|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - MKS Kluczbork - Sandecja
radziufan - Wto Maj 31, 2011 21:52 Temat postu: MKS Kluczbork - Sandecja mecz o pietruszke dla nas a Kluczbork walczy o życie
ciekawe jak u naszych bedzie z "mobilizacją"...
typuje że przegramy....
piknik76 - Wto Maj 31, 2011 22:07
Oj "mobilizacja" napewno będzie przecież trzeba utrzymać Kolejarza :-)
glodzik7 - Wto Maj 31, 2011 22:25
No fajnie by było jakby kolejarz się utrzymał bo derby to fajna sprawa
szewcuNS - Wto Maj 31, 2011 23:48
wygramy z Kluczborkiem 2-1 ;) licze na 6 punktów Sandecji w ostatnich dwóch meczach, bo trzeba sezon zakończyć jakoś ładnie ;)
david - Sro Cze 01, 2011 00:11
No pasuje wygrać żeby koguty się utrzymały :D Jeden swojski mecz się przyda w przyszłym sezonie, chyba że będą 2 swojskie mecze. http://www.90minut.pl/liga/0/liga5034.html
www.megachem.pl - Sro Cze 01, 2011 13:08
A może będzie inaczej będziemy chcieć spuścić kogutów?
polak_ns - Sro Cze 01, 2011 18:53
koguty nam do szczęścia potrzebne nie są.
misiek_1984 - Sro Cze 01, 2011 19:47
Otóż to - już raz omal nas nie spuścili z III ligi, kiedy Sandecja grała o życie. Specjalnie tam wtedy nie pomagali i nie powalczyli żeby odebrać punkty naszym rywalom w walce o utrzymanie. Zresztą takie drużyny niewiele wnoszą do rozgrywek ani pod względem sportowym, ani kibicowskim. Dlatego też jeśli nasi przegrają to wielkiego żalu nie będzie. Ciężko zresztą cokolwiek w tej sytuacji prognozować... Osobiście myślę, że padnie remis.
piknik76 - Sro Cze 01, 2011 21:48
To ja wywołałem ten temat ale na końcu nie bez przyczyny dałem :-)
Daroko - Czw Cze 02, 2011 11:12
MKS Kluczbork - Sandecja Nowy Sącz, godz. 17:00, sędzia: Michał Mularczyk (Skierniewice).
Jaro - Pią Cze 03, 2011 17:42
Dla Kluczborka będzie to ostatni mecz w tym sezonie więc nawet punkt da im wiele. W ostatniej kolejce grają ze Stilonem i mają pewne 3 pkt. Będą walczyć z Sandecją.
Bianconeri - Sob Cze 04, 2011 10:06
Ostatnie przedmeczowe info: http://www.sandecja.org/1..._dla_innych.htm
Relacja live: http://www.sandecja.org/2...k__Sandecja.htm
Bianconeri - Sob Cze 04, 2011 14:13
Spotkanie również w internetowym radiu GOL ( http://www.sandecja.org/2...k__Sandecja.htm / http://www.igol.fm/player.html )
K@KS - Sob Cze 04, 2011 17:24
no i 1:0 i jeszcze gramy w przewadze :)
klap - Sob Cze 04, 2011 17:24
0-1 dla nas z karnego Aleksander...
p.s. coś ta audycja radiowa nie śmiga !!! cały czas muza
joker - Sob Cze 04, 2011 17:33
http://radiogol.pl/ tutaj macie relacje
K@KS - Sob Cze 04, 2011 17:44
a dwie naczelne wioski Stróże&Nieciecza prowadzą na wyjazdach :)
przy takich wynikach już dziś lecą Kluczbork z Dolcanem
matys5392 - Sob Cze 04, 2011 18:13
Z podawanego na stronach internetowych składu Sandecji wynika że gramy "DariuszowoWójtowiczowym" 4-5-1 i chyba wobec słabej postawy naszych napastników jest to dobre rozwiązanie.Aleksander na szpicy,Gawęcki za nim,Eisi i Kukol na skrzydłach,Trochim rozegranie,Berliński defensywny pomocnik,Woźniak i Makuch na bokach obrony oraz Jano z Midzierskim na stoperze.Gdyby grali jeszcze Boro i Zbozien to byłoby to nasze najlepsze kadrowo obecnie zestawienie.
