|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Ćwierćfinał Pucharu Polski
Bianconeri - Pon Mar 10, 2014 13:09 Temat postu: Ćwierćfinał Pucharu Polski Piłkarsko nima to niech bedzie
http://www.sandecja.org/1...i_juz_jutro.htm
Jak by ktoś nie wiedział to nie będzie nasz pierwszy mecz pucharowy z Zagłębiem :)
A co do jutra to wszystko jest możliwe, oby nie było jakiejś kompromitacji w stylu 5:0, a może siądzie jakiś fartowny remisik co by tak większe emocje były 26 marca :)
x_cite - Pon Mar 10, 2014 13:29
Pamiętam ten mecz...Jak Staszek Bodziony puścił pod nogą kuriozalną bramkę...:)
Bianconeri - Pon Mar 10, 2014 13:38
To nie Staszek, kto inny po tym meczu miał ksywę "Pięta" :)
A kto to ci nie powiem bo jestem wredny i samolubny :p
anton1910 - Pon Mar 10, 2014 13:42
no właśnie jak można było Staszka tak obrazić :) pamiętam to jak dziś to Pieter Jachowicz Klopsa zapodał ;P
hanys - Pon Mar 10, 2014 14:17
bo w przerwie meczu nasi kopacze zostali zmotywowani ;)
Raffio - Pon Mar 10, 2014 14:43
Mobilizacja piłkarzy Zagłębia:
http://sport.wp.pl/kat,32...,wiadomosc.html
I coś o nas:
http://sport.wp.pl/kat,32...,wiadomosc.html
1910... - Pon Mar 10, 2014 16:09
Nie do końca nas rozpracowali. "Groźne mogą być zwłaszcza kontrataki, które zespół z Nowego Sącza wyprowadza błyskawicznie. " Sandecja gra dobrze piłka, i skrzydłami natomiast z kontrami słabo . Widać to było w meczu z Gksem gdzie Sandecja nie nadazala za przeciwnikiem. Mamy wolnych zawodników może poza Bebenkiem.
matys5392 - Pon Mar 10, 2014 20:14
Nie orientuję się,więc czy ktoś poinformowany powie czy Marek Kozioł może jutro zagrać? :)
jeśli tak,to proponuję następujące ustawienie na mecz z Zagłebiem:
--------------------------Koziol----------------------
Makuch---------Bartków--------Pablo--------Mójta
Frańczak--Nather--Urban--Grzeszczyk--Bębenek
---------------------Kononowicz--------------------
Obronę zostawiłbym z meczu z Katowicami. Zagrali na zero,wiec trzeba im dać kolejną szansę. Makuch i Mojta to pewna gra.Pablo grał w piątek bardzo dobrze,Bartków też dawał radę.
W drugiej linii chciałbym zobaczyć Urbana zamiast Margola. Do tego Grzeszczyka na jego nominalnej pozycji. Frańczak i Bębenek to idealne skrzydła. Szkoda marnować Grzeszczyka na skrzydle i Franczaka na ławce,kosztem gry Margola.
W ataku mamy największa mizerię. Górski jest po prostu słaby. Na temat naszych wychowanków nawet się nie wypowiadam. Kononowicza w akcji nie widziałem,więc może warto dać mu szansę?
Czego można się spodziewać po Zagłębiu i gdzie szukać ich słabszych punktów?
Wydaje się,ze w końcu mają porządnego bramkarza. Naszych szans szukałbym w środku obrony Lubinian. Gdy nie gra kapitan Banaś,to czy to Guldan, czy Widanow, czy tym bardziej Bilek nie są gwarancją dobrej defensywy. Boki obrony to tez nie jest najmocniejszy punkt Zagłębie. Z lewej strony Cotra często zapędza się pod pole karne rywala a grajacy po jego stronie Przybecki nie asekuruje go. Rymaniak, mimo,ze zdarzyło mu się zagrać w meczu kadry,to piłkarzem jest mocno przeciętnym.
Zdecydowanie lepiej wyglada druga linia Zagłębia. Akcje napędzają przede wszystkim szybcy skrzydłowi. Błąd,Przybecki,Janoszka i Abwo. Do tego groźni napastnicy - Piech i Papadopulos.
