Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:40 |
Sandecja - GKS Katowice, piatek 19:45 |
Autor |
Wiadomość |
kacper108

|
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Pią Mar 07, 2014 23:14
|
|
|
Pablo nowy idol!:) Na ostatnim sparingu bacznie go obserwowałem i po cichu liczyłem, że zagra chociaż chwilę a tu taka niespodzianka - grał od początku i to bardzo ambitnie i bez błędnie. Co o napastników...sorki, ale Górski słabiutko, zmiana na Fałowskiego na duży plus. W ogóle druga połowa dużo lepsza, braki są, ale chłopaki zgrają się ze sobą :) Co do zespołu z Katowic to słabo. Kibice z Katowic przyjechali do Nowego Sącza na rekolekcje wielkopostne, gdyż ich młynowy dwoił się i troił oraz musiał mocno motywować do dopingu w czasie meczu:D |
|
|
|
 |
flowbone
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 00:11
|
|
|
x_cite napisał/a: | Pablo nowy idol!:) Na ostatnim sparingu bacznie go obserwowałem i po cichu liczyłem, że zagra chociaż chwilę a tu taka niespodzianka - grał od początku i to bardzo ambitnie i bez błędnie. Co o napastników...sorki, ale Górski słabiutko, zmiana na Fałowskiego na duży plus. W ogóle druga połowa dużo lepsza, braki są, ale chłopaki zgrają się ze sobą :) Co do zespołu z Katowic to słabo. Kibice z Katowic przyjechali do Nowego Sącza na rekolekcje wielkopostne, gdyż ich młynowy dwoił się i troił oraz musiał mocno motywować do dopingu w czasie meczu:D |
Mówiąc, że Gomez grał bezbłędnie, musisz mieć klapki na oczach:) |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 01:28
|
|
|
TAK TERAZ TO PABLO WYMIATA :-)) A NA SOBOTNIM SPARINGU ....
OJ SIĘ BĘDZIE DZIAŁO JAK SPOTKAM ,, DWÓCH SZPECJALISTÓW ZNANYCH MI Z WIDZENIA,,
a na poważnie POTWIERDZA SIĘ MÓJ KOMENTARZ Z SOBOTNIEGO SPARINGU
CZEKAM NA MŁODEGO PISZCZKA W 1 SKŁADZIE JAK PRZEZWYCIĘŻY TERMĘ TO... |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 04:26
|
|
|
A gdzie Urban dziś ? |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 08:51
|
|
|
Bardziej drewnianego gościa, jak Margol, to dawno nie widziałem. Nie licząc lig amatorskich. Ogólnie błędy krycia z tyłu i brak pomysłu na grę z przodu. Na plus punkty. Możemy tak grać do końca rundy, byle punkty się zgadzały. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
flowbone
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 10:41
|
|
|
To, że Rudolf Urban nie wszedł z ławki świadczy o potędze Sandecji :). A tak na poważnie, to Szczepański zagrał bardzo dobrze i widocznie wygrał rywalizację. A Margol? Nie zagrał dobrze, ale się rozkręci. |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 10:55
|
|
|
flowbone napisał/a: | x_cite napisał/a: | Pablo nowy idol!:) Na ostatnim sparingu bacznie go obserwowałem i po cichu liczyłem, że zagra chociaż chwilę a tu taka niespodzianka - grał od początku i to bardzo ambitnie i bez błędnie. Co o napastników...sorki, ale Górski słabiutko, zmiana na Fałowskiego na duży plus. W ogóle druga połowa dużo lepsza, braki są, ale chłopaki zgrają się ze sobą :) Co do zespołu z Katowic to słabo. Kibice z Katowic przyjechali do Nowego Sącza na rekolekcje wielkopostne, gdyż ich młynowy dwoił się i troił oraz musiał mocno motywować do dopingu w czasie meczu:D |
Mówiąc, że Gomez grał bezbłędnie, musisz mieć klapki na oczach:) |
Jestes zbyt aptekarski...rozegral bardzo dobre zawody. Tak jak Wlodek pisal trzeba bylo byc na ostatnim meczu sparingowym to bys nie bredził:-) jak sie wygrywa to ma się klapki na oczach:-) |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 10:58
|
|
|
Gra nie zachwycila moze, ale podobalo mi sie kilkukrotne wyjscie z szybka klepa 3-4 podania, gdzie Gieksa sie troche gubila. U nas lewa obrona dramat - GKS wchodzil jak w maslo przez cala 1 polowe.
Ogolnie rzecz biorac spodziewalem sie wiekszej kopaniny ;)
Pzdr |
|
|
|
 |
kosiarz
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 10:59
|
|
|
Trzeba znowu i kolejny raz pochwalić przede wszystkim Cabaja. Gdyby nie on, w pierwszej połowie przegrywalibyśmy co najmniej z 2:0. Bronił z wyczuciem, bez błędów, stał gdzie stać powinien. Wielkie brawa. |
_________________ "NIE WYBACZAJCIE IM, ALBOWIEM DOSKONALE WIEDZĄ, CO CZYNIĄ!" |
|
|
|
 |
flowbone
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 11:00
|
|
|
Byłem na sparingu i Pablo zagrał ok. Ale pamiętajmy, że to był Poroniec. Wczoraj Gomez popełnił trochę błędów grał chaotycznie i trener często krzyczał, żeby poprawił swoje ustawienie na boisku. |
|
|
|
 |
kacper108

|
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 11:19
|
|
|
flowbone napisał/a: | A tak na poważnie, to Szczepański zagrał bardzo dobrze. |
Mówisz o wczorajszym meczu? Bo jak dla mnie był pierwszy do zmiany... |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 12:31
|
|
|
Pablo miał kilka interwencji, które były kluczowe dla meczu choćby wślizg w polu(lub przed polem) karnym gdy wybijał piłkę z pod nóg gieksiarza. |
|
|
|
 |
kibicKKS
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 13:22
|
|
|
flowbone napisał/a: | To, że Rudolf Urban nie wszedł z ławki świadczy o potędze Sandecji :). A tak na poważnie, to Szczepański zagrał bardzo dobrze i widocznie wygrał rywalizację. A Margol? Nie zagrał dobrze, ale się rozkręci. |
Wygrał rywalizację ale przede wszystkim wiekiem, bo jakiś młodzieżowiec w składzie musiał być. Urban nawet jakby ściął włosy to by się na młodzieżowca nie załapał :) |
|
|
|
 |
flowbone
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 14:32
|
|
|
kacper108 napisał/a: | flowbone napisał/a: | A tak na poważnie, to Szczepański zagrał bardzo dobrze. |
Mówisz o wczorajszym meczu? Bo jak dla mnie był pierwszy do zmiany... |
Pierwszy do zmiany ponieważ? |
|
|
|
 |
|