Awaria Forum... |
Autor |
Wiadomość |
DNL
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 18:08
|
[Cytuj]
|
|
Przy pierwszym temacie jeszcze troszkę rozciąga, przy drugim jest praktycznie na styk. |
|
|
|
|
Masahiko
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 18:37
|
[Cytuj]
|
|
Masz kolego DNL albo problemy ze wzrokiem, albo z monitorem, albo... nie wiem ale ni chybił jakiś problem masz :) |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
|
Maerqin
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 11:54
|
[Cytuj]
|
|
Od ok miesiaca za kazdym razem gdy chce wejsc na forum musze logowac sie 2 razy. Ktos tak mial/ma? Wiadomo czemu tak sie dzieje? :/ |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
|
Bianconeri
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 12:14
|
[Cytuj]
|
|
Blokada zagranicznych spamerów:D:p
Ciężko mi powiedzieć, bo u mnie wszystko ok, ale zobacz czy nie masz gdzieś jeszcze np zapisanego w zakładkach starego adresu .pl zamiast .org ewentualnie czy adres jest z www, chociaż to nie powinno robić różnicy no ale nigdy nic nie wiadomo. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
|
BULI
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 16:47
|
[Cytuj]
|
|
No ja tak miałem.. ale dałem sobie ''autologowanie'' i jak teraz wchodze na forum to nie mam z tym problemów.. |
|
|
szymon_YG
Young-Group '04
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 18:23
|
[Cytuj]
|
|
Cytat: | Od ok miesiaca za kazdym razem gdy chce wejsc na forum musze logowac sie 2 razy. Ktos tak mial/ma? Wiadomo czemu tak sie dzieje? :/ |
też tak mam, a opcja autologowania mi też niestety nie działa... |
|
|
ERNESTO
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 18:28
|
[Cytuj]
|
|
JPiPK napisał/a: | Od ok miesiaca za kazdym razem gdy chce wejsc na forum musze logowac sie 2 razy. Ktos tak mial/ma? Wiadomo czemu tak sie dzieje? :/ |
Ja tak mialem dopoki zostawilem w 'Ulubionych' stary adres forum (sandecja.pl/forum). Odkad zmienilem na sandecja.org/forum problem zniknal
Pozdrawiam |
|
|
|
|
krzysiek186
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 19:19
|
[Cytuj]
|
|
Usunięcie historię i cookies. Jak dalej nie działa to napiszcie jaki system i przeglądarka. |
|
|
|
|
xxx
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 21:31
|
[Cytuj]
|
|
Jak wchodze z ofiacjalnej strony loguje mnie automatycznie, tylko ze sandecja.org musze logowac sie za kazdym razem. |
_________________ ......::::::SANDECJA NOWY SĄCZ::::::...... |
|
|
|
|
Maerqin
|
Wysłany: Wto Kwi 20, 2010 23:23
|
[Cytuj]
|
|
ERNESTO napisał/a: | Ja tak mialem dopoki zostawilem w 'Ulubionych' stary adres forum (sandecja.pl/forum). Odkad zmienilem na sandecja.org/forum problem zniknal
Pozdrawiam |
Tak zrobilem, problem zniknal:) Dzieki, pozdro! |
|
|
|
|
x_cite
|
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 08:35
|
[Cytuj]
|
|
czy znowu jest jakaś awaria forum?? od wczoraj bardzo ciężko się zalogować już nie mówiąc o otwarciu strony. |
|
|
|
|
Bianconeri
|
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 08:54
|
[Cytuj]
|
|
Awaria jak awaria ... cudowny serwer po prostu nie wydala ...
Na forum za dużo napinki i napinaczy:) strony .org i com.pl są popularne i często odwiedzane a wszystko stoi na jednej maszynie, która niestety co jakiś czas odmawia posłuszeństwa.
Tzn w sumie sam serwer jako tako ok, tylko transferu zaczyna brakować ...
Coś próbujemy wymyślić, ale też wielkiego pola manewru nie ma jak na razie. |
|
|
|
|
x_cite
|
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 11:05
|
[Cytuj]
|
|
zapomniałeś wspomnieć o net hools'ach:) |
Ostatnio zmieniony przez x_cite Sro Maj 12, 2010 11:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Bianconeri
|
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 11:10
|
[Cytuj]
|
|
Napinacze zawierają netchulsuf :D |
|
|
|
|
krzysiek186
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 21:29
|
[Cytuj]
|
|
Chce sobie ustawić datę urodzenia w profilu, tak by pan Internazionale wiedział kiedy mi postawić piwo. Wyskakuje błąd ze data urodzin sie nie miesci w dopuszczalnym przedziale. OCB ? Dobrze wypełniam. |
|
|
|
|
|