Czego oczekuję po jutrzejszym starciu? Nie liczy się styl - liczy się wynik. Jesli udaloby się wywalczyc remis,byłoby rewelacyjnie. Na wygraną nie liczę,bo jest to raczej mało realne. Nawet porażkę jedną bramką przyjąłbym z zadowoleniem.
1:2 będzie dobrym wynikiem przed rewanzem.
polak_ns - Pon Mar 10, 2014 22:19
Ciężki mecz. Zawodnicy tacy jak Błąd, Przybecki czy Piech mogą sami wygrać mecz jednym solowym zagraniem, przebłyskiem.
nitroactive - Pon Mar 10, 2014 22:42
Szkoda że nie gramy z nimi na jesieni, wtedy byliby do ogrania, a teraz jak patrzę na ich formę to będzie baaardzo ciężko...
kacper108 - Pon Mar 10, 2014 22:45
Gdyby kogoś interesował kurs u bukmacherów to poniżej podsumowanie. Na nas od 6.20 do 11.0 także wiele szans nam nie dają...to się zdziwią :P
x_cite - Pon Mar 10, 2014 22:46
Jojczycie jak nie wiem co...oni muszą wygrać... a my.... zagramy na luzie i to będzie klucz do sukcesu :)
Hazarr - Wto Mar 11, 2014 07:58
Dla tych, których nie będzie na stadionie oraz przed TV zapraszamy na relację radiową w internetowym Radiu Radiostan -> www.radiostan.fm
flowbone - Wto Mar 11, 2014 21:32
Gomez znów był najlepszy na boisku?...
1910... - Wto Mar 11, 2014 22:05
Z Tv nie widać tego tak dobrze jak na żywo,ale dzisiaj cała drużyna zagrała przeciętnie. Mojta się starał, Bębenek bał się wziąć na siebie odpowiedzialności a szkoda bo brakowało nam dziś takiego zawodnika. Pechowy mecz, gdybyśmy zagrali cały mecz conajmniej tak jak 2 połowę bez bojaźni i błędów wtedy moglibyśmy powalczyć o remis. Jednak jeszcze wszystko możliwe. Mimo porazki po cichu liczę jeszcze na awans. Kibice pokakali się naprawdę dobrze !! Czasami byli glosniejsi od ZL.
flowbone - Wto Mar 11, 2014 22:09
1910... napisał/a: | Z Tv nie widać tego tak dobrze jak na żywo,ale dzisiaj cała drużyna zagrała przeciętnie. Mojta się starał, Bębenek bał się wziąć na siebie odpowiedzialności a szkoda bo brakowało nam dziś takiego zawodnika. Pechowy mecz, gdybyśmy zagrali cały mecz conajmniej tak jak 2 połowę bez bojaźni i błędów wtedy moglibyśmy powalczyć o remis. Jednak jeszcze wszystko możliwe. Mimo porazki po cichu liczę jeszcze na awans. Kibice pokakali się naprawdę dobrze !! Czasami byli glosniejsi od ZL. |
Ale gdzie tu masz pecha? Ile było strzałów w światło bramki? 2? Żadnej dobrej okazji do zdobycia bramki. Gole po błędach. Jestem bardzo zawiedziony, nie tym że przegrali, bo można było się spodziewać, ale nic nie pokazali.
enox - Wto Mar 11, 2014 23:38
koncowa akcja Rymaniaka z Mojta .... zoltko za skopanie naszego zawodnika ? - dla mnie od razu czerwien i kara jak nic! mam nadzieje ze ten sedzia dostanie "wolne" na jakis czas :) komentatorzy w Orange to porazka :/ ogladajac ten mecz w tv mialem wrazenie ze Zaglebie musialo wygrac ..... i sedzia to pokazal wlasnie ....
matys5392 - Wto Mar 11, 2014 23:53
1.Bramki strzeliliśmy sobie sami:
- nieudolność Bartkówa przy karnym
- niepewne wyjście Kozioła przy drugim golu - (albo wychodzisz zdecydowanie i piłka jest Twoja albo stoisz i czekasz na strzał przeciwnika)
2.Zagraliśmy zbyt bojaźliwie przez pierwsze 20 minut. W zasadzie to Zaglębie mogło rozstrzygnąć w tym czasie kwestie awansu,gdyby wykorzystali swoje szanse.
