Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - MKS Kluczbork - Sandecja

radziufan - Wto Maj 31, 2011 21:52
Temat postu: MKS Kluczbork - Sandecja
mecz o pietruszke dla nas a Kluczbork walczy o życie
ciekawe jak u naszych bedzie z "mobilizacją"...

typuje że przegramy....

piknik76 - Wto Maj 31, 2011 22:07

Oj "mobilizacja" napewno będzie przecież trzeba utrzymać Kolejarza :-)
glodzik7 - Wto Maj 31, 2011 22:25

No fajnie by było jakby kolejarz się utrzymał bo derby to fajna sprawa
szewcuNS - Wto Maj 31, 2011 23:48

wygramy z Kluczborkiem 2-1 ;) licze na 6 punktów Sandecji w ostatnich dwóch meczach, bo trzeba sezon zakończyć jakoś ładnie ;)
david - Sro Cze 01, 2011 00:11

No pasuje wygrać żeby koguty się utrzymały :D Jeden swojski mecz się przyda w przyszłym sezonie, chyba że będą 2 swojskie mecze. http://www.90minut.pl/liga/0/liga5034.html
www.megachem.pl - Sro Cze 01, 2011 13:08

A może będzie inaczej będziemy chcieć spuścić kogutów?
polak_ns - Sro Cze 01, 2011 18:53

koguty nam do szczęścia potrzebne nie są.
misiek_1984 - Sro Cze 01, 2011 19:47

Otóż to - już raz omal nas nie spuścili z III ligi, kiedy Sandecja grała o życie. Specjalnie tam wtedy nie pomagali i nie powalczyli żeby odebrać punkty naszym rywalom w walce o utrzymanie. Zresztą takie drużyny niewiele wnoszą do rozgrywek ani pod względem sportowym, ani kibicowskim. Dlatego też jeśli nasi przegrają to wielkiego żalu nie będzie. Ciężko zresztą cokolwiek w tej sytuacji prognozować... Osobiście myślę, że padnie remis.
piknik76 - Sro Cze 01, 2011 21:48

To ja wywołałem ten temat ale na końcu nie bez przyczyny dałem :-)
Daroko - Czw Cze 02, 2011 11:12

MKS Kluczbork - Sandecja Nowy Sącz, godz. 17:00, sędzia: Michał Mularczyk (Skierniewice).
Jaro - Pią Cze 03, 2011 17:42

Dla Kluczborka będzie to ostatni mecz w tym sezonie więc nawet punkt da im wiele. W ostatniej kolejce grają ze Stilonem i mają pewne 3 pkt. Będą walczyć z Sandecją.
Bianconeri - Sob Cze 04, 2011 10:06

Ostatnie przedmeczowe info: http://www.sandecja.org/1..._dla_innych.htm

Relacja live: http://www.sandecja.org/2...k__Sandecja.htm

Bianconeri - Sob Cze 04, 2011 14:13

Spotkanie również w internetowym radiu GOL ( http://www.sandecja.org/2...k__Sandecja.htm / http://www.igol.fm/player.html )
K@KS - Sob Cze 04, 2011 17:24

no i 1:0 i jeszcze gramy w przewadze :)
klap - Sob Cze 04, 2011 17:24

0-1 dla nas z karnego Aleksander...
p.s. coś ta audycja radiowa nie śmiga !!! cały czas muza

joker - Sob Cze 04, 2011 17:33

http://radiogol.pl/ tutaj macie relacje
K@KS - Sob Cze 04, 2011 17:44

a dwie naczelne wioski Stróże&Nieciecza prowadzą na wyjazdach :)
przy takich wynikach już dziś lecą Kluczbork z Dolcanem

matys5392 - Sob Cze 04, 2011 18:13

Z podawanego na stronach internetowych składu Sandecji wynika że gramy "DariuszowoWójtowiczowym" 4-5-1 i chyba wobec słabej postawy naszych napastników jest to dobre rozwiązanie.Aleksander na szpicy,Gawęcki za nim,Eisi i Kukol na skrzydłach,Trochim rozegranie,Berliński defensywny pomocnik,Woźniak i Makuch na bokach obrony oraz Jano z Midzierskim na stoperze.Gdyby grali jeszcze Boro i Zbozien to byłoby to nasze najlepsze kadrowo obecnie zestawienie.
klap - Sob Cze 04, 2011 18:21

0-2 znów Aleksander
/// edit
0-3 Kukol
/// edit
0:4 - Janic 75'

się chłopaki rozstrzelali :)))

anton1910 - Sob Cze 04, 2011 18:40

4-0 Janic :))
mke023 - Sob Cze 04, 2011 18:40

4:0 Janic
random - Sob Cze 04, 2011 18:41

Tym razem Janic otrzymał piłkę w okolicach 15 metra. Oddał mocny strzał po którym nic do powiedzenia nie miał Kozioł.