klap - Sob Cze 04, 2011 18:21
0-2 znów Aleksander
/// edit
0-3 Kukol
/// edit
0:4 - Janic 75'
się chłopaki rozstrzelali :)))
anton1910 - Sob Cze 04, 2011 18:40
4-0 Janic :))
mke023 - Sob Cze 04, 2011 18:40
4:0 Janic
random - Sob Cze 04, 2011 18:41
Tym razem Janic otrzymał piłkę w okolicach 15 metra. Oddał mocny strzał po którym nic do powiedzenia nie miał Kozioł.
Widze mecz ciekawy :)
anton1910 - Sob Cze 04, 2011 18:42
random gdzie ty wyczytujesz takie newsy haha xD
random - Sob Cze 04, 2011 18:43
Relacja na sportowefakty.pl :P
x_cite - Sob Cze 04, 2011 18:59
szkoda, że Aleksander miał kontuzję - z jego osobą w składzie drużyna gra i zdobywa gole! :) oczywiście cała reszta zawodników również zasługuje na pochwałę :)
misiek_1984 - Sob Cze 04, 2011 19:16
Teraz się im zachciało grać? Trochę za późno... Ciekawe jaka była motywacja :)
cimek - Sob Cze 04, 2011 19:22
Cytat: | przy takich wynikach już dziś lecą Kluczbork z Dolcanem |
dzis moze tak, ale w przyszlej kolejce Dolcan gra z Odra czyli ma + 3pkt. i napewno zostaje w 1 lidze. Walka o utrzymanie została pomiedzy Kluczborkiem a Kostkami. PRzy wygranej Kostek z (chyba) Piastem Gliwice zostają w 1 lidze kosztem Kluczborka.
Kilinskiego 47 - Sob Cze 04, 2011 19:22
misiek_1984 napisał/a: | Teraz się im zachciało grać? Trochę za późno... Ciekawe jaka była motywacja :) |
Za późno na co?
Co za ludzie, przegrywają - źle, remisują - źle, gromią na wyjeździe - też źle...
misiek_1984 - Sob Cze 04, 2011 19:25
Kilinskiego 47 napisał/a: | misiek_1984 napisał/a: | Teraz się im zachciało grać? Trochę za późno... Ciekawe jaka była motywacja :) |
Za późno na co?
Co za ludzie, przegrywają - źle, remisują - źle, gromią na wyjeździe - też źle... |
Za późno na walkę o konkretny cel w postaci awansu. Wiem, że jesteś dozgonnym wielbicielem tzw. trenera Kurasa, więc szkoda czasu na dyskusję z Tobą.
Kilinskiego 47 - Sob Cze 04, 2011 19:27
misiek_1984 napisał/a: | Kilinskiego 47 napisał/a: | misiek_1984 napisał/a: | Teraz się im zachciało grać? Trochę za późno... Ciekawe jaka była motywacja :) |
Za późno na co?
Co za ludzie, przegrywają - źle, remisują - źle, gromią na wyjeździe - też źle... |
Za późno na walkę o konkretny cel w postaci awansu. Wiem, że jesteś dozgonnym wielbicielem tzw. trenera Kurasa, więc szkoda czasu na dyskusję z Tobą. |
A co ma do tego Kuras? Jesteś śmieszny. Najwyraźniej boli cię, że Sandecja wygrała mecz, "kibicu"...
