Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - Bogdanka Łęczna - Sandecja

radziufan - Czw Paź 20, 2011 15:06
Temat postu: Bogdanka Łęczna - Sandecja
temat piłkarski....
matys5392 - Czw Paź 20, 2011 15:35

Bogdanka w ostatnich trzech meczach zdobyła tylko dwa punkty ale i tak wydaje się być faworytem tego meczu.Trudny teren z którego zawsze ciężko wywoziło nam się komplet punktów.Być może historia zatoczy koło i po pierwszej wyjazdowej wygranej w Ząbkach kolejne mecze również będą kończyć się naszym zwycięstwem?Ja jednak z remisu byłbym zadowolony.Najważniejsze,jak mówi trener Kuras to podtrzymać passę meczów bez porażki.
Gramy w tym meczu bez Burkhardta a więc kluczowego zawodnika,naszego playmakera.
Proponowany skład:
------------------Kozioł-------------------
Fechner---Jano---Midzierski---Woźniak
----------------Berliński------------------
Jędrzejowski--Durić--Janić--Wiśniewski
---------------Aleksander----------------

Typ:1:1

supermulti - Czw Paź 20, 2011 17:28

Ja w tym układzie twoim na pozycji której ustawiłes Janica dałbym Darka Gawęckiego. Janic to raczej CHYBA skrzydłowy (?). A na ławce i na druga połowe Janic :):):)
Masahiko - Czw Paź 20, 2011 17:50

Janic przyjechał do Sącza jako rozgrywający. Na skrzydło przesunął go dopiero trener Kuras.

Zamiast Jędrzejowskiego, który jest w ostatnich meczach bezproduktywny i gdy tylko dotyka piłkę na własnej połowie, to serce zaczyna mocniej bić, wziąłbym na skrzydło Szczepańskiego. Z resztą składu można się zgodzić :)

lukas33 - Czw Paź 20, 2011 18:41

U mnie Gawęcki za Janića, reszta ok.
matys5392 - Czw Paź 20, 2011 20:19

Panowie,ja również uważam że są w tym klubie piłkarze lepsi od Janicia,grający na jego pozycji,ale trener Kuras cały czas stawia na niego.Skład który zaproponowałem to według mnie najbardziej prawdopodobne zestawienie,nie najmocniejsze.I dlatego też mam żal do trenera,że w niektórych meczach nie wychodzimy w optymalnym ustawieniu.
Według mnie najlepsi zawodnicy jakimi dysponujemy w tym sezonie to:
-------------------Kozioł--------------------------
Fechner------Jano-----Midzierski------Woźniak
--------------------Berliński----------------------
Jędrzejowski--Trochim--Burkhardt--Eissmann
-------------------Aleksander--------------------

Tak w moim przekonaniu wygląda najmocniejsza kadrowo jedenastka Sandecji.Chciałbym zobaczyc w ktoryms meczu wszystkich tych zawodników grających od początku.
Makuch i Gawęcki chyba się już u nas wypalili.A może to tylko kryzys formy?Tak czy inaczej mamy w tej chwili na ich pozycjach zawodników lepszych.Chciałbym żeby ta dwójka odzyskała dawną dobrą dyspozycję ale np.taki Makuch młodszy juz nie będzie,a Fechner wydaje się być jego idealnym następcą.
To tylko takie moje osobiste przemyślenia... :)

polak_ns - Czw Paź 20, 2011 20:22

Tylko że Burkhardt nie zagra w tym meczu.
Sączersi - Czw Paź 20, 2011 20:55

Eh, tak czy siak - mecz dobrze byłoby wygrać.
matys5392 - Pią Paź 21, 2011 19:10

Cytat:
Zobacz, których piłkarzy trener Mariusz Kurasa powołał na sobotnie spotkanie z Bogdanką w Łęcznej.

Bramkarze: Marek Kozioł, Mariusz Różalski.

Obrońcy: Marcin Dymkowski, Sebastian Fechner, Jano Frohlich, Marcin Makuch, Tomasz Midzierski, Marcin Woźniak.

Pomocnicy: Rafał Berliński, Pavel Eismann, Dariusz Gawęcki, Lukas Janic, Patryk Jędrzejowski, Paweł Leśniak, Sebastian Szczepański.