Widze mecz ciekawy :)

anton1910 - Sob Cze 04, 2011 18:42

random gdzie ty wyczytujesz takie newsy haha xD
random - Sob Cze 04, 2011 18:43

Relacja na sportowefakty.pl :P
x_cite - Sob Cze 04, 2011 18:59

szkoda, że Aleksander miał kontuzję - z jego osobą w składzie drużyna gra i zdobywa gole! :) oczywiście cała reszta zawodników również zasługuje na pochwałę :)
misiek_1984 - Sob Cze 04, 2011 19:16

Teraz się im zachciało grać? Trochę za późno... Ciekawe jaka była motywacja :)
cimek - Sob Cze 04, 2011 19:22

Cytat:

dzis moze tak, ale w przyszlej kolejce Dolcan gra z Odra czyli ma + 3pkt. i napewno zostaje w 1 lidze. Walka o utrzymanie została pomiedzy Kluczborkiem a Kostkami. PRzy wygranej Kostek z (chyba) Piastem Gliwice zostają w 1 lidze kosztem Kluczborka.

Kilinskiego 47 - Sob Cze 04, 2011 19:22

misiek_1984 napisał/a:

Za późno na co?

Co za ludzie, przegrywają - źle, remisują - źle, gromią na wyjeździe - też źle...

misiek_1984 - Sob Cze 04, 2011 19:25

Kilinskiego 47 napisał/a:
misiek_1984 napisał/a:

Za późno na co?

Co za ludzie, przegrywają - źle, remisują - źle, gromią na wyjeździe - też źle...

Za późno na walkę o konkretny cel w postaci awansu. Wiem, że jesteś dozgonnym wielbicielem tzw. trenera Kurasa, więc szkoda czasu na dyskusję z Tobą.

Kilinskiego 47 - Sob Cze 04, 2011 19:27

misiek_1984 napisał/a:
misiek_1984 napisał/a:

Za późno na co?

Za późno na walkę o konkretny cel w postaci awansu. Wiem, że jesteś dozgonnym wielbicielem tzw. trenera Kurasa, więc szkoda czasu na dyskusję z Tobą.

A co ma do tego Kuras? Jesteś śmieszny. Najwyraźniej boli cię, że Sandecja wygrała mecz, "kibicu"...

Masahiko - Sob Cze 04, 2011 19:43

cimek napisał/a:
Cytat:

dzis moze tak, ale w przyszlej kolejce Dolcan gra z Odra czyli ma + 3pkt. i napewno zostaje w 1 lidze.

Mylisz się. Jeśli wygra Nieciecza i zremisuje KSZO to wraz z Kluczborkiem poleci Dolcan.

misiek_1984 - Sob Cze 04, 2011 19:58

misiek_1984 napisał/a:
misiek_1984 napisał/a:

Za późno na co?

A co ma do tego Kuras? Jesteś śmieszny. Najwyraźniej boli cię, że Sandecja wygrała mecz, "kibicu"...

To przypomnij sobie swoje wcześniejsze wypowiedzi. Trener Wójtowicz, który naprawdę miał pomysł na tą drużynę i byłby w stanie awansować z nią do ekstraklasy, to dla ciebie byle trener. Nawet nie przemawiają do ciebie konkretne rezultaty osiągnięte przez Sandecję wiosną w tym sezonie. Zresztą, szkoda czasu na dyskusję z kimś takim jak ty. A na mecze Sandecji chodzę nieprzerwanie od 15 lat, więc to cudzysłowie to możesz sobie... Po prostu boli mnie to mamienie kibiców szumnymi zapowiedziami o ekstraklasie i wielkich cudach w piłkarskim Nowym Sączu, a wszyscy dobrze widzimy jak jest. I sporo osób w te marne obietnice niestety wierzy... A taka wygrana na zakończenie sezonu, zapewne jeszcze dodatkowo umotywowana, zaciemnia rzeczywisty obraz. Chciałbym się mylić, ale niestety wszystko jest zbyt dobrze widoczne.

Kilinskiego 47 - Sob Cze 04, 2011 20:59

misiek_1984 napisał/a:
misiek_1984 napisał/a:
misiek_1984 napisał/a:

Za późno na co?

