Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:40 |
PP: SANDECJA - GKS Bełchatów |
Autor |
Wiadomość |
Vidarius
|
Wysłany: Czw Sie 14, 2014 14:59
|
|
|
Trzeba Szymona Kuźme pochwalić też,bardzo solidnie wykonywał obowiązki w defensywie,ogólnie mecz na plus w jego wykonaniu :) |
|
|
|
 |
flowbone
|
Wysłany: Czw Sie 14, 2014 15:04
|
|
|
Po oglądnięciu powtórki. W I połowie powinniśmy mieć karnego, w II Bębenek był faulowany, ale przed linią. Tak to widzę |
|
|
|
 |
kibicKKS
|
Wysłany: Czw Sie 14, 2014 21:47
|
|
|
flowbone napisał/a: | Radliński zagrał na razie jeden dobry mecz. Btw. Marcin Cabaj chyba dalej bez klubu... |
A ile dobrych meczów w tym sezonie zagrał Kozioł? Też jeden. O Cabaju możemy tylko pomarzyć musiał odejść bo o ile Radliński jest po prostu lepszy od Kozioła to o tyle Cabaj był o niebo lepszy i na pewno nie zgodziłby się siedzieć na ławce tylko dlatego że ktoś ma znajomości |
|
|
|
 |
flowbone
|
Wysłany: Pią Sie 15, 2014 13:49
|
|
|
kibicKKS napisał/a: | flowbone napisał/a: | Radliński zagrał na razie jeden dobry mecz. Btw. Marcin Cabaj chyba dalej bez klubu... |
A ile dobrych meczów w tym sezonie zagrał Kozioł? Też jeden. O Cabaju możemy tylko pomarzyć musiał odejść bo o ile Radliński jest po prostu lepszy od Kozioła to o tyle Cabaj był o niebo lepszy i na pewno nie zgodziłby się siedzieć na ławce tylko dlatego że ktoś ma znajomości |
Miałem na myśli to, że Radliński pewnie rozegrałby więcej takich meczów:P. Nie jestem też zwolennikiem demonizowania Marka Kozioła. Ciekawe jakie będą komentarze, gdy Kozi złapie formę i będzie wyśmienicie bronił. I mówię to ja, który mocno się wkurzył odejściem Marcina Cabaja, którego grę oceniałem przez te 2 lata bardzo dobrze. |
|
|
|
 |
|