Napastnicy: Arkadiusz Alerksander, Marcin Chmiest, Bartosz Wiśniewski.

Za nadmiar żółtych kartek w tym spotkaniu pauzuje Filip Burkhardt.

Zastanawiam się co teraz trener Kuras wymyśli... Patrząc na pomocników,których powołał na ten mecz to nasza druga linia moze mieć duże problemy... Nasz nominalnie pierwszy rozgrywający - Burkhardt pauzuje za kartki,a jego zastępców Duricia i Trochima trener pomija w meczowej kadrze...

imoeo - Pią Paź 21, 2011 19:27

ciężko będzie wygrać ten mecz obyśmy wygrali ale według mnie mamy małe szanse iż był przeciek że mecz ma nie być uczciwy zobaczymy pożyjemy.
matys5392 - Pią Paź 21, 2011 19:31

imoeo napisał/a:
ciężko będzie wygrać ten mecz obyśmy wygrali ale według mnie mamy małe szanse iż był przeciek że mecz ma nie być uczciwy zobaczymy pożyjemy.
skąd takie informacje?jakieś źródło?
kedz10r - Pią Paź 21, 2011 20:03

BARDZO TRUDNY MECZ! LICZE PRZYNAJMNIEJ NA REMIS 1;1
imoeo - Pią Paź 21, 2011 20:26

może być ale z zawisza będzie też ciężko ... wgl dobre mecze są na koniec rundy
KubaNS - Pią Paź 21, 2011 21:23

http://tv-ns.pl/wydarzenia/material/4923/b/1.html
x_cite - Sob Paź 22, 2011 09:25

jak to jest w przepisach po czerwonej karce jaką otrzymał Marcin Makuch w derbach może już zagrać w dzisiejszym meczu???
nunek87 - Sob Paź 22, 2011 09:32

Makuch dostał dwie żółte a nie jedną czerwoną , a chyba za 4 albo 5 żółtych sie pauzuje .
x_cite - Sob Paź 22, 2011 09:46

nunek87 napisał/a:
Makuch dostał dwie żółte a nie jedną czerwoną , a chyba za 4 albo 5 żółtych sie pauzuje .

No tak racja :) jednak w konsekwencji wyszła czerwona kartka :) teraz mam jasność sprawy.

Bianconeri - Sob Paź 22, 2011 10:19

Informacje przedmeczowe: http://www.sandecja.org/1...m_w_Lecznej.htm

i relacja lajf: http://www.sandecja.org/2...a__Sandecja.htm

radziufan - Sob Paź 22, 2011 12:59

Dzisiaj o godz. 15.00 sędzia Piotr Siedlecki z Warszawy rozpocznie mecz Bogdanka Łęczna - Sandecja Nowy Sącz.

Przed tygodniem biało czarni na swoim stadionie zaledwie zremisowali z Kolejarzem Stróże. Podział punktów zasmucił piłkarzy i wszystkich ludzi dobrze życzącym Sandecji. To, że zespół nie przegra, to fajnie, ale gorzej, że nie ma zwycięstw. Dzisiaj będzie okazja. Drużyna z Łęcznej do potentatów nie należy, ale w tabeli znajduje się na piątej pozycji, a Sandecja na ósmej. W zespole z ul. Kilińskiego jest ogromna mobilizacja i chęć wygrania.

- To nie będzie łatwy mecz, a pozycja gospodarzy dobitnie o tym świadczy – mówi kierownik Sandecji Maksymilian Cisowski. – Zresztą gra na obcym terenie zawsze jest trudna. Pod względem taktycznym zespół jest dobrze przygotowany do tego spotkania. Jednak te założenia trzeba zrealizować i to bez błędów w obronie. Spodziewamy się jak zawsze twardej, bezpardonowej walki, na którą jesteśmy przygotowani. Za żółte kartki odpoczywać będzie Filip Burkhardt, a jego miejsce zajął Sebastian Fechner.

Sandecja:

Bramkarze: Marek Kozioł i Mariusz Różalski.

Obrońcy: Marcin Makuch, Sebastian Fechner, Marcin Dymkowski, Jano Frohlich, Tomasz Midzierski, Marcin Woźniak.