To przypomnij sobie swoje wcześniejsze wypowiedzi. Trener Wójtowicz, który naprawdę miał pomysł na tą drużynę i byłby w stanie awansować z nią do ekstraklasy, to dla ciebie byle trener. Nawet nie przemawiają do ciebie konkretne rezultaty osiągnięte przez Sandecję wiosną w tym sezonie. Zresztą, szkoda czasu na dyskusję z kimś takim jak ty. A na mecze Sandecji chodzę nieprzerwanie od 15 lat, więc to cudzysłowie to możesz sobie... Po prostu boli mnie to mamienie kibiców szumnymi zapowiedziami o ekstraklasie i wielkich cudach w piłkarskim Nowym Sączu, a wszyscy dobrze widzimy jak jest. I sporo osób w te marne obietnice niestety wierzy... A taka wygrana na zakończenie sezonu, zapewne jeszcze dodatkowo umotywowana, zaciemnia rzeczywisty obraz. Chciałbym się mylić, ale niestety wszystko jest zbyt dobrze widoczne.

Myślałem, że problem braku umiejętności czytania ze zrozumieniem jest mniejszy wśród młodego pokolenia niż mówią o tym specjaliści, ale widać - mają rację.

Po pierwsze, Kuras i Wójtowicz to trenerzy bardzo porównywalni, dlatego zabawne jest wychwalania pod niebiosa W. przy jednoczesnych najeżdżaniu na K.

Rezultaty uzyskane przez W. w zeszłej rundzie i K. w obecnej są podobne (i to bez Urbana w składzie)

To, że dla ciebie zwycięstwo Sandecji jest problemem, bo rzekomo zakłamuje obraz i zaciemnia rzeczywistość jasno pokazuje, że jesteś własnie kibicem w cudzysłowie, tak "kibicu". Ciekawe czy tak marudziłeś pod koniec zeszłego sezonu, jak Sandecja wygrała ostatni mecz u siebie ze Stilonem, po wcześniejszym remisie ze słabiutką Wartą i kompromitacją z Widzewem? To nie zaciemniało obrazu?

Przy kolejnym poście możesz sobie darować teksty typu "szkoda na dyskusję z kimś takim jak ty" itd, bo po pierwsze się powtarzasz, a po drugie nie dotrzymujesz słowa:)

PS: a 15 lat to nie dużo... Nie ma czym się chwalić, naprawdę.

I tak oto najwyższe zwycięstwo wyjazdowe Sandecji w historii jej występów na zapleczu ekstraklasy stało się dla niektórych problemem, bo "zaciemnia rzeczywisty obraz"

Ż--E--N--U--J--Ą--C--E

lechu - Sob Cze 04, 2011 21:05

w pełni zgadzam się z przedmówcą!!! Najwyższe zwycięstwo - należy się cieszyć i KROPKA. A nie wymyślać same problemy. Gratulacje dla chłopaków za motywację na mecz z takim przeciwnikiem w tej fazie sezonu - i kolejny mecz ze słabszym przeciwnikiem nie był męczarnią dowożeniem jednej bramki przewagi!
milo - Sob Cze 04, 2011 23:04

Cieszmy sie zwyciestwem bo jest naprawde okazale i nie obchodzi mnie faza sezonu czy to ze przeciwnik gral w 10 przez wiekszosc meczu, dzis ciesze sie baaaaaaaaaaaaaaardzo ze nasza ukochana Sandecja wygrala tak wysoko!!!!!!!!!!! Permanentnym MALKONTENTOM mowie stanowcze NIEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
Fanow trenera Wojtowicza ( ktorego darze OGROMNYM SZACUNKIEM za to co zrobil w Saczu, ale dzis nie jest on trenerem Sandecji juz wiec przestal mnie interesowac) zapraszam na mecze Puszczy Niepolomice.

sebax6 - Sob Cze 04, 2011 23:22

Nie spodziewałem się aż tak wysokiego wyniku , Gratuluję!!
matys5392 - Nie Cze 05, 2011 09:42

A ja powiem tak:
-Ustawienie jak za Wójtowicza
-skłąd jak za Wójtowicza + 2 NAJLEPSZE ZIMOWE TRANSFERY PRZEPROWADZONE PRZEZ TRENERA KURASA (czyli Trochim i Woźniak)
-Wynik typowy dla W.i K. jak gramy mecze przy Kilińskiego :D

Cieszą 3 punkty i wysoka wygrana

Bianconeri - Nie Cze 05, 2011 13:32

Arkadiusz Aleksander, napastnik Sandecji:
- Cieszę się, że tak się ten meczu ułożył. Miałem ość długą przerwę, bo miałem problemy z kostką. Teraz wróciłem do składu i akurat strzeliłem dwa gole. Cieszę się, że tak się to dla mnie potoczyło.

http://www.sandecja.org/1...k__Sandecja.htm

biker_ns - Pon Cze 06, 2011 17:05

Dwóch naszych w 11-tce 33 kolejki według ekstraklasa.net:

http://ekstraklasa.net/je...564da7f4e000000

Grzechotnik - Wto Cze 07, 2011 00:33

Bramki z meczu :

http://sport.tvp.pl/pilka...z-skrot/4645236