3.Stałe fragmenty gry:
Zagłębie stwarzało sobie bardzo groźne sytuacje po tych elementach gry(szczególnie było to widoczne w pierwszej połowie)
Sandecja zmarnowała większość rzutów wolnych i rożnych. Dośrodkowania Mojty zatrzymywały się dziś na pierwszym obrońcy z Lubina.
4.Fajnie rozgrywaliśmy piłkę,nawet blisko naszej bramki,wciągając tym samym Zagłębie na własną połowę. Sądecka tiki - taka? ;)
5.Nie mamy napastnika. Drugi beznadziejny mecz Górskiego. Tu potrzebny jest ktoś kto potrafi się zastawić,zagrać tyłem do bramki... Ktoś na wzór Tuszyńskiego.
6.Ewidentna czerwona kartka dla Rymaniaka. Mam nadzieje,ze władze PZPN oglądały dzisiejszy mecz i zawieszą tego świra.
7.Szalejący David Abwo. Chyba najlepszy zawodnik Zagłebia. Bardzo szybki, dobrze dryblujący.
8.Słaba postawa Bębenka. Zdecydowanie poniżej oczekiwań.
Reasumując,przegraliśmy ten mecz już w szatni. Połowa pierwszej części spotkania wyglądała jak mecz Hiszpania - Polska. Zdecydowanie za duża przewaga Lubinian w pierwszych minutach. Szkoda,ze nie udało się zdobyć choćby gola,bo 1:2 to byłby świetny wynik przed rewanżem. Tylko jak tu strzelić gola,skoro w meczu stwarza się ledwie jedną sytuację?
pasiak1910 - Sro Mar 12, 2014 00:02
Szkoda pierwszej połowy i takiej bojaźni naszych piłkarzy w pierwszych minutach :/ cofnęli się do deff. jakby to było ostatnie 5 min. meczu i korzystny wynik na tablicy, wiadomo trema + to że nie chcieli stracić szybkiego gola ale niestety straciliśmy. Głupi faul Bartkowa i 11 , nie wiem co on sobie myślał wchodząc prosto w Kwieka nie będąc wgl. zainteresowanym piłką . Wiadome było że będzie z tego rzut karny. Po za tym to co wyprawiał Abwo na skrzydle to wolę nie komentować. Nie wiem czy on jest taki dobry czy to po prostu nasi sobie z nim nie radzili. II połowa to już spotkanie wyrównane , widać było że zeszła trema z piłkarzy i zaczęli coś grać ale i Zagłębie spuściło z tonu i kontrolowało mecz przy korzystnym wyniku. A co do Rymaniaka to powinien dostać czerwo i to bez żadnych wątpliwości.
Dla kibiców wielkie brawa za doping i tak liczne stawienie się na wyjeździe :) Nie spodziewałem się , szacun panowie. Śmiem twierdzić że było was więcej niż nie jeden raz u nas w Sączu na młynie :D
No cóż 2:0 w plecy ale broni nie składamy i czekamy na rewanż. U siebie potrafimy grać dobrze a Zagłębie gra słabo na wyjazdach i należy to wykorzystać i postarać się dyktować warunki gry lub chociaż grać jak równy z równym. Szkoda że nie mamy gola na wyjeździe bo to byłby klucz do sukcesu... 1 gol Zagłębia i będzie pozamiatane. Nadzieja wciąż jest i będę wierzył w sukces do ostatniego gwizdka w Sączu!!!
Puuuchaaar jeest naaasz sialalalala sialalalala!!! x2
hanys - Sro Mar 12, 2014 07:07
Oglądałem od 56 minuty może i lepiej... faktycznie nasi wyszli z taka sraką w gaciach, jak gdyby grali z Barcą....
Urban jak mowili komentatorzy nie wszedł jeszcze w ta drużynę... tylko żeby mu starczyło czasu do końca rundy żeby wejść. Górski jakies nieporozumienie. Wydaje mi się że to co oglądałem to hiszpan zagrał przyzwoicie.
Doping bardzo dobrze słyszalny :)
Bianconeri - Sro Mar 12, 2014 10:21
Wypowiedzi trenerów:
http://www.sandecja.org/1...e__Sandecja.htm
flowbone - Sro Mar 12, 2014 10:25
matys5392 napisał/a: | 1.Bramki strzeliliśmy sobie sami:
- nieudolność Bartkówa przy karnym
- niepewne wyjście Kozioła przy drugim golu - (albo wychodzisz zdecydowanie i piłka jest Twoja albo stoisz i czekasz na strzał przeciwnika)
2.Zagraliśmy zbyt bojaźliwie przez pierwsze 20 minut. W zasadzie to Zaglębie mogło rozstrzygnąć w tym czasie kwestie awansu,gdyby wykorzystali swoje szanse.
3.Stałe fragmenty gry:
Zagłębie stwarzało sobie bardzo groźne sytuacje po tych elementach gry(szczególnie było to widoczne w pierwszej połowie)
Sandecja zmarnowała większość rzutów wolnych i rożnych. Dośrodkowania Mojty zatrzymywały się dziś na pierwszym obrońcy z Lubina.
4.Fajnie rozgrywaliśmy piłkę,nawet blisko naszej bramki,wciągając tym samym Zagłębie na własną połowę. Sądecka tiki - taka? ;)
5.Nie mamy napastnika. Drugi beznadziejny mecz Górskiego. Tu potrzebny jest ktoś kto potrafi się zastawić,zagrać tyłem do bramki... Ktoś na wzór Tuszyńskiego.
6.Ewidentna czerwona kartka dla Rymaniaka. Mam nadzieje,ze władze PZPN oglądały dzisiejszy mecz i zawieszą tego świra.
7.Szalejący David Abwo. Chyba najlepszy zawodnik Zagłebia. Bardzo szybki, dobrze dryblujący.
8.Słaba postawa Bębenka. Zdecydowanie poniżej oczekiwań.
Reasumując,przegraliśmy ten mecz już w szatni. Połowa pierwszej części spotkania wyglądała jak mecz Hiszpania - Polska. Zdecydowanie za duża przewaga Lubinian w pierwszych minutach. Szkoda,ze nie udało się zdobyć choćby gola,bo 1:2 to byłby świetny wynik przed rewanżem. Tylko jak tu strzelić gola,skoro w meczu stwarza się ledwie jedną sytuację? |
Nieudolność Bartkówa - wcześniej stracił piłkę Margol, faul był konsekwencją wcześniejszego błędu.
Drugi gol - wyjście Kozioła może niepewne, ale Mójta za łatwo dał się ograć Abwo.
Sądecka tiki-sraka chyba:)
W ofensywie było jedno wielkie zero. Szkoda. Sandecja mogłaby nawiązać walkę z Zagłębiem, ale musiałaby wznieść się na wyżyny swoich umiejętności.
Ja chciałbym jeszcze podkreślić, że lepiej żeby szybko przyszedł certyfikat Cicmana, bo z Gomezem to jest tykająca bomba, a nie defensywa:)
wawus1986 - Sro Mar 12, 2014 18:58
Ja chciałbym jeszcze podkreślić, że lepiej żeby szybko przyszedł certyfikat Cicmana, bo z Gomezem to jest tykająca bomba, a nie defensywa:)[/quote]
Cicman jest juz zatwierdzony !
polak_ns - Sro Mar 12, 2014 19:34
Petran wróć! hehe
kartka dla Rymaniaka zdecydowanie innego koloru, a nasz zawodnik zasłużył na żółtko za nadepnięcie go/czy tam kopnięcie ;)
1910... - Sro Mar 12, 2014 20:29
flowbone napisał/a: | 1910... napisał/a: | Z Tv nie widać tego tak dobrze jak na żywo,ale dzisiaj cała drużyna zagrała przeciętnie. Mojta się starał, Bębenek bał się wziąć na siebie odpowiedzialności a szkoda bo brakowało nam dziś takiego zawodnika. Pechowy mecz, gdybyśmy zagrali cały mecz conajmniej tak jak 2 połowę bez bojaźni i błędów wtedy moglibyśmy powalczyć o remis. Jednak jeszcze wszystko możliwe. Mimo porazki po cichu liczę jeszcze na awans. Kibice pokakali się naprawdę dobrze !! Czasami byli glosniejsi od ZL. |
Ale gdzie tu masz pecha? Ile było strzałów w światło bramki? 2? Żadnej dobrej okazji do zdobycia bramki. Gole po błędach. Jestem bardzo zawiedziony, nie tym że przegrali, bo można było się spodziewać, ale nic nie pokazali. | pechowe nastawienie do meczu (początek). Bo gdybysmy zagrali np.tak jak z Widzewem to by to inaczej wyglądało.
