Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:40 |
I kolejka Sandecja - GKS Tychy, piątek 19:00 |
Autor |
Wiadomość |
flowbone
|
Wysłany: Pią Sie 01, 2014 23:45
|
|
|
radziufan napisał/a: | pierwszy karny grzeszczykowa to normalna dywersja
drugi karny Nather fajnie bo wyszło choć jak dla mnie za takie wykonanie karnego należy sie zjeba mimo iz strzelony
trzeci karny błazenady ciąg dalszy no i sie przeliczyła nasza gwiazda kokotowska
dawno nie bylem tak wkurzony, a juz nie mowie o tych co stali za mna i mieli kupony na Sandecje.... |
Karne trzeba strzelać, nie ma wątpliwości. "Gwiazda kokotowska" się przeliczyła, ale i tak Nather był jednym z najlepszych piłkarzy Sandecji na boisku. Nie wyobrażam sobie pomocy bez tego zawodnika, bo wnosi jakość. Zawsze można spojrzeć na sprawę szerzej :). |
|
|
|
 |
1980_NS
|
Wysłany: Sob Sie 02, 2014 00:36
|
|
|
Strata dwóch punktów. Bębenek i Nather zagrali bardzo dobry mecz, dzięki nim gra zespołu jakoś wyglądała. Reszta oprócz Urbana i Grzeszczyka przyzwoicie. Co do karnych to ręce opadają. Nather przesadził, wielka szkoda. Ale nie można wieszać na nim psów. Gość jest mózgiem tego zespołu. No i należy się solidny opierdol dla winowajców przy karnym dla Tychów.
Zobaczymy jak to będzie wyglądało w Gdyni. Jeżeli pokażemy się z dobrej strony, to można patrzeć optymistycznie na przyszłość. Jeśli będzie typowa wyjazdowa kicha, to raczej czeka nas to, do czego się przyzwyczailiśmy przez ostatnie sezony. |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Sob Sie 02, 2014 01:23
|
|
|
PO MECZU NA KTÓRYM WSZYSTKICH TRAFIŁ SZLAK
NA POPRAWĘ HUMORU http://wpolityce.pl/krymi...wki-maja-w-domu
BYŚ MY WSZYSCY TYLE MIELI :-)) |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sob Sie 02, 2014 08:53
|
|
|
Na (nie)szczęście na mecz wlazłem gdzieś ok 20 minuty, bo jak bym zobaczył że łucja grzeszczykówwa się zabiera za strzelanie karnego to bym chyba na murawę wleciał ...
Przecież to był ku*** jawny sabotaż z jej strony i kolejne zaśmianię się nam prosto w twarz.
A Jozin z Bazin niech się zastanowi czy to on wyznacza zawodników do strzelania karnych czy pełna samowolka. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Sob Sie 02, 2014 09:23
|
|
|
Gołębiarz junior kazał "strzelać" kokotowi, żeby kuponu janowi nie spierdolić. Dziwi mnie brak pozdrowień dla opuszczającej boisko dziwki. Cały kupon w pizdu. Brak strzałów, brak pomysłu. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
lukas33
|
Wysłany: Sob Sie 02, 2014 14:47
|
|
|
Pomijając fakt że Nather to chyba najjaśniejsza postać tego spotkania w szeregach Sandecji, trzeba się zastanowić jakie trzeba mieć gówno zamiast mózgu żeby strzelać w tak ryzykowny sposób drugi raz karnego??? Co go kur.. podkusiło?
A Pan trener-kokot ogólnie to mógłby ogarnąć burdel który ma w drużynie i jasno sprecyzować kto ma te karne strzelać bo przepychanki przy tym ostatnim to żenada. Chyba czas zrozumieć, że trenowanie klubu w Polskiej 1 lidze różni się od hodowli gołębi pocztowych. |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
|
|
|
 |
Bianconeri
|
|
|
|
 |
Mateusz1234
|
Wysłany: Sob Sie 02, 2014 18:00
|
|
|
Nather juz ktorys raz strzela te karne w ten sam sposob. Jesli sie nie myle to Widzewowi w PP tez tak wjebal. |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Sob Sie 02, 2014 18:36
|
|
|
Mateusz1234 napisał/a: | Nather juz ktorys raz strzela te karne w ten sam sposob. Jesli sie nie myle to Widzewowi w PP tez tak wjebal. |
z Widzewem strzelil Mojta i Łucja ;p |
|
|
|
 |
młodyC
|
Wysłany: Sob Sie 02, 2014 19:43
|
|
|
Ale w karnych. Tak, tak samo strzelil |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Sob Sie 02, 2014 20:32
|
|
|
racja, zapomniałem o tym ;) |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Sie 02, 2014 21:59
|
|
|
A ja mam pytanie z innej beczki. Co to za dron latał nad stadionem w pierwszej połowie?? |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Sob Sie 02, 2014 22:16
|
|
|
ŻEBY PODSUMOWAĆ WCZORAJSZĄ 3 POŁOWĘ W RYNKU I JEGO OKOLICACH, DLA WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH. MODA NA OBECNE LATO :-D http://niepoprawni.pl/sit...g?itok=5ssLaSeK |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Wto Sie 05, 2014 11:28
|
|
|
Ponawiam pytanie o tego drona latającego nad stadionem w pierwszej połowie?? |
|