Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:40 |
[1/8 PP] SANDECJA - Widzew |
Autor |
Wiadomość |
flowbone
|
|
|
|
 |
matys5392
|
|
|
|
 |
Dziekan
MDMA
|
Wysłany: Czw Lis 07, 2013 19:10
|
|
|
Noga Grzeszczyka jak kij do golfa :)) |
|
|
|
 |
K@KS

|
Wysłany: Czw Lis 07, 2013 20:46
|
|
|
Powiedzieć, e był to najlepszy mecz na Sandecji na jakim bylem od x lat to jakby nic nie powiedzieć.
Grajcie tak zawsze ! No, może poza Petranem, ale kto by to pamiętał po wykorzystanym karnym ;)
Puchar jest nasz ! |
|
|
|
 |
anton1910
|
Wysłany: Czw Lis 07, 2013 21:08
|
|
|
jest zajebiście :D kto pierwszy załatwi caluśki meczyk wrzucać na serwer :)) takiego meczu dawno nie było .. trzeba to zobaczyć jeszcze raz |
|
|
|
 |
Vidarius
|
Wysłany: Czw Lis 07, 2013 21:19
|
|
|
Emocje do tej pory,ten mecz można ogląać i oglądać :D Jak ktoś moze to niech jak najszybciej wrzuci powtórke :D |
|
|
|
 |
bzyku
|
Wysłany: Czw Lis 07, 2013 21:47
|
|
|
Piękny mecz i piękny doping niech to trwa i trwa!!!!! |
|
 |
Dziekan
MDMA
|
Wysłany: Czw Lis 07, 2013 23:39
|
|
|
Nie wiem, na jakim meczu dzisiaj byliście ale kubeł zimnej wody na głowy by się przydał. Sandecja zagrała ambitnie, walecznie ale jakością brakuje jej bardzo wiele do tej drużyny z pierszego czy drugiego sezonu 1 ligi. Mecz był emocjonujący jednak z piłkarskiego punktu widzenia nie powalił. Widzew udowodnił, że jest kandydatem do spadku z ekstraklasy, Sandecja, że dół tabeli ekstraklasy nie wiele różni się jakością od 1 ligowej kopaniny :)
Pozostaje się cieszyć sukcesem, jakim jest niewątpliwie awans do 1/4 rozgrywek PP. |
|
|
|
 |
enox
|
Wysłany: Pią Lis 08, 2013 00:15
|
|
|
Szczerze mowiac Marek Koziol nie ma juz tej formy ktora mial gdy odchodzil z Sandecji .....
szczescie przy obronionym karnym co jak mysle pomoze mu w pewnosci siebie i forma bedzie zwyzkowa:)
Petran, po raz kolejny ........ strzelony karny nie zamaze tego blamazu
Do marca wiele czasu i mam nadzieje ze minusy tego spotkania zostana wyciagniete i przejdziemy dalej w PP :) |
Ostatnio zmieniony przez enox Pią Lis 08, 2013 09:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
K@KS

|
Wysłany: Pią Lis 08, 2013 00:25
|
|
|
Dziekan napisał/a: | Nie wiem, na jakim meczu dzisiaj byliście ale kubeł zimnej wody na głowy by się przydał. Sandecja zagrała ambitnie, walecznie ale jakością brakuje jej bardzo wiele do tej drużyny z pierszego czy drugiego sezonu 1 ligi. Mecz był emocjonujący jednak z piłkarskiego punktu widzenia nie powalił. Widzew udowodnił, że jest kandydatem do spadku z ekstraklasy, Sandecja, że dół tabeli ekstraklasy nie wiele różni się jakością od 1 ligowej kopaniny :)
Pozostaje się cieszyć sukcesem, jakim jest niewątpliwie awans do 1/4 rozgrywek PP. |
Tylko, że wszystkim tutaj to chodzi raczej o otoczkę i atmosferę tego spotkania, a nie o grę.
Dawno nie bylo tylu emocji na tym stadionie. |
|
|
|
 |
bzyku
|
Wysłany: Pią Lis 08, 2013 09:36
|
|
|
Dziekan ta gra nie jest jeszcze idealna ale w odniesieniu do tego co grali za Hajdo jest naprawdę pozytywna różnica. Są jeszcze błędy w obronie i nieskuteczność w ataku ale jest ambicja i walka do końca. Obawiałem się o kondycję naszych zawodników i powiem szczerze że jestem mile zaskoczony bo to Widzew "pękł". |
|
 |
flowbone
|
Wysłany: Pią Lis 08, 2013 10:39
|
|
|
enox napisał/a: | Szczerze mowiac Marek Koziol nie ma juz tej formy ktora mial gdy odchodzil z Sandecji .....
szczescie przy obronionym karnym co jak mysle pomoze mu w pewnosci siebie i forma bedzie zwyzkowa:)
Petran, po raz kolejny ........ strzelony karny nie zamaze tego blamazu
Do marca wiele czasu i mam nadzieje ze minusy tego spotkania zostana wyciagniete i przejdziemy dalej w PP :) |
Zwycięzców się nie sądzi. Zobacz na to z innej strony. Pecio w kilku sytuacjach też ratował skórę drużynie. Choćby w dogrywce, kiedy Marek wypluł piłkę, a Peter wybił przytomnie na róg. W ogóle obrońcy dobrze się ustawiali. Ile razy Arek Czarnecki przecinał takie podania, które pewnie skończyłyby się bramkami??
No i tak przy okazji http://www.sportowefakty....li-jakis-puchar
http://www.sportowefakty....-sacz-widzew-lo |
|
|
|
 |
kuba kks
|
Wysłany: Pią Lis 08, 2013 11:48
|
|
|
Na pochwałę ,po tym meczu zdecydowanie zasłużyli Grzeszczyk, Czarnecki,Mojta i Bębenek. |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Pią Lis 08, 2013 11:51
|
|
|
Bębenek jakby się przebudził ze snu zimowego :)) |
|
|
|
 |
flowbone
|
Wysłany: Pią Lis 08, 2013 12:27
|
|
|
kuba kks napisał/a: | Na pochwałę ,po tym meczu zdecydowanie zasłużyli Grzeszczyk, Czarnecki,Mojta i Bębenek. |
A Nather? Gość miał mnóstwo odbiorów. |
|
|
|
 |
|