flowbone - Czw Mar 13, 2014 10:52
1910... napisał/a: | flowbone napisał/a: | 1910... napisał/a: | Z Tv nie widać tego tak dobrze jak na żywo,ale dzisiaj cała drużyna zagrała przeciętnie. Mojta się starał, Bębenek bał się wziąć na siebie odpowiedzialności a szkoda bo brakowało nam dziś takiego zawodnika. Pechowy mecz, gdybyśmy zagrali cały mecz conajmniej tak jak 2 połowę bez bojaźni i błędów wtedy moglibyśmy powalczyć o remis. Jednak jeszcze wszystko możliwe. Mimo porazki po cichu liczę jeszcze na awans. Kibice pokakali się naprawdę dobrze !! Czasami byli glosniejsi od ZL. |
Ale gdzie tu masz pecha? Ile było strzałów w światło bramki? 2? Żadnej dobrej okazji do zdobycia bramki. Gole po błędach. Jestem bardzo zawiedziony, nie tym że przegrali, bo można było się spodziewać, ale nic nie pokazali. | pechowe nastawienie do meczu (początek). Bo gdybysmy zagrali np.tak jak z Widzewem to by to inaczej wyglądało. |
A kto im bronił grać, jak z Widzewem?
polak_ns - Czw Mar 13, 2014 17:34
flowbone napisał/a: | 1910... napisał/a: | flowbone napisał/a: | 1910... napisał/a: | Z Tv nie widać tego tak dobrze jak na żywo,ale dzisiaj cała drużyna zagrała przeciętnie. Mojta się starał, Bębenek bał się wziąć na siebie odpowiedzialności a szkoda bo brakowało nam dziś takiego zawodnika. Pechowy mecz, gdybyśmy zagrali cały mecz conajmniej tak jak 2 połowę bez bojaźni i błędów wtedy moglibyśmy powalczyć o remis. Jednak jeszcze wszystko możliwe. Mimo porazki po cichu liczę jeszcze na awans. Kibice pokakali się naprawdę dobrze !! Czasami byli glosniejsi od ZL. |
Ale gdzie tu masz pecha? Ile było strzałów w światło bramki? 2? Żadnej dobrej okazji do zdobycia bramki. Gole po błędach. Jestem bardzo zawiedziony, nie tym że przegrali, bo można było się spodziewać, ale nic nie pokazali. | pechowe nastawienie do meczu (początek). Bo gdybysmy zagrali np.tak jak z Widzewem to by to inaczej wyglądało. |
A kto im bronił grać, jak z Widzewem? |
słaba psychika?
1910... - Czw Mar 13, 2014 18:56
polak_ns napisał/a: |
słaba psychika? |
Zauwazcie że zawodnicy w 2 połowie (szczególnie na początku) zawodnicy grają o wiele lepiej. Być może przydały by się spotkania piłkarzy z psychologiem, ale w naszym klubie to nie możliwe. Tak samo zawodnicy o wiele lepiej grają z lepszymi klubami, a słabsze kluby lekcewazymy.
internacionale - Czw Mar 13, 2014 20:16
Doping kibiców w Lubinie:
http://www.sandecja.tv/19...ing_kibicow.htm
nuncjusz - Pią Mar 14, 2014 13:16
1910... napisał/a: | polak_ns napisał/a: |
słaba psychika? |
Zauwazcie że zawodnicy w 2 połowie (szczególnie na początku) zawodnicy grają o wiele lepiej. Być może przydały by się spotkania piłkarzy z psychologiem, ale w naszym klubie to nie możliwe. Tak samo zawodnicy o wiele lepiej grają z lepszymi klubami, a słabsze kluby lekcewazymy. |
myślę że muszą wyjść w rytm meczowy i tyle zagłębie grało więcej meczy w extraklasie i to z dobrymi wynikami :) prócz złych pierwszych 20 minut później wyglądało to już o niebo lepiej .
