Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
[1/8 PP] SANDECJA - Widzew
Autor Wiadomość
flowbone

Wysłany: Czw Lis 07, 2013 10:34   

http://www.sportowefakty....iemy-sie-bronic

http://www.sportowefakty....acz-widzew-lodz

Ja uważam, że są duże szanse na awans.:)
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Czw Lis 07, 2013 15:05   

Bardzo fajna analiza :) http://www.orange.pl/kid,...na,article.html
[Profil] [PM]

Dziekan
MDMA

Wysłany: Czw Lis 07, 2013 19:10   

Noga Grzeszczyka jak kij do golfa :))
[Profil] [PM] [E-mail]

K@KS

Wysłany: Czw Lis 07, 2013 20:46   

Powiedzieć, e był to najlepszy mecz na Sandecji na jakim bylem od x lat to jakby nic nie powiedzieć.
Grajcie tak zawsze ! No, może poza Petranem, ale kto by to pamiętał po wykorzystanym karnym ;)
Puchar jest nasz !
[Profil] [PM] [E-mail]

anton1910

Wysłany: Czw Lis 07, 2013 21:08   

jest zajebiście :D kto pierwszy załatwi caluśki meczyk wrzucać na serwer :)) takiego meczu dawno nie było .. trzeba to zobaczyć jeszcze raz
[Profil] [PM] [E-mail]

Vidarius

Wysłany: Czw Lis 07, 2013 21:19   

Emocje do tej pory,ten mecz można ogląać i oglądać :D Jak ktoś moze to niech jak najszybciej wrzuci powtórke :D
[Profil] [PM] [E-mail]

bzyku

Wysłany: Czw Lis 07, 2013 21:47   

Piękny mecz i piękny doping niech to trwa i trwa!!!!!

[Profil] [PM]

Dziekan
MDMA

Wysłany: Czw Lis 07, 2013 23:39   

Nie wiem, na jakim meczu dzisiaj byliście ale kubeł zimnej wody na głowy by się przydał. Sandecja zagrała ambitnie, walecznie ale jakością brakuje jej bardzo wiele do tej drużyny z pierszego czy drugiego sezonu 1 ligi. Mecz był emocjonujący jednak z piłkarskiego punktu widzenia nie powalił. Widzew udowodnił, że jest kandydatem do spadku z ekstraklasy, Sandecja, że dół tabeli ekstraklasy nie wiele różni się jakością od 1 ligowej kopaniny :)
Pozostaje się cieszyć sukcesem, jakim jest niewątpliwie awans do 1/4 rozgrywek PP.
[Profil] [PM] [E-mail]

enox

Wysłany: Pią Lis 08, 2013 00:15   

Szczerze mowiac Marek Koziol nie ma juz tej formy ktora mial gdy odchodzil z Sandecji .....
szczescie przy obronionym karnym co jak mysle pomoze mu w pewnosci siebie i forma bedzie zwyzkowa:)
Petran, po raz kolejny ........ strzelony karny nie zamaze tego blamazu
Do marca wiele czasu i mam nadzieje ze minusy tego spotkania zostana wyciagniete i przejdziemy dalej w PP :)
Ostatnio zmieniony przez enox Pią Lis 08, 2013 09:33, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]

K@KS

Wysłany: Pią Lis 08, 2013 00:25   

Dziekan napisał/a:
Nie wiem, na jakim meczu dzisiaj byliście ale kubeł zimnej wody na głowy by się przydał. Sandecja zagrała ambitnie, walecznie ale jakością brakuje jej bardzo wiele do tej drużyny z pierszego czy drugiego sezonu 1 ligi. Mecz był emocjonujący jednak z piłkarskiego punktu widzenia nie powalił. Widzew udowodnił, że jest kandydatem do spadku z ekstraklasy, Sandecja, że dół tabeli ekstraklasy nie wiele różni się jakością od 1 ligowej kopaniny :)
Pozostaje się cieszyć sukcesem, jakim jest niewątpliwie awans do 1/4 rozgrywek PP.

Tylko, że wszystkim tutaj to chodzi raczej o otoczkę i atmosferę tego spotkania, a nie o grę.
Dawno nie bylo tylu emocji na tym stadionie.
[Profil] [PM] [E-mail]

bzyku

Wysłany: Pią Lis 08, 2013 09:36   

Dziekan ta gra nie jest jeszcze idealna ale w odniesieniu do tego co grali za Hajdo jest naprawdę pozytywna różnica. Są jeszcze błędy w obronie i nieskuteczność w ataku ale jest ambicja i walka do końca. Obawiałem się o kondycję naszych zawodników i powiem szczerze że jestem mile zaskoczony bo to Widzew "pękł".

[Profil] [PM]

flowbone

Wysłany: Pią Lis 08, 2013 10:39   

enox napisał/a:
Szczerze mowiac Marek Koziol nie ma juz tej formy ktora mial gdy odchodzil z Sandecji .....
szczescie przy obronionym karnym co jak mysle pomoze mu w pewnosci siebie i forma bedzie zwyzkowa:)
Petran, po raz kolejny ........ strzelony karny nie zamaze tego blamazu
Do marca wiele czasu i mam nadzieje ze minusy tego spotkania zostana wyciagniete i przejdziemy dalej w PP :)

Zwycięzców się nie sądzi. Zobacz na to z innej strony. Pecio w kilku sytuacjach też ratował skórę drużynie. Choćby w dogrywce, kiedy Marek wypluł piłkę, a Peter wybił przytomnie na róg. W ogóle obrońcy dobrze się ustawiali. Ile razy Arek Czarnecki przecinał takie podania, które pewnie skończyłyby się bramkami??

No i tak przy okazji http://www.sportowefakty....li-jakis-puchar

http://www.sportowefakty....-sacz-widzew-lo
[Profil] [PM] [E-mail]

kuba kks

Wysłany: Pią Lis 08, 2013 11:48   

Na pochwałę ,po tym meczu zdecydowanie zasłużyli Grzeszczyk, Czarnecki,Mojta i Bębenek.
[Profil] [PM] [E-mail]

polak_ns

Wysłany: Pią Lis 08, 2013 11:51   

Bębenek jakby się przebudził ze snu zimowego :))
[Profil] [PM]

flowbone

Wysłany: Pią Lis 08, 2013 12:27   

kuba kks napisał/a:
Na pochwałę ,po tym meczu zdecydowanie zasłużyli Grzeszczyk, Czarnecki,Mojta i Bębenek.

A Nather? Gość miał mnóstwo odbiorów.
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » [1/8 PP] SANDECJA - Widzew
[ ZAMKNIĘTY ]