Masahiko - Sob Cze 04, 2011 19:43
cimek napisał/a: | Cytat: | przy takich wynikach już dziś lecą Kluczbork z Dolcanem |
dzis moze tak, ale w przyszlej kolejce Dolcan gra z Odra czyli ma + 3pkt. i napewno zostaje w 1 lidze. |
Mylisz się. Jeśli wygra Nieciecza i zremisuje KSZO to wraz z Kluczborkiem poleci Dolcan.
misiek_1984 - Sob Cze 04, 2011 19:58
Kilinskiego 47 napisał/a: | misiek_1984 napisał/a: | Kilinskiego 47 napisał/a: | misiek_1984 napisał/a: | Teraz się im zachciało grać? Trochę za późno... Ciekawe jaka była motywacja :) |
Za późno na co?
Za późno na walkę o konkretny cel w postaci awansu. Wiem, że jesteś dozgonnym wielbicielem tzw. trenera Kurasa, więc szkoda czasu na dyskusję z Tobą. |
A co ma do tego Kuras? Jesteś śmieszny. Najwyraźniej boli cię, że Sandecja wygrała mecz, "kibicu"... |
To przypomnij sobie swoje wcześniejsze wypowiedzi. Trener Wójtowicz, który naprawdę miał pomysł na tą drużynę i byłby w stanie awansować z nią do ekstraklasy, to dla ciebie byle trener. Nawet nie przemawiają do ciebie konkretne rezultaty osiągnięte przez Sandecję wiosną w tym sezonie. Zresztą, szkoda czasu na dyskusję z kimś takim jak ty. A na mecze Sandecji chodzę nieprzerwanie od 15 lat, więc to cudzysłowie to możesz sobie... Po prostu boli mnie to mamienie kibiców szumnymi zapowiedziami o ekstraklasie i wielkich cudach w piłkarskim Nowym Sączu, a wszyscy dobrze widzimy jak jest. I sporo osób w te marne obietnice niestety wierzy... A taka wygrana na zakończenie sezonu, zapewne jeszcze dodatkowo umotywowana, zaciemnia rzeczywisty obraz. Chciałbym się mylić, ale niestety wszystko jest zbyt dobrze widoczne.
Kilinskiego 47 - Sob Cze 04, 2011 20:59
misiek_1984 napisał/a: | Kilinskiego 47 napisał/a: | misiek_1984 napisał/a: | Kilinskiego 47 napisał/a: | misiek_1984 napisał/a: | Teraz się im zachciało grać? Trochę za późno... Ciekawe jaka była motywacja :) |
Za późno na co?
A co ma do tego Kuras? Jesteś śmieszny. Najwyraźniej boli cię, że Sandecja wygrała mecz, "kibicu"... |
To przypomnij sobie swoje wcześniejsze wypowiedzi. Trener Wójtowicz, który naprawdę miał pomysł na tą drużynę i byłby w stanie awansować z nią do ekstraklasy, to dla ciebie byle trener. Nawet nie przemawiają do ciebie konkretne rezultaty osiągnięte przez Sandecję wiosną w tym sezonie. Zresztą, szkoda czasu na dyskusję z kimś takim jak ty. A na mecze Sandecji chodzę nieprzerwanie od 15 lat, więc to cudzysłowie to możesz sobie... Po prostu boli mnie to mamienie kibiców szumnymi zapowiedziami o ekstraklasie i wielkich cudach w piłkarskim Nowym Sączu, a wszyscy dobrze widzimy jak jest. I sporo osób w te marne obietnice niestety wierzy... A taka wygrana na zakończenie sezonu, zapewne jeszcze dodatkowo umotywowana, zaciemnia rzeczywisty obraz. Chciałbym się mylić, ale niestety wszystko jest zbyt dobrze widoczne. |
Myślałem, że problem braku umiejętności czytania ze zrozumieniem jest mniejszy wśród młodego pokolenia niż mówią o tym specjaliści, ale widać - mają rację.