arek88 - Pią Mar 14, 2014 14:19
O niebo lepiej...ale nadal bylo slabo. Zadnej groznej akcji przez caly mecz wlasciwie, glupie bledy,Margol drewno jak nie wiem, Gomez tez nie zachwycil, Bartkow za malo opanowania, Bebenek nie na swoim poziomie i Koziol tez sie lepiej mogl zachowac przy drugiej bramce.. przecietny widz komentowal mecz jako totalna beznadzieje, z obu stron, tylko Zaglebie nie robilo glupich bledow
collo - Pon Mar 17, 2014 19:13
Czy są już jakieś przecieki od kiedy będą sprzedawane bilety na mecz z Zagłębiem i w jakiej cenie?
radziufan - Pon Mar 17, 2014 22:01
mecz w środe wiec pewnie od wtroku;)
bzyku - Pon Mar 17, 2014 22:32
A może jakiś ukłon do tych co kupili karnety i wjazd wolny co ? :-)
Darek - Pon Mar 17, 2014 23:37
na karnecie jest mecz z Zagłębiem Lubin więc posiadacze wchodzą za darmo
bzyku - Wto Mar 18, 2014 10:45
Obyś miał rację mecz jest na karnecie ale co oznacza ta mała gwiazdka która jest przy nim :-)
Kmicic - Wto Mar 18, 2014 11:06
Gwiazdka pewnie oznacza to że jakby po meczu w Lubinie było po ptokach czyli zaklepany awans Zagłębia to karnetowicze wchodzą za free a jak jest jeszcze szansa powalczyć to pewnie trzeba będzie kupić bilet bo ludzie i tak przyjdą.
hanys - Wto Mar 18, 2014 13:47
bzyku napisał/a: | Obyś miał rację mecz jest na karnecie ale co oznacza ta mała gwiazdka która jest przy nim :-) |
niepotrzebne mecze skreslic ;)
mlodykks - Sro Mar 19, 2014 11:35
Bilety od dziś !
"Informujemy, że od środy 19. marca można zaopatrywać się w bilety na pucharowy mecz z Zagłębiem Lubin. Wejściówki w cenie 12 zł (brak biletów ulgowych) dostępne są w sekretariacie klubu przy ul. Kilińskiego 47 w godzinach od 8:30 do 15:30. Osoby, które zakupiły karnet na rundę wiosenną na mecz wchodzą bezpłatnie. "
toudiunio - Czw Mar 20, 2014 14:59
Nie prawda, bilety na Lubin niestety dopiero od poniedziałku, taką informację otrzymałem dzisiaj od pani w klubie.
Ciężko w 2 dni będzie zapełnić trybuny skoro nasz zarząd nie śpieszy się z ich sprzedażą...
Ad@ś=) - Nie Mar 23, 2014 08:15
Będzie ktoś wracał może po meczu pucharowym do Krakowa samochodem i będzie miał jedno wolne miejsce?
Bianconeri - Pon Mar 24, 2014 21:00
http://www.sandecja.org/1...ebiem_Lubin.htm
Łączcie z towarzyszem ministrem Radkiewiczem :)
kacper108 - Wto Mar 25, 2014 14:14
Cytat: | Trener Lenczyk bardzo poważnie podchodzi do rewanżowego meczu z Sandecją i chce, aby piłkarze koncentrowali się tylko na tym pojedynku. Dlatego nie chce, aby ktoś z nimi rozmawiał. Nawet ja nie mogę. Mają myśleć tylko o spotkaniu w Nowym Sączu |
http://ekstraklasa.net/pu...b9d3a9b5cfd9814
Bianconeri - Wto Mar 25, 2014 17:50
Tu nieco więcej i coś od naszego trenejro
http://www.sandecja.org/1...i_juz_jutro.htm
x_cite - Sro Mar 26, 2014 11:18
mam nadzieję, że Traore zagra dziś jak dojdą dokumenty :D
matys5392 - Sro Mar 26, 2014 14:14
Jeszcze słówko na temat sędziego Radkiewicza z Łodzi.
