Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
SANDECJA - Pogoń Siedlce
Autor Wiadomość
matys5392

Wysłany: Sob Mar 04, 2017 21:37   

Gliwa - jedno piastkowanie, prócz tego bezrobotny,
Obrona bardzo pewna. Świetnie wygladala wspolpraca Slabego ze skrzydlowymi.
Wdowiak i Malkowski rewelacyjni. Baran dzielil i rządził w środku pola. Bardzo aktywny z przodu Trochim. Dudzic zrobil to co powinien, czyli strzelił gola.

Można być optymista po tym meczu,aczkolwiek...szkoda,ze Aleksander zakończył karierę 😉
[Profil] [PM]

Ad@ś=)

Wysłany: Sob Mar 04, 2017 21:37   

Wiadomo co z Dudzicem?
[Profil] [PM]

qqq

Wysłany: Sob Mar 04, 2017 23:53   

Nie ma się do czego przyczepić. Brawa dla trenera za właściwe poukładanie wszystkich "klocków". Osobiście bardzo mnie cieszy:
- forma Słabego
- frekwencja na meczu (drużynówka w Lahti w tym samym czasie)

Oby tak dalej!
[Profil] [PM] [E-mail]

biker_ns

Wysłany: Nie Mar 05, 2017 00:00   

Szacunek dla trenera Mroczkowskiego i chociaż to dopiero pierwszy mecz można być optymistą.Myślę że już następny mecz z Sosnowcem da jaśniejszą odpowiedź ile ta drużyna jest warta(zaznaczam że Zagłębie nam nie leży wyjątkowo i bardzo jestem ciekawy tego spotkania).

Nawiązując do wypowiedzi poprzedników o dobrze wyglądającej obronie powiem tylko że z 13-toma straconymi bramkami jesteśmy najlepiej broniącą drużyną,z tym że mamy dwa mecze mniej rozegrane.
Ostatnio zmieniony przez biker_ns Nie Mar 05, 2017 00:09, w całości zmieniany 2 razy  
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Nie Mar 05, 2017 00:07   

biker_ns napisał/a:
Szacunek dla trenera Mroczkowskiego i chociaż to dopiero pierwszy mecz można być optymistą.Myślę że już następny mecz z Sosnowcem da jaśniejszą odpowiedź ile ta drużyna jest warta(zaznaczam że Zagłębie nam nie leży wyjątkowo i bardzo jestem ciekawy tego spotkania).

Nie zapomnij o nieocenionej roli trenera Janusza Świerada...

Dudzic....mocno rozcięta noga...
[Profil] [PM]

biker_ns

Wysłany: Nie Mar 05, 2017 00:11   

x_cite napisał/a:
biker_ns napisał/a:

Nie zapomnij o nieocenionej roli trenera Janusza Świerada...

Dudzic....mocno rozcięta noga...

Bez Niego nie byłoby tej kunsztownej układanki i genialnej strategii, nie byłoby nic:)

radek

Wysłany: Nie Mar 05, 2017 07:46   

Brawo! napewno należy się pochwała całej drużynie. Inna sprawa że spodziewałem się czegoś więcej po Pogoni, a tu chyba jeszcze nie obudzili się z zimowego letargu. Sandecja wyglądała dużo lepiej fizycznie, szybkościowo ogólnie organizacją gry. Zobaczymy kolejne mecze bo na tą chwilkę utrzymali poprzeczkę i nie spuścili balonika :)
[Profil] [PM] [E-mail]

młodyC

Wysłany: Nie Mar 05, 2017 09:06   

Zawodnicy wyglądają dobrze fizycznie głównie dzięki kriokomorom. Przez ostatnie 10 dni korzystali z niej. Trener mógł zrobić męczący trening, a oni po tej regeneracji na drugi dzień nie czuli zmęczenia. Mają też nawet jakiegoś dietetyka, więc warunki w których się przygotowywali się były bardzo dobre. Cała obrona i skrzydła to poziom Ekstraklasowy. O ile całą grę z przodu w tamtej rundzie ciągnął Małkowski i bez niego byłaby lipa z przodu, to w tej rundzie doszedł jeszcze Wdowiak i spokojnie jesteśmy wygrać z każdym. Na jesień przegrywaliśmy decydujące mecze z drużynami z samej czołówki. O ile będą chęci awansu to jesteśmy w stanie o niego powalczyć.
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » SANDECJA - Pogoń Siedlce
[ ZAMKNIĘTY ]