a Max solidnym asystentem - złego słowa na nich nie powiem :) Wiem jednak, że nie do mnie personalnie kierowałeś swojego posta ;)
www.megachem.pl 100 % racji :)
[Profil] [PM]

Trebor13
Trebor13

Wysłany: Pon Lis 07, 2011 11:26   

Od początku rundy widać, że osoby odpowiedzialne za poziom sportowy nie mają pomysłu na grę. Nie spodziewam się, by w rundzie wiosennej coś się zmieniło. Niestety ( a może już czas najwyższy!!) z niektórymi panami należy się pożegnać dla dobra klubu.
www.megachem.pl ode mnie też 100% poparcie!!
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Co się dzieje z Sandecją?
[ ZAMKNIĘTY ]