Gwizdał nam już kilka razy.A dokładniej:
- w zeszłym sezonie,gdy w 17 kolejce przegraliśmy 0:1 w Stróżach (gol Kowalczyka,po fatalnym błędzie Petrana)
- dwa sezony temu również prowadził nasze starcie ze Strózami. Mecz w Sączu,który zremisowaliśmy 1:1 (m. in czerwona kartka dla Makucha oraz rzut karny dla Kolejarza).
- w sezonie 08/09 prowadził mecz KSZO - Sandecja (1:1 - bramke dla gospodarzy strzelił Frańczak) oraz mecz Stal Poniatowa - Sandecja (2:4)
Prowadził również mecze Zagłebia:
- w tym sezonie w 6 kolejce Ekstraklasy Ruch - Zagłebie (0:2), w 17 kolejce Zagłębie - Piast (0:2 - 10 zółtych kartek i 3 czerwone) oraz mecz 1/8 finału Pucharu Polski GKS Tychy - Zagłebie (0:1)
x_cite - Sro Mar 26, 2014 14:34
Wybitnie kartowy sędzia - tez to miałem pisać, ale mnie uprzedziłeś :D łączyć z towarzyszem Radkiewiczem :D
arkoniusz - Sro Mar 26, 2014 15:42
http://www.orange.pl/kid,...bwo-,video.html
pawelfra257 - Sro Mar 26, 2014 15:52
jest gdzies transmisja dzisiejszego meczu????
arkoniusz - Sro Mar 26, 2014 16:13
Na orange sport od 17;15
radziufan - Sro Mar 26, 2014 20:31
Puuuuuuuuuuchar jest NASZ!!! :D
kks13 - Sro Mar 26, 2014 21:06
radziufan napisał/a: | Puuuuuuuuuuchar jest NASZ!!! :D | Puuuchar Był* Nasz !
kuba kks - Czw Mar 27, 2014 00:20
Kozioł pokazał jak zależy mu na swoim rodzimym klubie... Moim zdaniem gdyby Marcin Cabaj stanął w bramce to mogło by się to całkiem inaczej potoczyć. Swoją drogą gra inaczej wygląda bez Adama Mójty który moim zdaniem jest najlepszy, Grzeszczyka który nie boi przytrzymać piłki oraz Mateja Nathera . Ponadto nie ukrywajmy ,że Górski i Fałowski to jakaś nieporozumienie i nadają się oni co najwyżej do rezerw. Potrzebujemy ewidentnie tego Traore . pozdrawiam
miras1983 - Czw Mar 27, 2014 07:51
Według mnie bardzo dobrze wypadł Słaby
kolafy - Czw Mar 27, 2014 08:06
moja krew :))
hanys - Czw Mar 27, 2014 08:21
Jedna Twoja krew tez wypadała dobrze a potem SŁABO ;) i w dodatku biegała z paluchami pod kątem prostym ;)
kolafy - Czw Mar 27, 2014 09:43
uważaj z tym kozaczeniem, pamiętaj że flaga która posiadam może znaleźć się na płocie w Mościcach do góry kołami, a ja zyskam w miare dobrą kase, Ciebie to zaboli i dodatkowo będziesz namierzany pod pewnym sklepem na jednym z Sądeckich osiedli :)
krzysiek186 - Czw Mar 27, 2014 10:58
No cóż, odpadliśmy z Pucharu Polski. Cieszę się, że byłem świadkiem historycznego awansu do ćwierćfinału. Chciałbym byśmy co rok walczyli by dojść jak najdalej w tych rozgrywkach. Nie zaszkodzi nam to dopóki będziemy mieli stabliną sytuację w lidze. Smuci mnie wynik, wstyd by dostać u siebie aż 5 bramek.
www.megachem.pl - Czw Mar 27, 2014 17:54
Mecz można przegrać, ale po walce. Większą atrakcją było oglądanie najebanego Ryśka pod bufetem, niż meczu. Zajebisty tydzień, przed meczem z Łęczną coś dużo zakładów na czystą 2 chodziło, więc, przegrana nie dziwi, ale łudziłem się, że przynajmniej powalczą o bramkę w pucharze. Teraz Arka bęcki i ROW.
