Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
PP: Sandecja - Flota Świnoujście
Autor Wiadomość
radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Nie Sie 18, 2013 20:32   

kto znajdzie błąd w skrócie?? Ej Miłosz Miłosz... :D

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Nie Sie 18, 2013 20:43   

tam bylo pomieszanie bramek Sandecji z Flotą o ile mi sie dobrze zdaje

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

internacionale

Wysłany: Nie Sie 18, 2013 22:34   

radziufan napisał/a:
kto znajdzie błąd w skrócie?? Ej Miłosz Miłosz... :D

Jaki błąd ? Nie mogę wyłapać.... Chyba za dużo tych meczy jak na jeden weekend :)

ps. Dzisiaj w Stróżach Trochim nie strzelił karnego (bramkarz obronił) ale i tak jakimś cudem koguty wygrały 1-0.

internacionale

Wysłany: Nie Sie 18, 2013 22:44   

Hahahah, ale gafa mi się przytrafiła. Już dostrzegłem :) Ale nie poprawiam, zostanie na pamiątkę :)

flowbone

Wysłany: Pon Sie 19, 2013 08:23   

http://www.sportowefakty....m-sie-do-presji

Przemysław Szarek dostał kolejną szansę i dobrze ja wykorzystał:)

I do tego trener Kuźma: http://www.sportowefakty....-flocie-powrotu
[Profil] [PM] [E-mail]

Masahiko

Wysłany: Pon Sie 19, 2013 11:55   

flowbone napisał/a:
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/378433/przemyslaw-szarek-przyzwyczajam-sie-do-presji

Za młody jest. Petran jest pewniejszy i daje spore perspektywy na przyszłość. A tak na poważnie to pewnie jeszcze nie jeden błąd i słaby występ zanotujemy na konto Przemka Szarka, ale to wszystko będzie procentowało. Oby również finansowo dla klubu.

nitroactive

Wysłany: Pon Sie 19, 2013 13:18   

W tym całym burdlu organizacyjnym osiągamy historyczny jakby nie patrzeć sukces sportowy :D Ot taki psikus :D
[Profil] [PM] [E-mail]

flowbone

Wysłany: Pon Sie 19, 2013 14:14   

Masahiko napisał/a:
flowbone napisał/a:
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/378433/przemyslaw-szarek-przyzwyczajam-sie-do-presji

Za młody jest. Petran jest pewniejszy i daje spore perspektywy na przyszłość. A tak na poważnie to pewnie jeszcze nie jeden błąd i słaby występ zanotujemy na konto Przemka Szarka, ale to wszystko będzie procentowało. Oby również finansowo dla klubu.

Jeśli dalej tak będzie grał, to może się okazać, że za chwilę ktoś go zgarnie.
[Profil] [PM] [E-mail]

1910...

Wysłany: Pon Sie 19, 2013 15:27   

To młody zawodnik i ma umiejętności zbliżone do Czarneckiego ,chociaż wiadomo przydażą mu się błędy. Jednak jak będzie on nagłaśniany do mediów(sportowefakty) jako wielki talent to za 0,5 roku już go tutaj nie będzie.
[Profil] [PM]

flowbone

Wysłany: Wto Sie 20, 2013 21:12   

1910... napisał/a:
To młody zawodnik i ma umiejętności zbliżone do Czarneckiego ,chociaż wiadomo przydażą mu się błędy. Jednak jak będzie on nagłaśniany do mediów(sportowefakty) jako wielki talent to za 0,5 roku już go tutaj nie będzie.

Wierz mi, portale albo inne media nie są jedynym kanałem dla poszukiwaczy talentów, albo inaczej - skauci mają pewnie dużo lepsze i nie potrzebują podpowiedzi dziennikarzy. A poza tym dziwisz się, że Szarek trafia do mediów, jeśli przyczynia się do zwycięstwa swojej drużyny? To chyba oczywiste, że dziennikorze wtedy chcą o nim napisać.
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » PP: Sandecja - Flota Świnoujście
[ ZAMKNIĘTY ]