Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
I kolejka Sandecja - GKS Tychy, piątek 19:00
Autor Wiadomość
radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Nie Lip 27, 2014 21:32   I kolejka Sandecja - GKS Tychy, piątek 19:00

zapraszamy do dyskusji na tematy piłkarskie związane z meczem
Jaki skład wg Was byłby optymalny?
Czego możemy się spodziewać po naszej drużynie?

lukas33

Wysłany: Nie Lip 27, 2014 21:51   

Szczerze mówiąc to nie wiem czego się po grajkach spodziewać. Okienko transferowe można uznać za kiepskie, nikt konkretny nas nie wzmocnił, dwaj ważni piłkarze odeszli. Dlatego też ciężko mi typować jakiś wynik. Natomiast najmocniejszy skład wg mnie wygląda na dziś tak ( choć na pozycji nr 1 taka obsada to pewnie nierealne)

Radliński- Makuch, Cicman, Szufryn, Bartków- Frańczak, Nather, Szczepański, Grzeszczyk, Bębenek- Traore

A jak stoją sprawy z tym Karasiem? Będzie u nas grał czy nie?
[Profil] [PM] [E-mail]

Mateusz1234

Wysłany: Nie Lip 27, 2014 21:55   

Mimo wszystko skład nie wygląda źle. A spodziewać się można wszystkiego :) Stawiam wygraną 2;0
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Nie Lip 27, 2014 21:58   

Jozin z Bazin może tylko wkupić się w łaski kibiców solidną wygraną! Nie ma innej opcji jak wygrana!
[Profil] [PM]

Biancos

Wysłany: Nie Lip 27, 2014 22:04   

[quote="lukas33"]Szczerze mówiąc to nie wiem czego się po grajkach spodziewać. Okienko transferowe można uznać za kiepskie, nikt konkretny nas nie wzmocnił, dwaj ważni piłkarze odeszli. Dlatego też ciężko mi typować jakiś wynik. Natomiast najmocniejszy skład wg mnie wygląda na dziś tak ( choć na pozycji nr 1 taka obsada to pewnie nierealne)

Radliński- Makuch, Cicman, Szufryn, Bartków- Frańczak, Nather, Szczepański, Grzeszczyk, Bębenek- Traore

Jednego wywalić i wcisnąć młodzieżowca bo Szczepański takim już nie jest
[Profil] [PM] [E-mail]

Vidarius

Wysłany: Nie Lip 27, 2014 22:06   

Jak dla mnie wyjdą składem Kozioł-Makuch,Bartków,Cicman,Frańczak-Nather,Niane,Grzeszczyk,Bębenek,Gerkenashvili-Traore
[Profil] [PM] [E-mail]

Biancos

Wysłany: Nie Lip 27, 2014 22:21   

Vidarius napisał/a:
Jak dla mnie wyjdą składem Kozioł-Makuch,Bartków,Cicman,Frańczak-Nather,Niane,Grzeszczyk,Bębenek,Gerkenashvili-Traore

Tutaj też nie ma młodzieżowca. Gruzin nie może grać jako młodzieżowiec, gdyż takim jest zawodnik, który o ile się nie myle co najmniej od 5 lat trenuje w Polsce. Jak dla mnie to młody Danek bedzie gral na skrzydle albo ataku lub Szarek na prawej obronie ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

młodyC

Wysłany: Nie Lip 27, 2014 23:08   

Radlinski-Franczak.Cicman.Bartkow/Szufryn.Makuch -Bebenek.Niane/Kuzma.Nather.Urban(Danek na prawo).Grzeszczyk(potem do srodka)-Traore.
Gdy były derby w tamtym sezonie ktos sie zapytal jak my rozroznimy Niane i Traore.
Rozroznialismy ich po kolorze koszulek , a teraz? :)
[Profil] [PM] [E-mail]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Nie Lip 27, 2014 23:14   

Niane czrniejszy zdecydowanie;)

internacionale

Wysłany: Nie Lip 27, 2014 23:24   

radziufan napisał/a:

Jeden chu.... Różnicy nie ma :)
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Vidarius

Wysłany: Pon Lip 28, 2014 02:06   

Jeśli już o młodzieżowca chodzi to w sparingu z Karpatami bardzo dobrze się Szymon Kuźma zaprezentował,myślę że warto dać mu szanse :)
[Profil] [PM] [E-mail]

Bianconeri

Wysłany: Pon Lip 28, 2014 07:05   

internacionale napisał/a:
radziufan napisał/a:

Jeden chu.... Różnicy nie ma :)

Sprawdź na długość :D:D:D

PS. Pani grzeszczykowej nie uwzględniamy w składzie ani w żadnych przedmeczowych dywagacjach itp ...

kibicKKS

Wysłany: Pon Lip 28, 2014 08:40   

[quote="Biancos"]
lukas33 napisał/a:
Szczerze mówiąc to nie wiem czego się po grajkach spodziewać. Okienko transferowe można uznać za kiepskie, nikt konkretny nas nie wzmocnił, dwaj ważni piłkarze odeszli. Dlatego też ciężko mi typować jakiś wynik. Natomiast najmocniejszy skład wg mnie wygląda na dziś tak ( choć na pozycji nr 1 taka obsada to pewnie nierealne)

Skoro nie ma młodzieżowca to moim zdaniem powinno się dać przez kilka spotkań szansę Słabemu na lewej obronie, no ale podejrzewam to pewnie też nie realne.
[Profil] [PM] [E-mail]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Pon Lip 28, 2014 10:02   

Wygramy, Tychy muszą oddać 3pkt za tamten sezon.

Biancos

Wysłany: Pon Lip 28, 2014 10:41   

[quote="kibicKKS"]
Biancos napisał/a:
lukas33 napisał/a:

Skoro nie ma młodzieżowca to moim zdaniem powinno się dać przez kilka spotkań szansę Słabemu na lewej obronie, no ale podejrzewam to pewnie też nie realne.

Problem w tym, że Słaby też już nie jest młodzieżowcem. Od tego sezonu takimi są zawodnicy z rocznika 1994 i młodsi ;).
A co do Słabego to gdyby trener Kuźma został to ten by grał i to być może nawet w 1 składzie ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » I kolejka Sandecja - GKS Tychy, piątek 19:00
[ ZAMKNIĘTY ]