Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 13:24 |
Marsz Niepodległości |
Autor |
Wiadomość |
lithium1989
|
Wysłany: Czw Paź 17, 2013 21:47 Marsz Niepodległości
|
|
|
Witam, jestem pełnomocnikiem Młodzieży Wszechpolskiej w Nowym Sączu a także członkiem ogólnopolskiej rady naczelnej tej organizacji. Wychodzę z zapytaniem czy wśród forumowiczów byłyby osoby chętne na grupowy wyjazd autokarem z Nowego Sącza na tegoroczny Marsz Niepodległości z tutejszym oddziałem Młodzieży Wszechpolskiej? Koszt wyjazdu 70-90 zł ( w zależności od ilości osób).
Musimy mieć informację czy byłyby jakieś osoby chętne na tego typu wyjazd bo kwestia zamówienia autokaru jest niezwykle pilna.
W razie jakichkolwiek pytań, proszę pisać.
Czołem Wielkiej Polsce! |
_________________ Nacjonalizm! Nie Liberalizm!
 |
|
|
|
 |
hasky1910

|
Wysłany: Pią Paź 18, 2013 23:15
|
|
|
No to ja jadę. Jeśli ktoś nie ma transportu a chce jechać zapisywać się chłopaczyska :) Cel szczytny, środowisko typowo kibolsko-Narodowe no a obecnośc dla kazdego Polaka obowiązkowa :)
Więc flagi w dłoń, komucha goń !
CWP! |
_________________ Przed Twe ołtarze zanoszę błaganie,
Ojczyznę wolną racz nam wrócić Panie !!! |
|
|
|
 |
Kazek G f H

|
|
|
|
 |
lithium1989
|
Wysłany: Pon Lis 04, 2013 22:00
|
|
|
Koleżanki i koledzy. Jutro kończymy zapisy na Nowosądecki wyjazd autokarem na Marsz Niepodległości do Warszawy. Zachęcam każdego do wspólnego wyjazdu. Dla osób które maja obawy przed zawróceniem autokaru, chce zapewnić, że nie ma takiej możliwości. Mamy zorganizowane drogi awaryjne, i jesteśmy cały czas w kontakcie ze Stowarzyszeniem Marsz Niepodległości. Tamten rok pokazał również, że cała małopolska która pojechała autokarami dotarła bez żadnych przeszkód na to wydarzenie.
Link na fejsbuka:
https://www.facebook.com/...777334/?fref=ts
W razie pytań - Priv
lub:
mwnowysacz@gmail.com
Czołem! |
_________________ Nacjonalizm! Nie Liberalizm!
 |
|
|
|
 |
Mileniak
|
Wysłany: Wto Lis 12, 2013 00:21
|
|
|
Na Marszu Niepodległości sporo ekip piłkarskich. Widziałem Legię, Lecha, Arkę, Widzew, Motor Lublin, Cracovię, Wisłę Kraków, GKS Katowice, GKS Bełchatów oraz Unię Tarnów.
Jeśli chodzi o nasze zgody, to spotkałem fanów Cracovii, Polonii, Korony Kielce oraz Czarnych Jasło.
Tzw. "przekaz medialny" a rzeczywistość na marszu, to dwie różne bajki, które łączy co najwyżej czas i miejsce wydarzenia. |
_________________ Jedna jaskółka wiosny nie czyni |
|
|
|
 |
lithium1989
|
|
|
|
 |
|