Pomocnicy: Rafał Berliński, Dariusz Gawęcki, Sebastian Szczepański, Paweł Leśniak, Lukas Janić, Pavel Eismann, Patryk Jędrzejowski.

Napastnicy: Marcin Chmiest, Arkadiusz Aleksander i Bartosz Wiśniewski.

www.sadeczanin.info

a tu jeszcze materiał z tv-ns http://tv-ns.pl/wydarzenia/material/4923/b/1.html

imoeo - Sob Paź 22, 2011 14:51

matys5392 napisał/a:
imoeo napisał/a:
skąd takie informacje?jakieś źródło?

tak
tutaj: http://piv.pivpiv.dk/

Czorny16 - Sob Paź 22, 2011 15:01

czmeu pisze ze do łecznej nie przyjechali kibice gosci jak wyjazd był organizowany?
mke023 - Sob Paź 22, 2011 15:15

Cytat:
Gra toczy się głównie na połowie nowosączan.

Z tej samej strony

miras1983 - Sob Paź 22, 2011 15:51

0-1 Riva

Bezpośrednio z rzutu wolnego trafia Gawęcki! To chyba miało być dośrodkowanie. Piłka przeszła wszystkich zawodników i wpadła w długi róg bramki Prusaka.

Kmicic - Sob Paź 22, 2011 15:54

No i pięknie tak do szatni!
x_cite - Sob Paź 22, 2011 16:00

pamiętajcie, że jest jeszcze druga połowa ;) pyknąć jeszcze po przerwie 2 gola i wracamy z 3 punktami ;)

obie relacje się wykluczają Fechner dostał w 39 minucie żółtko czy nie??

Ad@ś=) - Sob Paź 22, 2011 16:05

Z jednej strony zazwyczaj jest tak, że jeśli Aleksander strzeli gola to Sandecja nie przegrywa a zazwyczaj zwycięża.
Z drugiej strony zazwyczaj gdy Paweł gra w pierwszym składzie to Sandecja wygrywa.
Ciekawe czy dziś też się uda:)

maniekKKS - Sob Paź 22, 2011 16:10

Wiecie może dlaczego jupitery na stadionie Sandecji są zapalone??
Wooojtek - Sob Paź 22, 2011 16:11

Bo gra żeńska reprezentacja
Polska - Grecja, transmisja TVP Sport.

Co do meczu, pewnie się cofniemy na ultradefensywę i stracimy bramkę tak jak zwykle czyli jak choćby w Radzionkowie.

x_cite - Sob Paź 22, 2011 16:11

Bo jest mecz kobiet.
ViruS - Sob Paź 22, 2011 16:11

Mecz Polska - Grecja kobiet. Transmisja TVP Sport.
maniekKKS - Sob Paź 22, 2011 16:13

Dzięki bardzo za odpowiedź. Janić za Leśniaka wchodzi chyba dobra zmiana
x_cite - Sob Paź 22, 2011 16:20

ciekawe czy po meczu reprezentacji kobiet będzie tradycyjna wymiana koszulek ?! :P sorki za mały off :)
matys5392 - Sob Paź 22, 2011 16:47

No to chyba "tradycyjnie" już bronimy Częstochowy znów grając w osłabieniu...
miras1983 - Sob Paź 22, 2011 16:48

0-2

Szybki kontratak Sandecji. Po dobrym prostopadłym podaniu w sytuacji sam na sam znajduje się Woźniak, bez problemu mija Prusaka i pewnie posyła piłkę do pustej bramki Bogdanki. 2:0.

Wooojtek - Sob Paź 22, 2011 16:48

Jak dla mnie zaskakujące zwycięstwo.
supermulti - Sob Paź 22, 2011 16:55

Szczerze mówiac to mnie zaskoczyli pozytywnie :):)

Po takim meczu na takim terenie pozostaje nam im podziekowac za walke i ambicje i PRZEDEWSZYSTKIM GRE DO KOŃCA!

matys5392 - Sob Paź 22, 2011 16:57

Chyba najwięksi optymiści nie spodziewali się takie rezultatu :) Brawo Sandecja!
Maerqin - Sob Paź 22, 2011 17:15