Po pierwsze, Kuras i Wójtowicz to trenerzy bardzo porównywalni, dlatego zabawne jest wychwalania pod niebiosa W. przy jednoczesnych najeżdżaniu na K.
Rezultaty uzyskane przez W. w zeszłej rundzie i K. w obecnej są podobne (i to bez Urbana w składzie)
To, że dla ciebie zwycięstwo Sandecji jest problemem, bo rzekomo zakłamuje obraz i zaciemnia rzeczywistość jasno pokazuje, że jesteś własnie kibicem w cudzysłowie, tak "kibicu". Ciekawe czy tak marudziłeś pod koniec zeszłego sezonu, jak Sandecja wygrała ostatni mecz u siebie ze Stilonem, po wcześniejszym remisie ze słabiutką Wartą i kompromitacją z Widzewem? To nie zaciemniało obrazu?
Przy kolejnym poście możesz sobie darować teksty typu "szkoda na dyskusję z kimś takim jak ty" itd, bo po pierwsze się powtarzasz, a po drugie nie dotrzymujesz słowa:)
PS: a 15 lat to nie dużo... Nie ma czym się chwalić, naprawdę.
I tak oto najwyższe zwycięstwo wyjazdowe Sandecji w historii jej występów na zapleczu ekstraklasy stało się dla niektórych problemem, bo "zaciemnia rzeczywisty obraz"
Ż--E--N--U--J--Ą--C--E
lechu - Sob Cze 04, 2011 21:05
w pełni zgadzam się z przedmówcą!!! Najwyższe zwycięstwo - należy się cieszyć i KROPKA. A nie wymyślać same problemy. Gratulacje dla chłopaków za motywację na mecz z takim przeciwnikiem w tej fazie sezonu - i kolejny mecz ze słabszym przeciwnikiem nie był męczarnią dowożeniem jednej bramki przewagi!
milo - Sob Cze 04, 2011 23:04
Cieszmy sie zwyciestwem bo jest naprawde okazale i nie obchodzi mnie faza sezonu czy to ze przeciwnik gral w 10 przez wiekszosc meczu, dzis ciesze sie baaaaaaaaaaaaaaardzo ze nasza ukochana Sandecja wygrala tak wysoko!!!!!!!!!!! Permanentnym MALKONTENTOM mowie stanowcze NIEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
Fanow trenera Wojtowicza ( ktorego darze OGROMNYM SZACUNKIEM za to co zrobil w Saczu, ale dzis nie jest on trenerem Sandecji juz wiec przestal mnie interesowac) zapraszam na mecze Puszczy Niepolomice.
sebax6 - Sob Cze 04, 2011 23:22
Nie spodziewałem się aż tak wysokiego wyniku , Gratuluję!!
matys5392 - Nie Cze 05, 2011 09:42
A ja powiem tak:
-Ustawienie jak za Wójtowicza
-skłąd jak za Wójtowicza + 2 NAJLEPSZE ZIMOWE TRANSFERY PRZEPROWADZONE PRZEZ TRENERA KURASA (czyli Trochim i Woźniak)
-Wynik typowy dla W.i K. jak gramy mecze przy Kilińskiego :D
Cieszą 3 punkty i wysoka wygrana
Bianconeri - Nie Cze 05, 2011 13:32
Arkadiusz Aleksander, napastnik Sandecji:
- Cieszę się, że tak się ten meczu ułożył. Miałem ość długą przerwę, bo miałem problemy z kostką. Teraz wróciłem do składu i akurat strzeliłem dwa gole. Cieszę się, że tak się to dla mnie potoczyło.
http://www.sandecja.org/1...k__Sandecja.htm
biker_ns - Pon Cze 06, 2011 17:05
Dwóch naszych w 11-tce 33 kolejki według ekstraklasa.net:
http://ekstraklasa.net/je...564da7f4e000000
Grzechotnik - Wto Cze 07, 2011 00:33
Bramki z meczu :
http://sport.tvp.pl/pilka...z-skrot/4645236
|
|