Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
Sandecja - GKS Katowice, piatek 19:45
Autor Wiadomość
kacper108

Wysłany: Pią Mar 07, 2014 23:11   

Skrót z meczu:
http://ekstraklasa.net/sk...b9d3a235ec2f3a3
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Pią Mar 07, 2014 23:14   

Pablo nowy idol!:) Na ostatnim sparingu bacznie go obserwowałem i po cichu liczyłem, że zagra chociaż chwilę a tu taka niespodzianka - grał od początku i to bardzo ambitnie i bez błędnie. Co o napastników...sorki, ale Górski słabiutko, zmiana na Fałowskiego na duży plus. W ogóle druga połowa dużo lepsza, braki są, ale chłopaki zgrają się ze sobą :) Co do zespołu z Katowic to słabo. Kibice z Katowic przyjechali do Nowego Sącza na rekolekcje wielkopostne, gdyż ich młynowy dwoił się i troił oraz musiał mocno motywować do dopingu w czasie meczu:D
[Profil] [PM]

flowbone

Wysłany: Sob Mar 08, 2014 00:11   

x_cite napisał/a:
Pablo nowy idol!:) Na ostatnim sparingu bacznie go obserwowałem i po cichu liczyłem, że zagra chociaż chwilę a tu taka niespodzianka - grał od początku i to bardzo ambitnie i bez błędnie. Co o napastników...sorki, ale Górski słabiutko, zmiana na Fałowskiego na duży plus. W ogóle druga połowa dużo lepsza, braki są, ale chłopaki zgrają się ze sobą :) Co do zespołu z Katowic to słabo. Kibice z Katowic przyjechali do Nowego Sącza na rekolekcje wielkopostne, gdyż ich młynowy dwoił się i troił oraz musiał mocno motywować do dopingu w czasie meczu:D

Mówiąc, że Gomez grał bezbłędnie, musisz mieć klapki na oczach:)
[Profil] [PM] [E-mail]

wborzecki@gmail.com

Wysłany: Sob Mar 08, 2014 01:28   

TAK TERAZ TO PABLO WYMIATA :-)) A NA SOBOTNIM SPARINGU ....
OJ SIĘ BĘDZIE DZIAŁO JAK SPOTKAM ,, DWÓCH SZPECJALISTÓW ZNANYCH MI Z WIDZENIA,,
a na poważnie POTWIERDZA SIĘ MÓJ KOMENTARZ Z SOBOTNIEGO SPARINGU
CZEKAM NA MŁODEGO PISZCZKA W 1 SKŁADZIE JAK PRZEZWYCIĘŻY TERMĘ TO...
[Profil] [PM] [E-mail]

mirek678
mirek678

Wysłany: Sob Mar 08, 2014 04:26   

A gdzie Urban dziś ?
[Profil] [PM] [E-mail]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 08:51   

Bardziej drewnianego gościa, jak Margol, to dawno nie widziałem. Nie licząc lig amatorskich. Ogólnie błędy krycia z tyłu i brak pomysłu na grę z przodu. Na plus punkty. Możemy tak grać do końca rundy, byle punkty się zgadzały.

flowbone

Wysłany: Sob Mar 08, 2014 10:41   

To, że Rudolf Urban nie wszedł z ławki świadczy o potędze Sandecji :). A tak na poważnie, to Szczepański zagrał bardzo dobrze i widocznie wygrał rywalizację. A Margol? Nie zagrał dobrze, ale się rozkręci.
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Sob Mar 08, 2014 10:55   

flowbone napisał/a:
x_cite napisał/a:

Mówiąc, że Gomez grał bezbłędnie, musisz mieć klapki na oczach:)

Jestes zbyt aptekarski...rozegral bardzo dobre zawody. Tak jak Wlodek pisal trzeba bylo byc na ostatnim meczu sparingowym to bys nie bredził:-) jak sie wygrywa to ma się klapki na oczach:-)
[Profil] [PM]

ERNESTO

Wysłany: Sob Mar 08, 2014 10:58   

Gra nie zachwycila moze, ale podobalo mi sie kilkukrotne wyjscie z szybka klepa 3-4 podania, gdzie Gieksa sie troche gubila. U nas lewa obrona dramat - GKS wchodzil jak w maslo przez cala 1 polowe.

Ogolnie rzecz biorac spodziewalem sie wiekszej kopaniny ;)

Pzdr
[Profil] [PM]

kosiarz

Wysłany: Sob Mar 08, 2014 10:59   

Trzeba znowu i kolejny raz pochwalić przede wszystkim Cabaja. Gdyby nie on, w pierwszej połowie przegrywalibyśmy co najmniej z 2:0. Bronił z wyczuciem, bez błędów, stał gdzie stać powinien. Wielkie brawa.

flowbone

Wysłany: Sob Mar 08, 2014 11:00   

Byłem na sparingu i Pablo zagrał ok. Ale pamiętajmy, że to był Poroniec. Wczoraj Gomez popełnił trochę błędów grał chaotycznie i trener często krzyczał, żeby poprawił swoje ustawienie na boisku.
[Profil] [PM] [E-mail]

kacper108

Wysłany: Sob Mar 08, 2014 11:19   

flowbone napisał/a:
A tak na poważnie, to Szczepański zagrał bardzo dobrze.

Mówisz o wczorajszym meczu? Bo jak dla mnie był pierwszy do zmiany...
[Profil] [PM]

polak_ns

Wysłany: Sob Mar 08, 2014 12:31   

Pablo miał kilka interwencji, które były kluczowe dla meczu choćby wślizg w polu(lub przed polem) karnym gdy wybijał piłkę z pod nóg gieksiarza.
[Profil] [PM]

kibicKKS

Wysłany: Sob Mar 08, 2014 13:22   

flowbone napisał/a:
To, że Rudolf Urban nie wszedł z ławki świadczy o potędze Sandecji :). A tak na poważnie, to Szczepański zagrał bardzo dobrze i widocznie wygrał rywalizację. A Margol? Nie zagrał dobrze, ale się rozkręci.

Wygrał rywalizację ale przede wszystkim wiekiem, bo jakiś młodzieżowiec w składzie musiał być. Urban nawet jakby ściął włosy to by się na młodzieżowca nie załapał :)
[Profil] [PM] [E-mail]

flowbone

Wysłany: Sob Mar 08, 2014 14:32   

kacper108 napisał/a:
flowbone napisał/a:
A tak na poważnie, to Szczepański zagrał bardzo dobrze.

Mówisz o wczorajszym meczu? Bo jak dla mnie był pierwszy do zmiany...

Pierwszy do zmiany ponieważ?
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - GKS Katowice, piatek 19:45
[ ZAMKNIĘTY ]