Bianconeri - Wto Kwi 01, 2014 06:45
NIE SPAĆ ku*** ZWIEDZAĆ !
http://www.sandecja.org/1...haru_Polski.htm
I SZYKOWAĆ SIĘ ZNOWU DO WYJAZDU DO GDYNI NA ARKĘ!
radziufan - Wto Kwi 01, 2014 07:00
Jarek Ty to masz jakis kompleks tej Gdyni :D :D :D :D :D :D
Bianconeri - Wto Kwi 01, 2014 07:03
I strach przed lataniem
hanys - Wto Kwi 01, 2014 07:22
ufff czyli jednak nowe bikini ktore kupiles na plaze Ci sie przyda :)
Bianconeri - Wto Kwi 01, 2014 07:34
Przecież ty nie jeździsz na wyjazdy to po ci ci plaza i bikini do Gdyni (nawet nie czuję kiedy rymuję:D).
W agreście posiedzisz i też będzie spoko :]
rudeboyz - Wto Kwi 01, 2014 07:42
http://www.sandecja.org/1...haru_Polski.htm
ze swojej strony dodam,że Rymaniaka zauważył jeden z chłopaków z sektora C,gdyby nie on prawdopodobnie nikt inny by na to nie zwrócił uwagi.
P.s.pierwszy mecz będzie w Sączu,w Gdyni rewanż.
hanys - Wto Kwi 01, 2014 08:04
Bianconeri napisał/a: | Przecież ty nie jeździsz na wyjazdy to po ci ci plaza i bikini do Gdyni (nawet nie czuję kiedy rymuję:D).
W agreście posiedzisz i też będzie spoko :] |
Dlatego napisałem że bikini które TY kupiłeś ;)
Bianconeri - Wto Kwi 01, 2014 08:28
W sumie racja, mój błąd że kupiłem ci bikini na wyjazd a ty na niego i tak nie pojedziesz.
Przeinwestowałem, no trudno ;)
Dobra róbcie grafiki bannery i plakaty na wyjazd bo czasu nima!
hanys - Wto Kwi 01, 2014 08:52
Wszyscy na Arkę, pokażmy, że wyjazdy do Gdyni to będzie nasz chleb powszedni
Koniu - Wto Kwi 01, 2014 09:23
to będzie szansa na złapanie kolejnej mewy!!
kosiarz - Wto Kwi 01, 2014 10:26
A jednak...Wiem dlaczego jest walkower, bo nie grał Rymaniak! Choć był widziany,podobno przez 15 pierwszych minut. A to nas zmyliło.
Bianconeri - Wto Kwi 01, 2014 12:44
Jak by ktoś miał jeszcze wątpliwości:
http://arka.gdynia.pl/new...aru-polski.html
:]
Amadik24 - Wto Kwi 01, 2014 20:13
Prima Aprilis pewnie z tym awansem ;d
K@KS - Wto Kwi 01, 2014 20:25
No co ty, pewne info
nitroactive - Wto Kwi 01, 2014 21:43
Pewne info, mi też o tym mówił wujek Zbyszek co się zna, bo jest prezesem :D
wborzecki@gmail.com - Wto Kwi 01, 2014 21:58
BOSKI BYŚ SIĘ BARDZIEJ 1 KWIETNIA WYSILIŁ :-D I DO SPISKU WCIĄGNĄ TVN I KUŹNIARA JAK BY ON POWIEDZIAŁ ŻE GRAMY Z ARKĄ TO JA BYM UWIERZYŁ :))))
x_cite - Sro Kwi 02, 2014 09:49
od kiedy zapisy na wyjazd?? :P
Bianconeri - Sro Kwi 02, 2014 10:01
Komplet, trzeba się było wczoraj ogarniać :p
x_cite - Sro Kwi 02, 2014 11:19
hmmm to pojadę na własną rękę...Pendolino do Gdyni już chyba kursuje :D
Bianconeri - Sro Kwi 02, 2014 11:23
Jak do Gdyni to tylko samolotem, polecam Fantazja Airlines :)
|
|