Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
PP: SANDECJA - GKS Bełchatów
Autor Wiadomość
Vidarius

Wysłany: Czw Sie 14, 2014 14:59   

Trzeba Szymona Kuźme pochwalić też,bardzo solidnie wykonywał obowiązki w defensywie,ogólnie mecz na plus w jego wykonaniu :)
[Profil] [PM] [E-mail]

flowbone

Wysłany: Czw Sie 14, 2014 15:04   

Po oglądnięciu powtórki. W I połowie powinniśmy mieć karnego, w II Bębenek był faulowany, ale przed linią. Tak to widzę
[Profil] [PM] [E-mail]

kibicKKS

Wysłany: Czw Sie 14, 2014 21:47   

flowbone napisał/a:
Radliński zagrał na razie jeden dobry mecz. Btw. Marcin Cabaj chyba dalej bez klubu...

A ile dobrych meczów w tym sezonie zagrał Kozioł? Też jeden. O Cabaju możemy tylko pomarzyć musiał odejść bo o ile Radliński jest po prostu lepszy od Kozioła to o tyle Cabaj był o niebo lepszy i na pewno nie zgodziłby się siedzieć na ławce tylko dlatego że ktoś ma znajomości
[Profil] [PM] [E-mail]

flowbone

Wysłany: Pią Sie 15, 2014 13:49   

kibicKKS napisał/a:
flowbone napisał/a:
Radliński zagrał na razie jeden dobry mecz. Btw. Marcin Cabaj chyba dalej bez klubu...

A ile dobrych meczów w tym sezonie zagrał Kozioł? Też jeden. O Cabaju możemy tylko pomarzyć musiał odejść bo o ile Radliński jest po prostu lepszy od Kozioła to o tyle Cabaj był o niebo lepszy i na pewno nie zgodziłby się siedzieć na ławce tylko dlatego że ktoś ma znajomości

Miałem na myśli to, że Radliński pewnie rozegrałby więcej takich meczów:P. Nie jestem też zwolennikiem demonizowania Marka Kozioła. Ciekawe jakie będą komentarze, gdy Kozi złapie formę i będzie wyśmienicie bronił. I mówię to ja, który mocno się wkurzył odejściem Marcina Cabaja, którego grę oceniałem przez te 2 lata bardzo dobrze.
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » PP: SANDECJA - GKS Bełchatów
[ ZAMKNIĘTY ]