Cytat:
2011-09-03 20:00 I liga, Kolejka 7 Sandecja Nowy Sącz 4-0 Piast Gliwice
2011-09-09 18:00 I liga, Kolejka 8 KS Polkowice 0-0 Sandecja Nowy Sącz
2011-09-14 20:00 I liga, Kolejka 9 Sandecja Nowy Sącz 2-0 Termalica Bruk-Bet Nieciecza
2011-09-17 16:00 I liga, Kolejka 10 Olimpia Elbląg 0-0 Sandecja Nowy Sącz
2011-09-24 19:00 I liga, Kolejka 11 Sandecja Nowy Sącz 3-1 Olimpia Grudziądz
2011-10-01 16:00 I liga, Kolejka 12 Ruch Radzionków 1-1 Sandecja Nowy Sącz
2011-10-08 19:00 I liga, Kolejka 13 Sandecja Nowy Sącz 1-1 Flota Świnoujście
2011-10-12 15:00 I liga, Kolejka 14 Dolcan Ząbki 1-2 Sandecja Nowy Sącz
2011-10-16 18:00 I liga, Kolejka 15 Sandecja Nowy Sącz 1-1 Kolejarz Stróże
2011-10-22 15:00 I liga, Kolejka 16 Bogdanka Łęczna 0-2 Sandecja Nowy Sącz

Na 10 ostatnich meczow 5 zwyciestw i 5 remisow, oby tak dalej!!!

Tomasz - Sob Paź 22, 2011 17:26

Brawo Sandecja. 10 meczów bez porażki. Oby tak dalej :)
rwp - Sob Paź 22, 2011 18:13

chyba mało kto spodziewał się takiego rezultatu. Brawo !
Snoopi86 - Sob Paź 22, 2011 19:37

Dziękujemy, dziękujemy!!;] Brawo!!
matys5392 - Sob Paź 22, 2011 21:46

Dwa miesiące temu cały stadion w furii po meczu z Wartą chciał odejścia trenera Kurasa a dzisiaj na prawdę warto pogratulować trenerowi,bo mimo może niezbyt efektownej gry(o tej fantastycznej drużynie Wójtowicza chyba nigdy nie zapomnimy...) Sandecja od dziecięciu kolejek regularnie punktuje i przede wszystkim jest niepokonana.Gdyby nie pogubione punkty z takimi tuzami ligi jak Wisła Płock,Elbląg,Polkowice czy Polonia pewnie bylibyśmy bardzo wysoko,a jak wiadomo czołowe lokaty zdobywa się ogrywając zespoły z ogona tabeli.Przed nami mecze z fatalnie grającymi Katowicami,gubiącym formę Zawiszą,słabą Wisłą i będącą w coraz lepszej dyspozycji Arką. Cieszy dzisiejsza niespodziewana wygrana,ale nie popadajmy w hurraoptymizm.Zapunktujmy w tych ostatnich meczach,zróbmy w zimie mądre transfery i bijmy się o zapowiadaną Ekstraklasę :)
KubaNS - Sob Paź 22, 2011 22:53

Bramki:
http://www.orange.pl/kid,...Sacz,video.html
Wywiady i... bramki;)
http://www.orange.pl/kid,...ecja,video.html

wacek - Nie Paź 23, 2011 09:56

Tych stron nie mozna otworzyc za granica ,moze ktos by to puscil w inny sposob zebysmy mogli tez obejzec. Dzieki i pozdrawiamy z emigracji.
kilog - Nie Paź 23, 2011 12:14

wacek napisał/a:
Tych stron nie mozna otworzyc za granica ,moze ktos by to puscil w inny sposob zebysmy mogli tez obejzec. Dzieki i pozdrawiamy z emigracji.

może przez bramkę proxy wejdziesz (zmienia ip)
http://prx.centrump2p.com/

Bianconeri - Nie Paź 23, 2011 15:11

http://www.sandecja.tv/17...ze_sytuacje.htm
radek - Nie Paź 23, 2011 18:00

Woźniak rasowy napadzior przy tej bramce. Cieszy wygrana pocichu liczyłem na 7 punktów w trzech meczach Łęczna,Katowice,Bydgoszcz jeden krok zrobiony
Masahiko - Nie Paź 23, 2011 20:38

Jak widać do zwycięstwa wcale nie byli potrzebni Trochim i Djurić ;)