| Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:33
 | SANDECJA - CRACOVIA | 

| Autor | Wiadomość | 

| KKS 

| 

|  Wysłany: Czw Maj 30, 2013 00:37 | 
 |  
               | 
 |  
               | dziekujemy policji jeszcze raz!!!....parodia!!! |  | 

|   |  | 

|  | 

| KKS_FAN 

| 

|  Wysłany: Czw Maj 30, 2013 10:59 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | KKS napisał/a: |  	  | dziekujemy policji jeszcze raz!!!....parodia!!! | 

o co poszło ?
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| hasky1910 

| 

|  Wysłany: Czw Maj 30, 2013 11:17 | 
 |  
               | 
 |  
               | Ponoć brakło biletów (przynajmniej taką informację podali ochroniarze) i nie chciano już nikogo wpuścić. Grupka kibiców z Sącza i Krakowa, wsparta...uwaga!!! dziadkami grubo po 60 roku życia postanowiła wejść pomimo blokady ochrony, i nie rozpisując się za bardzo, wjechała z "bramką" przy kasie :) Duża liczba kibiców weszła więc na krzywy ryj, i bardzo dobrze bo włodarze Sandecjii ( o ile informacja o biletach była prawdziwa)pokazali po raz kolejny że organizacyjnie jesteśmy 100 lat za Pcimianką Pcim. |  
				| _________________ Przed Twe ołtarze zanoszę błaganie,
 Ojczyznę wolną racz nam wrócić Panie !!!
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Kazek G f H 

| 

|  Wysłany: Czw Maj 30, 2013 12:58 | 
 |  
               | 
 |  
               | Tym klubem zarządzają buraki i nie poważni ludzie, tyle w temacie. Zero organizacji. |  
				| _________________ Brutal Fans Hooligans - Glinik Gorlice ... :)

|  | 

|   |  | 

|  | 

| lolo 

| 

|  Wysłany: Czw Maj 30, 2013 14:16 | 
 |  
               | 
 |  
               | pomijam juz kwestie biletow , ale nie zrobienie drugiego grilla przy "sektorze Cracovii" to finansowy strzal w kolano!!!  miala banda h...a z klubu okazje zarobic pare zl to i to spartolili |  | 

|   |  | 

|  | 

| nitroactive 

| 

|  Wysłany: Czw Maj 30, 2013 15:01 | 
 |  
               | 
 |  
               | Lata 90 w pełnej krasie. Ze tam nikogo nie zdeptali to cud. Można gadać paniom w kasie, chłopom co mają "kontakt z bazą" (podobno to ochroniarze), operatorom skanera nowego systemu. I tak wszyscy w doopie mają. Może niech prezesi spróbują wejść na stadion, w takim ścisku i tłoku (najlepiej z dzieckiem) to się zastanowią nad sobą. Ale jak się po układach dostaje fuchę, a pojęcia bladego o niczym nie ma to tak jest, jak było pod kasami.

Nie trzeba bylo być managerem żeby przewidzieć że przed takim meczem może być tłok pod kasami i puścić sprzedaż na wszystkie możliwe okna i bramki. Ale po co... elyty mają w doopie, plebs może wchodzić jak bydło do rzeźni.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Dziekan MDMA

| 

|  Wysłany: Czw Maj 30, 2013 21:21 | 
 |  
               | 
 |  
               | Jeśli spojrzeć na to od strony finansowej to stadion się nie zapełnia więc nie opłaca się zwiększać jego pojemności dla jednego bądź dwóch meczy w sezonie. W Anglii, Niemczech i nie tylko jest wiele drużyn, na których mecze bilety są wyprzedane i ci, którzy przychodzą na mecze od czasu do czasu, bądź jako ostatni odbijają się od bram. To, że np na finał eliminacji Championschip przyjdzie na Wembley po 45 tys. kibiców każdej z drużyn nie oznacza, że muszą one budować równie wielkie stadiony.
 Ja byłem na 50 minut przed meczem i udało mi się wejść na mecz w przeciągu dosłownie 2 minut. Bilet kupiłem w przedsprzedaży.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| x_cite 

| 

|  Wysłany: Czw Maj 30, 2013 21:32 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Dziekan napisał/a: |  	  | Jeśli spojrzeć na to od strony finansowej to stadion się nie zapełnia więc nie opłaca się zwiększać jego pojemności dla jednego bądź dwóch meczy w sezonie. W Anglii, Niemczech i nie tylko jest wiele drużyn, na których mecze bilety są wyprzedane i ci, którzy przychodzą na mecze od czasu do czasu, bądź jako ostatni odbijają się od bram. To, że np na finał eliminacji Championschip przyjdzie na Wembley po 45 tys. kibiców każdej z drużyn nie oznacza, że muszą one budować równie wielkie stadiony.
 Ja byłem na 50 minut przed meczem i udało mi się wejść na mecz w przeciągu dosłownie 2 minut. Bilet kupiłem w przedsprzedaży.
 | 

Ale kasę od kibiców opłaca się brać....?? niech się ten sezon już kończy, bo pod każdym względem jest dramat! strach pomyśleć o co będziemy grać już od wakacji...?
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| nitroactive 

| 

|  Wysłany: Czw Maj 30, 2013 21:43 | 
 |  
               | 
 |  
               | A jak się stadion ma zapełniać jak klub nie robi kompletnie NIC w tym kierunku? |  | 

|   |  | 

|  | 

| vanacastin [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Czw Maj 30, 2013 22:04 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | nitroactive napisał/a: |  	  | A jak się stadion ma zapełniać jak klub nie robi kompletnie NIC w tym kierunku? | 

Z tego co słyszałem, to obecna pojemność stadionu wynosi 2800 i po sprzedaży tej ilości biletów na imprezę masową policja zabroniła wpuszczać już ludzi.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Owca Nabijacz postów

| 

|  Wysłany: Pią Maj 31, 2013 07:14 | 
 |  
               | 
 |  
               | Zastanawiam się dlaczego nie wpuszczali kibiców na sektor na łuku? Aha.. przecież trwa modernizacja.. |  
				| _________________ Chłopaczyny których nie licze a na których licze.. YG'04

Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
 To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat!
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| KKS 

| 

|  Wysłany: Pią Maj 31, 2013 08:02 | 
 |  
               | 
 |  
               | dziadki rzeczywiscie dały rade a ja i niektórzy pałami tak najlepiej..:( |  | 

|   |  | 

|  | 

| kolafy 

|  | 

|   |  | 

|  | 

| wborzecki@gmail.com 

| 

|  Wysłany: Pią Maj 31, 2013 17:09 | 
 |  
               | 
 |  
               | JEDYNA Z LEPSZYCH RZECZY NA MECZU: RAZEM Z SURSUM CORDA W AKCJI ,,GRAMY O ŻYCIE EMILKI,, ZEBRALIŚMY NA MECZU OKOŁO 740 ZŁ.
 MIŁOSZ MA ZAMIEŚCIĆ PROTOKÓŁ ZE ZBIÓRKI.
 |  
				| _________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
 ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
 Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |