Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:40 |
PP: Sandecja - Flota Świnoujście |
Autor |
Wiadomość |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Nie Sie 18, 2013 20:32
|
|
|
kto znajdzie błąd w skrócie?? Ej Miłosz Miłosz... :D |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Nie Sie 18, 2013 20:43
|
|
|
tam bylo pomieszanie bramek Sandecji z Flotą o ile mi sie dobrze zdaje |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Nie Sie 18, 2013 22:34
|
|
|
radziufan napisał/a: | kto znajdzie błąd w skrócie?? Ej Miłosz Miłosz... :D |
Jaki błąd ? Nie mogę wyłapać.... Chyba za dużo tych meczy jak na jeden weekend :)
ps. Dzisiaj w Stróżach Trochim nie strzelił karnego (bramkarz obronił) ale i tak jakimś cudem koguty wygrały 1-0. |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Nie Sie 18, 2013 22:44
|
|
|
Hahahah, ale gafa mi się przytrafiła. Już dostrzegłem :) Ale nie poprawiam, zostanie na pamiątkę :) |
|
|
|
 |
flowbone
|
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Pon Sie 19, 2013 11:55
|
|
|
flowbone napisał/a: | http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/378433/przemyslaw-szarek-przyzwyczajam-sie-do-presji
Przemysław Szarek dostał kolejną szansę i dobrze ja wykorzystał:)
|
Za młody jest. Petran jest pewniejszy i daje spore perspektywy na przyszłość. A tak na poważnie to pewnie jeszcze nie jeden błąd i słaby występ zanotujemy na konto Przemka Szarka, ale to wszystko będzie procentowało. Oby również finansowo dla klubu. |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
nitroactive
|
Wysłany: Pon Sie 19, 2013 13:18
|
|
|
W tym całym burdlu organizacyjnym osiągamy historyczny jakby nie patrzeć sukces sportowy :D Ot taki psikus :D |
|
|
|
 |
flowbone
|
Wysłany: Pon Sie 19, 2013 14:14
|
|
|
Masahiko napisał/a: | flowbone napisał/a: | http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/378433/przemyslaw-szarek-przyzwyczajam-sie-do-presji
Przemysław Szarek dostał kolejną szansę i dobrze ja wykorzystał:)
|
Za młody jest. Petran jest pewniejszy i daje spore perspektywy na przyszłość. A tak na poważnie to pewnie jeszcze nie jeden błąd i słaby występ zanotujemy na konto Przemka Szarka, ale to wszystko będzie procentowało. Oby również finansowo dla klubu. |
Jeśli dalej tak będzie grał, to może się okazać, że za chwilę ktoś go zgarnie. |
|
|
|
 |
1910...
|
Wysłany: Pon Sie 19, 2013 15:27
|
|
|
To młody zawodnik i ma umiejętności zbliżone do Czarneckiego ,chociaż wiadomo przydażą mu się błędy. Jednak jak będzie on nagłaśniany do mediów(sportowefakty) jako wielki talent to za 0,5 roku już go tutaj nie będzie. |
_________________ Bóg
Honor
Ojczyzna |
|
|
|
 |
flowbone
|
Wysłany: Wto Sie 20, 2013 21:12
|
|
|
1910... napisał/a: | To młody zawodnik i ma umiejętności zbliżone do Czarneckiego ,chociaż wiadomo przydażą mu się błędy. Jednak jak będzie on nagłaśniany do mediów(sportowefakty) jako wielki talent to za 0,5 roku już go tutaj nie będzie. |
Wierz mi, portale albo inne media nie są jedynym kanałem dla poszukiwaczy talentów, albo inaczej - skauci mają pewnie dużo lepsze i nie potrzebują podpowiedzi dziennikarzy. A poza tym dziwisz się, że Szarek trafia do mediów, jeśli przyczynia się do zwycięstwa swojej drużyny? To chyba oczywiste, że dziennikorze wtedy chcą o nim napisać. |
|
|
|
 |
|